Ilk çocuğunu düşünenler...

selam ben yeni üyeyim sizler bebeginize kavusmak icin gün sayıyorsunuz yanlıs anlamadıysam hayırlısıyla kucagınıza alır o mis gibi bebek kokusunu doyasıya icinize cekersiniz umarım darısı basımaaaaa

Biz işte yaaa, biz böyleyiz. Kıyamayız hiç.

Evet doğru canım, sen beklentiye girme tabiki. Ha bir şey yaparsa da gerçekten sürpriz olur zaten. Amaaaaaan boşveeeeeeeeerrrr sen kafanı dinle, takma öyle her şeyi. Mutlu ve uslu bir anne ol

selam ben yeni üyeyim sizler bebeginize kavusmak icin gün sayıyorsunuz yanlıs anlamadıysam hayırlısıyla kucagınıza alır o mis gibi bebek kokusunu doyasıya icinize cekersiniz umarım darısı basımaaaaa

Amin canım çok sağol. Darısı senin de başına tabiki. Allah tez zamanda sana da nasip etsin bu duyguları. Ben daha yolun başındayım ama hayırlısıyla günleri sayıyoruz tabi yine... Sen ne kadarlık evlisin, ne kadardır bebiş düşünüyorsun?

Çok güze bir bekleyiş olsa gerek.. Allah şimdiden anneli bbalı büyütsün canım. Sağlıklı bir bebek olur insallah ( bütün anne adayları çin geçerli bu dileklerim )

Çok seviniyorum size
canımmmm çok seviliyorsunnn
hemde nasıl bu sabah sancım vardı dün akşamdan beri duramadım dr.u aradım gel bir bakalım dedi meğerse bebeğimiz önde gidiyormuş teyzesi dinlen dedi bol bol ama nerdee ben yine işyerine geldim
bizimki de tam tersi benden panik bugün doğum günü unuttu benim sancımdan git Dr.a diye tepindi sabahtan beri
kıyamam canım benimmm maalesef biz erkeklerden bizim gibi ince düşünmelerini istiyoruz ama ne yazık ki olmuyor
onlara göre hatırlandığı an o günse unutulmuş sayılmaz olsun yine gönlünü almaya çalışmış enişte bu da birşeydir canımcım

Seninki de komikmiş Demekki eşlerden biri muhakkak fena panik oluyor Bak sen minik kuşa hızlı ilerliyo hıı, bizimki trafiğe takılmış 1 hafta

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Seninki de komikmiş Demekki eşlerden biri muhakkak fena panik oluyor Bak sen minik kuşa hızlı ilerliyo hıı, bizimki trafiğe takılmış 1 hafta
hemde nasıl canım geçen ki bu dönemlerde düştü ya panik oldu bu sefer bizimki hepten bişey olacak korkusuyla kimseye söylemiyor zaten babası dahi bilmiyor düşün artık
gelişir annesi gelişir ilerde büyüyüp o farkı atacak inşallahhhhhhhh

1 hafta geç yumurtlamışsın dedi doktor. Oysaki ben takip ettim testlerle. Ama bir hafta geç döllenme olabilir sanırım. Malum bende o ara her iki yumurtalıkta da yumurta oluşup gelişiyordu. O yüzden yumurtanın döllenmesi geç oldu sanırım

Kız öyle deme adama. Benimkinin de bu soğukkanlılığı deli ediyor insanı. Hiç heyecanlanıyor mu, mutlu oluyor mu bebek için, belli değil. Ben içimden yaşıyorum diyo. Böylesi daha mı iyi

sağlıklı olsun da geriden gelsin canım bence ilerde o açığı kapatır miniğimiz biraz zamana ihtiyacı var sadece
ben zaten paniğim bizimki beni daha çok panikletiyor ama canım yaa ama iş iş yapmaya gelince bana çay koy dio gıcık
Canim hamile misin

NAsil oldu nasil ogrendin kacirmisim ben anlat hadi anlat
aşılama yaptırmıştık bu ay canımcım öyle geldi minişimiz çok şükür bu sabah gittik hatta Dr.a gayet iyiymiş gelişimi

Allah tamamina erdirsin anali babali buyutsun cok sevindim cok. Insallah kucagina alir koklarsin bitaneni

slm canım
süpriz olmadı mı?arkadaşlarıyla iftara mı gitti?

Son düzenleme:

böyle olanlara ben de üzülüyorum ne yapacaksınız ailesinden görmeyince olmuyor yada içten gelen bir duygu yok.ben bu konuda kendimi şanslılardan sayıyorum.eşim sürprizler yapmayı çok sever ve eylül için bir şeeyler planlıyor bana belli etmeden ama ben çaktım

Son düzenleme:

ilk kez böyle birşey yapıyorsa sen en iyisini yapmışsın kırmamakla gitmişsin hem özür de dilemiş senden

Son düzenleme:

bence biraz fazla üstüne gitmişsin eşini utandırmışsın ama bir daha bunu yapmacaktır baksana ne hale gelmiş

Son düzenleme:

çok sağol canım.sende seviliyorsun
sen sancım var dedin bir anda gözümde kendimi gördüm bende de böyle bir durum olsa benimkide seninki gibi yapar hatta kendi eliyle götürürdü dra.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…