• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Sen nasıl hissediyorsun bakayım kendini? Belirtin falan var mıydı? Hiç çaktırmadan sürpriz yaptın valla :9: Doğum günü hediyesi oldu sana minik kuşun :54:

canım valla midem kötüydü kasıklarımda da batmalar vardı ama hiç yormadım midemi oruca bağlıyordum kasıkları da genelde her ay yaşarım vücudum oyun oynar bana bide ümitlenmek de istemedim açıkçası ama meğerse gerçekten bebişim yapıyormuş batmaları asıl o sürpriz yaptı bize hemde ne hediye ömrümce hediye almasam olur artık:16:

canım valla midem kötüydü kasıklarımda da batmalar vardı ama hiç yormadım midemi oruca bağlıyordum kasıkları da genelde her ay yaşarım vücudum oyun oynar bana bide ümitlenmek de istemedim açıkçası ama meğerse gerçekten bebişim yapıyormuş batmaları asıl o sürpriz yaptı bize hemde ne hediye ömrümce hediye almasam olur artık:16:

Bak ne güzel şeyler yazmışsın,yaşıyorsun.Umarım ben de artık daha fazla beklemem ve bekletilmem:2::2:

Son düzenleme:

Ayyy yerim seni ben :16: Bizimki de evlilik yıldönümü hediyesi oldu. Olesyamın da hediyesi gelsin tam olsun... Bu arada oruç tutmayı bırakman lazım unutma. Bebişin yeni oluşuyor ve besine ihtiyacı var :16:

Olesyacım yakınlarda özel bir gün var mı bakayım senin?

Ayyy yerim seni ben :16: Bizimki de evlilik yıldönümü hediyesi oldu. Olesyamın da hediyesi gelsin tam olsun... Bu arada oruç tutmayı bırakman lazım unutma. Bebişin yeni oluşuyor ve besine ihtiyacı var :16:

Senin bebişin evlilik yıldönümünde gelmiş benim de 2 ay sonra evlilik yıldönümüm ve yaşgünüm:2:

Son düzenleme:

oooo ne güzel olesyaya da doğum günü ve evlilik yıldönümü hediyesi geleck inşallahhhhhh:16:
tutmuyorum zaten zanım o gün dr. kızdı bana tutma dedi ama midem de iyi değil ki bişey yiyemiyorum öyle doya doya 2lokma yiyorum bitiyor:50:
Senin bebişin evlilik yıldönümünde gelmiş benim de 2 ay sonra evlilik yıldönümüm ve yaşgünüm:2:
hadi hayırlısı sık dişini 2aya geliyor bebişşşş:52::52:

İnş sabırsız değilimdir ama yoruldum artık
öyle oluyor maalesef yumurtanın çatlamasından sonraki 14gün geçmek bilmiyor bu da insanı acaip yoruyor haklısın canım benim Rabbim nasip etsin tez zamanda:16:
Bence de oruçu bırakmalısın bebiş sağlıklı beslensin
tutamıom kiiiiii:1::1::1: midem allak bullakkkk:52:
Kızlar ben çıkıyorum kafamı dağıtayım biraz öptüm sizi
öptüm canımmmm Allaha emanet ol:16:

oooo ne güzel olesyaya da doğum günü ve evlilik yıldönümü hediyesi geleck inşallahhhhhh:16:
tutmuyorum zaten zanım o gün dr. kızdı bana tutma dedi ama midem de iyi değil ki bişey yiyemiyorum öyle doya doya 2lokma yiyorum bitiyor:50:

öyle oluyor maalesef yumurtanın çatlamasından sonraki 14gün geçmek bilmiyor bu da insanı acaip yoruyor haklısın canım benim Rabbim nasip etsin tez zamanda:16:

tutamıom kiiiiii:1::1::1: midem allak bullakkkk:52:

öptüm canımmmm Allaha emanet ol:16:

İnş ben de onu diliyorum eğer öyle gelirse yorgunluğumu unuturum bebişime/bebişlerime adarım kendimi yeter ki gelsin:16:

Kıyamam sana ilk 3 ay olacak bunlar sabret kuzum.

Son düzenleme:
İnş ben de onu diliyorum eğer öyle gelirse yorgunluğumu unuturum bebişime/bebişlerime adarım kendimi yeter ki gelsin:16:

Kıyamam sana ilk 3 ay olacak bunlar sabret kuzum.

Canim benim dilerim Rabbimden tez zamanda yasa bu bulantilari insallahhh:52: saglikli haberlerini alalim da ben razıyım cekmeye canim yaa

önceliklee hamiş olmayı isteyen tüm anne adaylarının bir an önce bebişleri olmasını diliyorum.. bu ay bnmde 3. ayımın başlangıcı ilk ay yumurtlama dönemimi kaçırdık 2 ay tutmadı bu ay tüm kalbimle olmasını istiyorumm gerçekten bu bekleyiş çok zormuş ben hemen ilk ayda olur zanediyordum 3. aya geldk çattık allahım tüm isteyenlerin gönlüne göre versinn herkese boll şansssss

Öğrendiğim ilk 1 hafta 10 gün bende de hiç iştah yoktu. Midem bi acayipti. Heyecandan sanırım :9: Şimdilerde de değişik haller oluyor mideme ama bulantı değil, yanma gibi bi şey...Neyse sonra o iştah açılıyo merak etme :52: Tabi bulantı olmazsa. Çok şükür bende bulantı falan yok. Henüz hiç kilo da almadım. Hatta bulantım olmamasına rağmen azıcık vermişim de... :26:

Son düzenleme:
Kızlar bu arada ben sabah askeri hastaneye gideceğim yine, randevumu aldım. Doktoru sevdiğimden falan değil, malum tahlil falan istememişti hiç, sırf bebeğimi görmek için... Malum onu kendi doktorumda görmeme daha 1 hafta var. E benim şu lekelenmelerim de progestana rağmen kesilmedi. O yüzden bebeğimi görmek istiyorum. İyi mi, her şey yolunda mı gidip göreyim istiyorum. İnşallah her şeyi gayet sağlıklı ilerliyordur. O iyi olsun da lekenme kesilmese de olur napalım...

önceliklee hamiş olmayı isteyen tüm anne adaylarının bir an önce bebişleri olmasını diliyorum.. bu ay bnmde 3. ayımın başlangıcı ilk ay yumurtlama dönemimi kaçırdık 2 ay tutmadı bu ay tüm kalbimle olmasını istiyorumm gerçekten bu bekleyiş çok zormuş ben hemen ilk ayda olur zanediyordum 3. aya geldk çattık allahım tüm isteyenlerin gönlüne göre versinn herkese boll şansssss

Allah gönlüne göre versin canım. Eğer olmazsa yumurtlamanı ovulasyon testi ile takip et ki gününü tam yakalayabilesin. Allah hayırlısıyla nasip edecektir

Back