- Konu Sahibi meleksimam
- #22.141
Öğrendiğim ilk 1 hafta 10 gün bende de hiç iştah yoktu. Midem bi acayipti. Heyecandan sanırımŞimdilerde de değişik haller oluyor mideme ama bulantı değil, yanma gibi bi şey...Neyse sonra o iştah açılıyo merak etme
Tabi bulantı olmazsa. Çok şükür bende bulantı falan yok. Henüz hiç kilo da almadım. Hatta bulantım olmamasına rağmen azıcık vermişim de... :26:
Kızlar bu arada ben sabah askeri hastaneye gideceğim yine, randevumu aldım. Doktoru sevdiğimden falan değil, malum tahlil falan istememişti hiç, sırf bebeğimi görmek için... Malum onu kendi doktorumda görmeme daha 1 hafta var. E benim şu lekelenmelerim de progestana rağmen kesilmedi. O yüzden bebeğimi görmek istiyorum. İyi mi, her şey yolunda mı gidip göreyim istiyorum. İnşallah her şeyi gayet sağlıklı ilerliyordur. O iyi olsun da lekenme kesilmese de olur napalım...
Dediğin gibi bunlar olması gerekenler bir süre sonra ya geçiyor yada devam ediyor umarım devam etmez.Canım kilo almaya 4üncü ayda başlıyorsun gerçi bu da bünyeye göre değişiyor.
Lekelenmen geçmemiş hala bence kendi doktorunu arayıp sorsan belki progestanın iğnesini yapar o daha etkili.Sen bebişini git gör endişen geçsin.Geçmiş olsun.
Son düzenleme: