- Konu Sahibi meleksimam
-
- #22.361
al benden de o kadar adam bana serum verdikten sonra tekrar bakmak zorunda kaldıHahahah aynı benÇok komik yaa, normalde heyecandan sıkışır insan. Ama bizimki heyecandan kaçıyor
ay inşallah canım benim inşallahhh sabah bulantı uyandırıyor beni kuzummm krakeri atmama fırsat vermeden maalesefkalp atşına duyarsın canım senin gebeliğin çok güzel geçecek inş ben pozitif enerji alıyorum doğrusu herşey yolunda gidecek inş sağsalim kucağına alırsın sabah yataktan kalmadan krakeri ağzına at canım hiç fırsat verme bulanmasına 12. haftadan sonra geçio zaten
Amin canım inşallah. Yalnız dediğin şey heyecandan mı oluyor nedir. Benim de idrara sıkışık gitmem gerekiyor ultrasonda bebişi net görmek için, ama en az yarım saat önceden 2 lt su içip gittiğim halde, doktorun oda kapısını görünce hiiiç gelmiyo iyi mi? Normalde 20 dk da bir çıkarım ama o an noluyorsa yok...
Haha aynen... Bi daha mı tövbe...
bizim kv daha bilmiyor bebiş beklediğimizi bilse bütün mahalle duyar sanırım o yüzden saklıos
kapıyı görünce geri kaçıyor çok ilginç dr.u beklerken sıkışık oluyorum ultrasona çıkarken bitti gitti sanki biri mesanemden hortumladı
Hahahah aynı benÇok komik yaa, normalde heyecandan sıkışır insan. Ama bizimki heyecandan kaçıyor
al benden de o kadar adam bana serum verdikten sonra tekrar bakmak zorunda kaldı
buna bi çözüm bulmak lazım yaaa
ay inşallah canım benim inşallahhh sabah bulantı uyandırıyor beni kuzummm krakeri atmama fırsat vermeden maalesef
12.haftaya daha 6hafta var bilion dimiiiiii inşallah geçer
zaten üvey k.v canım ama onun yüzünden k.p ye söyleyemiyoruz onunda ağzında bir bakla ıslanmaz hemen yetiştirir o yüzden tıp oynuyoruzKıyamam sana heyecandan kaçıyordur odaklanma ona bak o zaman nasıl sıkışırsın
Tövbe tövbe dimi?
Aman bilmesin yayacaksa saklayın 3 aycık kurbanda söylersiniz.
Panik olma o kadar rahat git doktoruna o zaman kaçmaz.
Evet çok komik bakalım ben nasıl olacağım o yüzden gülmüyoyrum size doğal şeyler bunlar.
Gülme komşuna gelir başına ne me lazım
canımcım hiç bilmediğim yerden çıktı yaaaArkadaşlar size bir şey anlatacağım.
Eşim evveli akşam rüyasında bizim evde doğurmuş kedi ve yavrularını görmüş.
Bu neye yorumlanır?
Tek çare heyecan yapmamak ama nerdeeeeKuzuş kalp atışlarını da duyarsın muhakkak, 6. haftada dinledik biz. Hızlı hızlı güm güm yapıyordu yavrumun kalbi, kıyamam
o heyecanı yapmamak elde değil ki keşke olsa ama nerdeeeee
ayyy ciddi mi inşallahhh inşallah duyarız hayırlısıyla herşey yolunda anne burdayım der bize inşallahhhh
zaten üvey k.v canım ama onun yüzünden k.p ye söyleyemiyoruz onunda ağzında bir bakla ıslanmaz hemen yetiştirir o yüzden tıp oynuyoruz
En iyisini yapıyorsun boşver.benim k.v biliyor kist tedavisi olduğumu da söylemiş eşim ama ben adetim gelmedi bu ay deyince hemen hamileliğe yordu yok dedim kist oluşmuş tahlil yaptırdım ve genetik tahlili için de gün aldık dedim keşke demez olaydım sen git eltime söyle tabi ben bunu haftasonu gittiğimizde ögreniyorum.o gün eltimde ve k.v de bir hoşluk var sezdim bakalım altından ne çıkacak dedim ki olay patlak verdi eltimle bulaşıkları yıkarken.Ondan sonra eşimi çağırdım önce ona kızdım sonra o da k.v ye kızdı.
