- Konu Sahibi meleksimam
-
- #22.081
Canımmmm nasıl sevindim anlatamam sana :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini. Ne zaman gidiceksin dra bat bugün müydü? Ayyyyy heyecan yaptım :-D:-D:-D
amin canım benim aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
gittim geldim canımcımm evet bat bugündü herşey yolunda çok şükür
Harika bi haber tatlım doğum günü hediyen de seninleymiş bak :-D:-D dr da ne oldu kese görüldü mü ama erken sanki haftaya filan görülür dimi?
inşallah canım benimmmmmmm inşallah gidip kesemizi de göreceğiz inşallahhh
amin canım benim aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
gittim geldim canımcımm evet bat bugündü herşey yolunda çok şükür
Minnacik da olsa cekti fotosunu dr amcasi canim:)) evet hem bana hem esime dogum gunu hediyesi geldi minnagimiz esimin dogum gunu de bu cuma:)))
Sağol canım iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın bakayım?
Bence psikologa değil de farklı bir doktora da git. Bir şey kaybetmezsin. Bakarsın senin için daha iyi olur.
Agustos ayı bitsin bakalım ne diyecek olmazsa gideceğim.Aslında gittiğim yer özel ve tanıdığımın önerdiği doktor.
Fıstığım özel de olsa, doktor işini gereğince yapmıyorsa özelde çalışması bir şeyi değiştirmiyor. Benim çok yakın arkadaşım bu ay özeldeki bir doktor farkına varmadığından dış gebelik nedeniyle az kalsın ölüyordu. Sonra başka bir özeldeki doktor durumu farketti de acilen ameliyata aldı... Allah korusun neler var... Bence kesinlikle bir dene. Hem belki değişiklik senin için de iyi olur :)
Selaaammmmmmm kizlar nasilsinizzz bEn cok mutluyummmm bebegim dunyaya geldui cumartesiyi pazara vaglayn gece 21 temmuz kizimin dogumu allah herkese bu duyguyu yasatsin cok erken geldi 2.450 gram dogdu 42 cm 35 haftalik meydana gwldi..normal dogum yaptimmmm..solunmmda bir kucuk sorun oldugu icin 3 gun kuvezde kalack sonra kollarima alacagim ins simdikik bu kadar hepinizi opuyorummmmmm
biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Ayyy fıstığım benimmmmm çoooooooookk sevindimİçime doğmuştu, bu haberi bekliyordum senden. Allahım sımsıkı tutundursun yavrunu sana. Muhtemelen daha keseyi göremezsin.Biraz daha bekle derim. Beklerken de kan testi yaptır 2 gün arayla. Allahım ne güzel bir haber bu
Darısı olesyamın başına, hadi artık inşallah çok kısa zamanda ondan da duyarız bu haberi
İnşallah canımmm, Allahım tez zamanda sana da nasip etsin
canım benimm Allah razı olsunnn inşallah kucağımıza aldığımı günleri de gösterir Rabbimmmmayyy canım benim. bebişin hayırlı olsun. rabbim sağlık sıhhat versin. çok sevindim. ne güzel normal doğum yapmışsın. bebişine ve kendine iyi bak.
asbeeeee....... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
süper bir haber bu canım benim çok sevindim. senin için çok dua ettim. çok şükür.
canım benimmm valla dayanamadım gittim ben dün Dr.a ufacık miniminnacıkda olsa gördük kesemizi şükür kana baktırdım dün 753 çıktı yarın ya da perşembe tekrar baktıracağım bakalım aminnnnnn sırayla yaşayalım bütün güzelliklerini inşallahhhAyyy fıstığım benimmmmm çoooooooookk sevindimİçime doğmuştu, bu haberi bekliyordum senden. Allahım sımsıkı tutundursun yavrunu sana. Muhtemelen daha keseyi göremezsin.Biraz daha bekle derim. Beklerken de kan testi yaptır 2 gün arayla. Allahım ne güzel bir haber bu
Darısı olesyamın başına, hadi artık inşallah çok kısa zamanda ondan da duyarız bu haberi
canım benimm Allah razı olsunnn inşallah kucağımıza aldığımı günleri de gösterir Rabbimmmm
canım benimmm valla dayanamadım gittim ben dün Dr.a ufacık miniminnacıkda olsa gördük kesemizi şükür kana baktırdım dün 753 çıktı yarın ya da perşembe tekrar baktıracağım bakalım aminnnnnn sırayla yaşayalım bütün güzelliklerini inşallahhh
aminnnn sıra olesyamda zaten dün bol boö dua ettim ona da
canım benimm Allah razı olsunnn inşallah kucağımıza aldığımı günleri de gösterir Rabbimmmm
canım benimmm valla dayanamadım gittim ben dün Dr.a ufacık miniminnacıkda olsa gördük kesemizi şükür kana baktırdım dün 753 çıktı yarın ya da perşembe tekrar baktıracağım bakalım aminnnnnn sırayla yaşayalım bütün güzelliklerini inşallahhh
Günaydın şekerler nasılsınız bakalım bugün :-D:-D
canım benimmmMaşallah maşallah
kıyamam canım benimmm bende her bişeye ağşıyorum bu araCanım çook teşekkür ederim:2::2fff ya çok sulugözlü oldum.ben de sana ve rosaledaya bebişlerinizin sağlıklı büyümesi için dua ediyorum
sağol canımmm aminnnnn tez zamanda sizde peşim sıra gelin inşallah olesyaylaasbeeee hayırlı olsun canım. İnşallah kucağına almayı da nasip eder rabbim.... En kısa zamanda bana da tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?