• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Canımmmm nasıl sevindim anlatamam sana :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini. Ne zaman gidiceksin dra bat bugün müydü? Ayyyyy heyecan yaptım :-D:-D:-D

amin canım benim aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
gittim geldim canımcımm evet bat bugündü herşey yolunda çok şükür:52::52:

Son düzenleme:

Harika bi haber tatlım doğum günü hediyen de seninleymiş bak :-D:-D dr da ne oldu kese görüldü mü ama erken sanki haftaya filan görülür dimi?

Harika bi haber tatlım doğum günü hediyen de seninleymiş bak :-D:-D dr da ne oldu kese görüldü mü ama erken sanki haftaya filan görülür dimi?

Minnacik da olsa cekti fotosunu dr amcasi canim:)) evet hem bana hem esime dogum gunu hediyesi geldi minnagimiz esimin dogum gunu de bu cuma:)))

inşallah canım benimmmmmmm inşallah gidip kesemizi de göreceğiz inşallahhh:16::16:

Minnacik da olsa cekti fotosunu dr amcasi canim:)) evet hem bana hem esime dogum gunu hediyesi geldi minnagimiz esimin dogum gunu de bu cuma:)))

Herşeyin yolunda olmasına sevindim.Hediyen seninleymiş ne mutlu sana.Umarım benimde hediyem bir an önce gelir de ağlamam hüzünden değil sevinçten olur

Son düzenleme:
Sağol canım iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın bakayım?
Bence psikologa değil de farklı bir doktora da git. Bir şey kaybetmezsin. Bakarsın senin için daha iyi olur.

Agustos ayı bitsin bakalım ne diyecek olmazsa gideceğim.Aslında gittiğim yer özel ve tanıdığımın önerdiği doktor.

Son düzenleme:
Agustos ayı bitsin bakalım ne diyecek olmazsa gideceğim.Aslında gittiğim yer özel ve tanıdığımın önerdiği doktor.

Fıstığım özel de olsa, doktor işini gereğince yapmıyorsa özelde çalışması bir şeyi değiştirmiyor. Benim çok yakın arkadaşım bu ay özeldeki bir doktor farkına varmadığından dış gebelik nedeniyle az kalsın ölüyordu. Sonra başka bir özeldeki doktor durumu farketti de acilen ameliyata aldı... Allah korusun neler var... Bence kesinlikle bir dene. Hem belki değişiklik senin için de iyi olur :)

Fıstığım özel de olsa, doktor işini gereğince yapmıyorsa özelde çalışması bir şeyi değiştirmiyor. Benim çok yakın arkadaşım bu ay özeldeki bir doktor farkına varmadığından dış gebelik nedeniyle az kalsın ölüyordu. Sonra başka bir özeldeki doktor durumu farketti de acilen ameliyata aldı... Allah korusun neler var... Bence kesinlikle bir dene. Hem belki değişiklik senin için de iyi olur :)

Geçmiş olsun.Doğru söylüyorsun şeker bazen böyle durumlar olabiliyor ve arada değişiklik istiyor

Son düzenleme:
Selaaammmmmmm kizlar nasilsinizzz bEn cok mutluyummmm bebegim dunyaya geldui cumartesiyi pazara vaglayn gece 21 temmuz kizimin dogumu allah herkese bu duyguyu yasatsin cok erken geldi 2.450 gram dogdu 42 cm 35 haftalik meydana gwldi..normal dogum yaptimmmm..solunmmda bir kucuk sorun oldugu icin 3 gun kuvezde kalack sonra kollarima alacagim ins simdikik bu kadar hepinizi opuyorummmmmm:16::16::16::16:

ayyy canım benim. bebişin hayırlı olsun. rabbim sağlık sıhhat versin. çok sevindim. ne güzel normal doğum yapmışsın. bebişine ve kendine iyi bak.

biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:49::nazar:

asbeeeee....... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
süper bir haber bu canım benim çok sevindim. senin için çok dua ettim. çok şükür.

biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:49::nazar:

Ayyy fıstığım benimmmmm çoooooooookk sevindim :54: İçime doğmuştu, bu haberi bekliyordum senden. Allahım sımsıkı tutundursun yavrunu sana. Muhtemelen daha keseyi göremezsin.Biraz daha bekle derim. Beklerken de kan testi yaptır 2 gün arayla. Allahım ne güzel bir haber bu :16:

Darısı olesyamın başına, hadi artık inşallah çok kısa zamanda ondan da duyarız bu haberi :16:

Ayyy fıstığım benimmmmm çoooooooookk sevindim :54: İçime doğmuştu, bu haberi bekliyordum senden. Allahım sımsıkı tutundursun yavrunu sana. Muhtemelen daha keseyi göremezsin.Biraz daha bekle derim. Beklerken de kan testi yaptır 2 gün arayla. Allahım ne güzel bir haber bu :16:

Darısı olesyamın başına, hadi artık inşallah çok kısa zamanda ondan da duyarız bu haberi :16:

İnşallah şekerim ben de bu haberi duymak istiyorum en kısa zamanda:2:Sizlerin duaları kabul olur..

Son düzenleme:
ayyy canım benim. bebişin hayırlı olsun. rabbim sağlık sıhhat versin. çok sevindim. ne güzel normal doğum yapmışsın. bebişine ve kendine iyi bak.

asbeeeee....... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
süper bir haber bu canım benim çok sevindim. senin için çok dua ettim. çok şükür.
canım benimm Allah razı olsunnn inşallah kucağımıza aldığımı günleri de gösterir Rabbimmmm:16:

canım benimmm valla dayanamadım gittim ben dün Dr.a ufacık miniminnacıkda olsa gördük kesemizi şükür kana baktırdım dün 753 çıktı yarın ya da perşembe tekrar baktıracağım bakalım aminnnnnn sırayla yaşayalım bütün güzelliklerini inşallahhh:16:
aminnnn sıra olesyamda zaten dün bol boö dua ettim ona da:16::16:

Günaydın şekerler nasılsınız bakalım bugün :-D:-D

canım benimm Allah razı olsunnn inşallah kucağımıza aldığımı günleri de gösterir Rabbimmmm:16:

canım benimmm valla dayanamadım gittim ben dün Dr.a ufacık miniminnacıkda olsa gördük kesemizi şükür kana baktırdım dün 753 çıktı yarın ya da perşembe tekrar baktıracağım bakalım aminnnnnn sırayla yaşayalım bütün güzelliklerini inşallahhh:16:

Canım çook teşekkür ederim:2::2:offf ya çok sulugözlü oldum.ben de sana ve rosaledaya bebişlerinizin sağlıklı büyümesi için dua ediyorum

Son düzenleme:

Maşallah maşallah :16:

asbeeee hayırlı olsun canım. İnşallah kucağına almayı da nasip eder rabbim.... En kısa zamanda bana da tabii :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::21::21::21::21::21:

Maşallah maşallah :16:
canım benimmm
Canım çook teşekkür ederim:2::2:offf ya çok sulugözlü oldum.ben de sana ve rosaledaya bebişlerinizin sağlıklı büyümesi için dua ediyorum
kıyamam canım benimmm bende her bişeye ağşıyorum bu ara:1:
dualarımızdasın:16:
asbeeee hayırlı olsun canım. İnşallah kucağına almayı da nasip eder rabbim.... En kısa zamanda bana da tabii :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::21::21::21::21::21:
sağol canımmm aminnnnn tez zamanda sizde peşim sıra gelin inşallah olesyayla:52:

arkadaşlar merhaba foruma yeni katıldım.ben 2009 da evlendim ve artık bebek sahibi olmak istiyoruz.yaklaşık 3-4 aydır deniyoruz ve stres olmaya başladık.neden olmuyor diye.hastalığımın 3.günündeyim ve doktora gitmeyi planlıyorum.gerçekten beklemek zormuş.inşallah allah herkese nasip eder.

Back