• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Çok sevindim ikinizinde iyi olmasına.Ben sana demiştim kalp atışlarını da duyarsın diye:16:

Aslında salı günü gitmemiz gerekiyordu. Eşimin işi hastanenin işgüzarlığı derken cumaya kaldı. Bebeğim 7+3 değil 6+3'müş. Döllenme geç olmuş, o yüzden bir hafta geriden hesapla dedi doktor. Salı gitsek belki duyamayabilirdik bu yüzden. Ama çok çok heyecanlı, çok farlı bir duygu, sulu gözler hemen fora... Allah hepinize kısa zamanda yaşatsın inşallah :16:

Valla ben de onu anlamadım amh düşük olduğu için mi acaba diyorum ama huzursuzum

Bence başkasını da bir dene canım yaa, bağlı kalma. Çünkü bazen doktorlar gerçekten yanlış kararlar alabiliyorlar. Bazen gerçekten başkasının fikrini almakta da fayda oluyor...

Kızlaaaarrrr çok şükür mercimeğimi de gördüm, kalp atışlarını da duydum. Ağlayacaktım az kalsın, zor tuttum kendimi. Çok şükür Allah'ım... :16:
kıyamammmm Rabbim sağlıkla hayırla kucağına aldığın zamanları da görmeyi nasip etsin canımmmmm:16:
Bebeğin heyecanından onu unuttum iyi mi? Bir tek fazla para alma muhabbetini sorabildik. Ona da bi açıklamaları yok. Ayrıntılı fatura alacağım her gidişte. Veririz dediler, hadi bakalım :32:
oh oh versinler tabi işe yarasınlar azıcık:34:
Facebook a bi girdim eşim doğum gününü kutlayanlara cevap bile vermiş :-D gelirken ekmek al diye aradım sesi baya kötüydü :-D:-D inşallah pot kırmam yemekten sonra görümceler ariycak çay içmeye gidiyoruz siz de gelin diye. Pastayı da bıraktık oraya önceden;-) aksilik olmaz inşallah :-D:-D hediye de cüzdan aldım kızlar.
hadi yaa inşallah çok güzel bir akşam geçirmişsinizdir canım:52::52:
canım benim bütün güzellikler seninle olsun nice güzel yıllara. önümüzdeki yıl meleğinle kutlaman dileğimle doğum günün kutlu olsun.
canımmmm seviyorum seniiiiii aminnnnnnnnn:16::16:
Orda duracaksın neymiş iş yapmak
dimi dimi ohhhhhh yaşasın tembellik:52::52:
Aslında salı günü gitmemiz gerekiyordu. Eşimin işi hastanenin işgüzarlığı derken cumaya kaldı. Bebeğim 7+3 değil 6+3'müş. Döllenme geç olmuş, o yüzden bir hafta geriden hesapla dedi doktor. Salı gitsek belki duyamayabilirdik bu yüzden. Ama çok çok heyecanlı, çok farlı bir duygu, sulu gözler hemen fora... Allah hepinize kısa zamanda yaşatsın inşallah :16:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16:

maşallah maşallah tatlımmmmm...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Nasıl heyecanlı bi duyguuuu. Rabbim en kısa zamanda bize de nasip etsiiiin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar asya teyzemizin meleğime hediyeleri. çok teşekkür ederiz. kuzumun albümünü hemen yapmaya başladık. yıllarca elimizden düşmeyecek bir hediye. :) elbisemizde çok cici. bayıldık . tam kelebeğime göre.

Eklentiler

• $IMAG0294.jpg
    $IMAG0294.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMAG0295.jpg
    $IMAG0295.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Selaaammmmmmm kizlar nasilsinizzz bEn cok mutluyummmm bebegim dunyaya geldui cumartesiyi pazara vaglayn gece 21 temmuz kizimin dogumu allah herkese bu duyguyu yasatsin cok erken geldi 2.450 gram dogdu 42 cm 35 haftalik meydana gwldi..normal dogum yaptimmmm..solunmmda bir kucuk sorun oldugu icin 3 gun kuvezde kalack sonra kollarima alacagim ins simdikik bu kadar hepinizi opuyorummmmmm:16::16::16::16:

Bence başkasını da bir dene canım yaa, bağlı kalma. Çünkü bazen doktorlar gerçekten yanlış kararlar alabiliyorlar. Bazen gerçekten başkasının fikrini almakta da fayda oluyor...

Günaydın şeker nasılsınız?
Valla kafam çok karışık ve biraz da kafama çok takıyorum acaba bir psikoloğa mı gitsem diye düşünüyorum

Son düzenleme:

Amin canım.Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Son düzenleme:
Selaaammmmmmm kizlar nasilsinizzz bEn cok mutluyummmm bebegim dunyaya geldui cumartesiyi pazara vaglayn gece 21 temmuz kizimin dogumu allah herkese bu duyguyu yasatsin cok erken geldi 2.450 gram dogdu 42 cm 35 haftalik meydana gwldi..normal dogum yaptimmmm..solunmmda bir kucuk sorun oldugu icin 3 gun kuvezde kalack sonra kollarima alacagim ins simdikik bu kadar hepinizi opuyorummmmmm:16::16::16::16:

Selam
Allah analı babalı,sağlıklı büyütmek nasip etsin.İsteyen herkese de nasip etsin Allah'ım.

Son düzenleme:
günaydın kızlar.

Tatildeydim 15 gündür. Tatile çıkmadan önce adetim gecimişti. 13 günlük gecikme sonunda regl oldum. yani hamile değilmişim. :) bakalım bundan sonraki maçlara :)))

yok daha Dr.a gitmedim aam idrar pozitif çıktıııı:52::52:

Canımmmm nasıl sevindim anlatamam sana :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini. Ne zaman gidiceksin dra bat bugün müydü? Ayyyyy heyecan yaptım :-D:-D:-D

Günaydın şeker nasılsınız?
Valla kafam çok karışık ve biraz da kafama çok takıyorum acaba bir psikoloğa mı gitsem diye düşünüyorum

Sağol canım iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın bakayım?
Bence psikologa değil de farklı bir doktora da git. Bir şey kaybetmezsin. Bakarsın senin için daha iyi olur.

Back