acaba iyi mi herşey yolunda mı endişesiyle gittiğimiz için öyle oluyor sanırım
Büyük ihtimalle ondan oluyordur.
canımcım hiç bilmediğim yerden çıktı yaaa
zaten üvey k.v canım ama onun yüzünden k.p ye söyleyemiyoruz onunda ağzında bir bakla ıslanmaz hemen yetiştirir o yüzden tıp oynuyoruz
acaba iyi mi herşey yolunda mı endişesiyle gittiğimiz için öyle oluyor sanırım
canımcım hiç bilmediğim yerden çıktı yaaa
Olesyam bunu düşünmemek ne mümkün... Biz bayanlar pek bi meraklı, heyecanlı oluyoruz
Rüyanı da hayır olsun diyelim, hayra yoralım. Kedi için düşman derler ama evde doğurması nedir bilmiyorum. Hayırdır inşallah
o heyecanı yapmamak elde değil ki keşke olsa ama nerdeeeee
ayyy ciddi mi inşallahhh inşallah duyarız hayırlısıyla herşey yolunda anne burdayım der bize inşallahhhh
Kızlar az önce rüya tabirlerine baktım doğurmuş kedi görmek gören kişiyi zorlukların beklediğini,yavru kedi ise eşin gebe kalacağını,bebek beklentisi diyor.
Kızlar ben çıkıyorum iyi haftasonları diliyorum.
Rosaleda doktor sonuçlarını akşama bekliyorum.
Öptüüüm
Ve mucizem buraya kadarmış... Büyük bir heyecanla gittik yine doktorumuza... O güm güm sesleri duyarız, hatta belki ilk hareketlerini bile görürüz umuduyla... Bu kez doktor daha farklı davranıyordu. Tekrar tekrar bakıp duruyor, görüntüsünü yaklaştırıp tekrar bir şeyler deneyip duruyordu... Denemeler devam ederken ufak ufak kelimeler dökülmeye başladı... "Bazen böyle olabiliyor. Bir anomali olduğunda bu oluyor, biz buna doğal seleksiyon diyoruz. Yaşarsa da herhangi bir anomali oluyor. O yüzden, normal gitmeyen bir durum olduğunda beden onu dışarı atmaya çalışıyor. Başından beri kanamanın sebebi buymuş........." O minik kalbi durmuş meleğimin...İlk başlarda anlayamadım, bir anlam veremedim doktorun söylediklerine. Böyle bir şey beklemiyorum çünkü. Doktor cümlelerini bitirene kadar anlamadım da... Gerçi doktor hiç susmadıki... O dakikadan sonra ne dediğini algılayamadım bile. Sadece ilk hamileliklerin çoğunun düşükle sonuçlandığını söylediğini hatırlıyorum. Bir de 2 ay sonra tekrar deneyebileceğimizi... Ben de eşim de gayet bilinçli insanlarız. Biliyoruz tekrar gebe kalınabileceğini, her şey yolunda gitmiş olsa zaten yaşayacağını...vs...vs... Ama üzülmemek elde değil. Bugün erkenden hastaneye gideceğiz ve doktor kürtaja alacak. Allahım hediyesini çabuk aldı benden, sabah da doktorlar ayıracak onu bedenimden... Bu saate kadar başağrımdan, ağlamaktan şişen gözlerimden dolayı uyuyabildim. Ama şu an zerre uykum yok. Kafamdan bir milyon şey geçiyor, anlatamam... Hiç bir şey teselli etmez şu an. Üzülme demek faydasız... Allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu. En azından bir 3 ayını doldurmadan çok da bağlamamak gerekirmiş kendini(nasıl olacaksa o... O senin bi parçanken) bunu anladım... Neyse... Siz bunu okuduğunuz esnada ben ya kürtajda olucam, ya anestezi altında baygın... O yüzden siz benim için dualarınızı eksik etmeyin...
oncelıkle selam kızlar bende bu agustos ayında cocuk dusunuyordum amma velakın hemoroıd ve makatta catlakcıktı ustune bırde buyuk bır bel fıtıga sahıbım.cok korkuyorum sızınde basınızda bole seyler varmı.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?