- Konu Sahibi meleksimam
-
- #22.201
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hemde nasıl canım geçen ki bu dönemlerde düştü ya panik oldu bu sefer bizimki hepten bişey olacak korkusuyla kimseye söylemiyor zaten babası dahi bilmiyor düşün artık
gelişir annesi gelişir ilerde büyüyüp o farkı atacak inşallahhhhhhhh
1 hafta geç yumurtlamışsın dedi doktor. Oysaki ben takip ettim testlerle. Ama bir hafta geç döllenme olabilir sanırım. Malum bende o ara her iki yumurtalıkta da yumurta oluşup gelişiyordu. O yüzden yumurtanın döllenmesi geç oldu sanırım
Kız öyle deme adama. Benimkinin de bu soğukkanlılığı deli ediyor insanı. Hiç heyecanlanıyor mu, mutlu oluyor mu bebek için, belli değil. Ben içimden yaşıyorum diyo. Böylesi daha mı iyi
iyi yapıyor söylememekle.ilk üç aya dikkat edilmeli geçsin 3 ay söylersiniz nazar değmesin tabii göbüş çıkmazsa
Ayyy ayy maşallah ona bin kereSenin doğum yaptığın gün ben hamile olduğumu öğrendin. O yüzden seni hiç unutamam. Miniğin de sen de iyi ol e mi?
Bu arada sen normal doğum mu yapmıştın canım?
Amin canım çok sağol. Darısı senin de başına tabiki. Allah tez zamanda sana da nasip etsin bu duyguları. Ben daha yolun başındayım ama hayırlısıyla günleri sayıyoruz tabi yine... Sen ne kadarlık evlisin, ne kadardır bebiş düşünüyorsun?
yok canım epidural sezeryan oldum ben
yanlıs kisiye cevap yazmısımben 7 senedir evliyim rahatsızlıgımdan dolayı daha önce düsünememistik 5 aydan beri istiyoruz bu seferde olmuyor hemde yumurtlama tarihlerine uymama ragmen
yok canım epidural sezeryan oldum ben
geç döllenmiştir kuzum olsun sağlıklı olması daha güzel bebişinin.
soğukkanlı olması bir yandan iyi bir yandan kötü.sen paniklersen sakinleştirmesi kolay olur.heyecanlanıyordur ama belli etmiyordur.sen de belli et belki o zaman o da belli eder.
böyle olanlara ben de üzülüyorum ne yapacaksınız ailesinden görmeyince olmuyor yada içten gelen bir duygu yok.ben bu konuda kendimi şanslılardan sayıyorum.eşim sürprizler yapmayı çok sever ve eylül için bir şeeyler planlıyor bana belli etmeden ama ben çaktım
merhaba hanımlar.evleneli bir ay bile olmadı ama ben de ilk çocuğu düşünenlerdenim.inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız.
5 ay uzun bir zaman değil canım. Ama sen doktor kontrollerini yaptırdın değil mi? Herhangi bir problem yok yani? Fazla düşünmemeye çalış olacak mı olmayacak mı diye
34 ümde dogurucam.çok korkuyom :26:
bende seninle aynı yastayım ve hala hamile kalamadım yani 35yada36sında dogurmaya adayım:18:bende korkuyorum ama istiyorumda bence saglık problemin yoksa kendine iyi bakarsan hayırlısıyla ve rahatlıkla dogumunu yaparsın kafanı takıp kendini zora ve sıkıntıya sokma34 ümde dogurucam.çok korkuyom :26:
slm hanımlar. ne güzel forum yine şenlenmiş. yeni anne adayları ve bebiş düşünenler gelmiş. hoşgelmiiişşş herkes.
bebeğim bugün 27 günlük oldu. biraz daha hayata ve ortama alışmaya başladı. evimize henüz geçemedik. annecim bırakmıyor. kızım henüz evini odasını ve yatağını görmedi ..
ne güzelmiş evladın bir tebessümü.ne karşılıksız ne tarifsiz bir duyguymuş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. bebeğini bekleyenleride sağlıkla kurtarsın. Allahım dileyen herkese aratmasın hayırlı evlatlar nasip etsin.
bende arada fırsat buldukça bakıyorum sizlere neler olmuş yeni haberler varmı diye. malum izin bitene kadar meleğimle ilgilenicem. nasıl gideceksem işe
herkese sevgiler.
en son 5 sene önce tüm tetkikleri yaptırmıstım smear testi dahil hicbir sorun yoktu hatta doktor gebelik icin uygun yumurtlamnda sorun yok demisti uzun süre oldu farkındayım gitmeyeli önümüzdeki hafta gitmeyi düsünüyorum ama korkuyorum sanırım ayrıca cevap yazdıgın ve yardımcı oldn icin tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?