• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

kızar merhaba benm de ilk çokcuğum nasipse allah verirse tabi bu ay ilk defa 8 gün geciktim bugün 9 cu gün test yaptım evde en son pztesi günü malesef negatif dün kan verdim bugün alıcam bnm gibi olupta hamiş kaln var mı aranızda

Canım akşama gidicem, gitmedim daha :16:

Ayyy doğum günündü di mi bugün? İyi ki doğmuşsun canımcığım. Allahım en güzel hediyeni bu ay versin inşallah :54:
e dün akşam değil miydi yaa ben mi yanlış okudum yoksam hadi bakalım bişeycik kalmamış:52:
amin canım benim aminnn inşallah benimledir küçük hediyem:16:
Ben de düşündüm onu ama okuduğunda yalnız olmiycaz ki ;-)
Kızımız ve benimle mutlu günlerde giymen dileğiyle nasıl?
sesli mi okur ki verirken notu içinden oku diye söyleyiversen canımcım ama bu da güzel yaniii
Evet en mantıklısı öyle görünüyo.. bakalım senin kociş napıcak ne alıcak sana ;-)
hiç bilmiyorum ki canımcım gece sarılıp bir kutladı bakalım akşam göreceğiz sürpriz mi olacak yoksa bu kadarla yetin mi diyecek:9:

e dün akşam değil miydi yaa ben mi yanlış okudum yoksam hadi bakalım bişeycik kalmamış:52:
amin canım benim aminnn inşallah benimledir küçük hediyem:16:

sesli mi okur ki verirken notu içinden oku diye söyleyiversen canımcım ama bu da güzel yaniii

hiç bilmiyorum ki canımcım gece sarılıp bir kutladı bakalım akşam göreceğiz sürpriz mi olacak yoksa bu kadarla yetin mi diyecek:9:

Dündü de dün iptal olmuş da hiç haber vermediler dedim, sinirden ölüyorum ya burada bu yüzden :52:

kızar merhaba benm de ilk çokcuğum nasipse allah verirse tabi bu ay ilk defa 8 gün geciktim bugün 9 cu gün test yaptım evde en son pztesi günü malesef negatif dün kan verdim bugün alıcam bnm gibi olupta hamiş kaln var mı aranızda

8 gün geçmemesine rağmen çıkmaması biraz tuhaf. Hamilelik olmadığını düşündürüyor doğal olarak. Ama belki geç döllenmedir diyerek kalbimizi temiz tutuyoruz... Sonuçlarını buradan yaz olur mu? Merak ettik biz de

Abselove yeni yaşın kutlu olsun inş pazartesi günü hamiş müjdesi verirsin sevincin ikiye katlanır:52:

Son düzenleme:
kolay gelsin canım bayağı iş becermişsin sende ama:34:

kuzuuu ne dedi dr. bakemmmmmm:52:

canımmm tşk ederim iyi ki varsınızz eniştedenin de doğum günü kutlu olsun inşallah bir ömür mutlu huzurlu yaşarsınız:52::52::52:

Valla ben ona da yağdırırdım, o da bana bilgi verilmedi kusura bakmayın falan der, sonra hemşireye yağdırırdı işte. Zincirleme bu olaylar :9:

Doktor yumurtaların çok yaramaz doğum kontrol hapı vermemize rağmen gelişiyor dedi.2 yumoşun var dedi hapı kesti başka hap verdi adetinin 3üncü günü başla son 2 tane kala gel dedi tedaviye o zaman karar verilecek şekerim.
Sen de doktordan gelince haber ver.

Son düzenleme:
Abselove yeni yaşın kutlu olsun inş pazartesi günü hamiş müjdesi verirsin sevincin ikiye katlanır:52:
teşekkür ederim canımmmm aminnnn inşallahhhhh:16:
Doktor yumurtaların çok yaramaz doğum kontrol hapı vermemize rağmen gelişiyor dedi.2 yumoşun var dedi hapı kesti başka hap verdi adetinin 3üncü günü başla son 2 tane kala gel dedi tedaviye o zaman karar verilecek şekerim.
hadi inşallah bu sefer olacak inşallahhh:52:
Hamaratlığım tuttu:34:
bende hamarat olmak istiyorum ama ne hikmetse beynimden bir ses beni hep engeller ne gerek var ya hamileysen bırak diye bende dinlerim hep:1::1:

Yumurtaları neden yoketmek istiyo ben onu anlamadım hiç. Aslında başka bi doktora da mı görünsen? Ne güzel yumurtan oluşuyor baksana canım yaa. Hem de hapa rağmen

Kızlaaaarrrr çok şükür mercimeğimi de gördüm, kalp atışlarını da duydum. Ağlayacaktım az kalsın, zor tuttum kendimi. Çok şükür Allah'ım... :16:

Kızlaaaarrrr çok şükür mercimeğimi de gördüm, kalp atışlarını da duydum. Ağlayacaktım az kalsın, zor tuttum kendimi. Çok şükür Allah'ım... :16:

Canım benim çok sevindim allah kucağına aldığın günleri de göstersin :-D:-D:-D:-D

Facebook a bi girdim eşim doğum gününü kutlayanlara cevap bile vermiş :-D gelirken ekmek al diye aradım sesi baya kötüydü :-D:-D inşallah pot kırmam yemekten sonra görümceler ariycak çay içmeye gidiyoruz siz de gelin diye. Pastayı da bıraktık oraya önceden;-) aksilik olmaz inşallah :-D:-D hediye de cüzdan aldım kızlar.

canım benim bütün güzellikler seninle olsun nice güzel yıllara. önümüzdeki yıl meleğinle kutlaman dileğimle doğum günün kutlu olsun.

teşekkür ederim canımmmm aminnnn inşallahhhhh:16:

hadi inşallah bu sefer olacak inşallahhh:52:

bende hamarat olmak istiyorum ama ne hikmetse beynimden bir ses beni hep engeller ne gerek var ya hamileysen bırak diye bende dinlerim hep:1::1:

Orda duracaksın neymiş iş yapmak

Son düzenleme:
Back