• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Yaaa napayım büyük bi hevesle gitmişim. İlk defa göreceğim yavrumu, içime oturttular yani... Sinirlenince yapmayacağım şey yok valla :27:

kuzuuuuuş çok sinir yapma... Sakin ol bebişin için. Bugün bi arkadaşın bebesini görmeye gittimmm. Aynısından bende istiyorum yaffff dedim içimden. çok tatlıydı velettt:16::16::16::16::16::16::16:

Ol canım ne olur ki belli olur hamişliğin:9:
Canım inş herşey yolundadır.Soru hazırlaman iyj olmuş hiç olmazsa unutmazsın soracaklarını neler soracaksın?
Seni epey sinirlendirmişler böyle durumlarda haber vermeleri gerekir ayıp etmişler zaten işlerini düzgün yapsalar bunlar olmaz.Yarın kontrolünden sonra yap yapacağını.Ben de böyle şeylere çok sinirlenirim senin gibiyim bende çünkü geçen gün ilacım bitecekti devam edecek miyim diye aradım doktorumjn cebini hemşiresi açtı sorup dönerim dedi 2 saat bekledim yok tekrar aradım yok 3üncü aramamda da hemşire çıksaydı fırçayı yiyecekti allahtan doktorum çıktı devam dedi.Yarın güzel haberler bekliyoruz

Valla bir sürü şey...Mesela epidural normal doğum yapıyor mu, ücret ne, yolculuk, deniz yasak mı vs...vs... bir sürü şey. Yazdım, yoksa o an bebeğin heyecanından unutuyor insan. Hoş bu sinirle zaten kafamda bi şey kalmaz ya... Dağıtıcam bugün orayı görürler onlar günlerini... Valla sen de fırçalasan yeriymiş. Hatta ben olsam doktora da sokardım yani lafımı :9:

İmzam da beni doğruluyor bakın :9:

"Bebek sahibi olacağınız için ne kadar mutlu olursanız olun, hamileliğinizin ilk döneminde biyokimyasal dalgalanmalar sonucunda sinirlilik ve hafif deprasyon belirtileri göstermeniz doğaldır."

olesyacım sana da anlatayım 24 mayısta adetimi gördüm sonrasında çalışmalara devam tabi 26 haziran da da ikinci adetim gelmesi gerekiyordu fakat adetim yerine kahverengi akıntı geldi günde bir iki damla şeklinde ve dokuz gün sürdü bende acaba yerleşme kanaması olabilir mi ki dedim ve biraz zaman geçince de evde test yaptım iki kere negatif çıktı :( şimdi de arada midem bulanıyor ekşiyor gibi oluyor göğüs uçlarım acıyor ve uçları büyüdü kilom değişmedi ama karnım felaket şişiyor bir de arada böyle pıt pıt atıyor gibi oluyor ... o yüzden araştırıyorum acaba hamile olma ihtimalim var mı diye kan testi yaptıramıyorum ramazan ayından dolayı ... bazıları hamileliklerini geç öğrenebiliyormuş okumuştum birkaç yerde ondan bende bir umut araştırıyorum ... gerçi ayın 30 unda adetim gelmesi gerekiyor o zaman belli olacak her şey :/ durum bu ... ne diyorsun ?

Anladım canım o zaman adetini bekle inş gelmez de hamiş olursun.

Son düzenleme:
Valla bir sürü şey...Mesela epidural normal doğum yapıyor mu, ücret ne, yolculuk, deniz yasak mı vs...vs... bir sürü şey. Yazdım, yoksa o an bebeğin heyecanından unutuyor insan. Hoş bu sinirle zaten kafamda bi şey kalmaz ya... Dağıtıcam bugün orayı görürler onlar günlerini... Valla sen de fırçalasan yeriymiş. Hatta ben olsam doktora da sokardım yani lafımı :9:

Doktorun suçu yok ki hemşirenin suçu gerçi doktoru da uyarmak gerekirdi ama kontrole gittiğimde öğrendım yeni hemşire almışlar ondan kaynaklanmış

Son düzenleme:
İyikii doğduuuun asbeeee iyi ki doğdun asbeeee iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllar saaaaannnaaaaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hanımlar Günaydın herkese. Bugün benim keçi kocişin doğum günü. Hatırlamıyorum gibi gönderdim sabah. Giderken öptü filan ama bi bozuktu o benimkini hep saat 12 yi geçince kutlar ;-) akşama kadar telefonda falan çaktırmamayı başarırsam role devam edicem kudursun;-) akşam da acilen kvnin çağırmasını sağliycam daha ayrıntıları düşünmedim hediye de eşofman takımı nasıl sizce ?

Ben biraz geç kaldım bir yandan misafir geldi bir yandan klimacıyla uğraş bu saat oldu yeni oturdum.
Rosaleda yaman çıktı:52:
kolay gelsin canım bayağı iş becermişsin sende ama:34:
İmzam da beni doğruluyor bakın :9:

"Bebek sahibi olacağınız için ne kadar mutlu olursanız olun, hamileliğinizin ilk döneminde biyokimyasal dalgalanmalar sonucunda sinirlilik ve hafif deprasyon belirtileri göstermeniz doğaldır."
kuzuuu ne dedi dr. bakemmmmmm:52:
İyikii doğduuuun asbeeee iyi ki doğdun asbeeee iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllar saaaaannnaaaaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
canımmm tşk ederim iyi ki varsınızz eniştedenin de doğum günü kutlu olsun inşallah bir ömür mutlu huzurlu yaşarsınız:52::52::52:

canımmm tşk ederim iyi ki varsınızz eniştedenin de doğum günü kutlu olsun inşallah bir ömür mutlu huzurlu yaşarsınız:52::52::52:

AMin canım hepimiz inşallah sen de iyi ki varsın tatlım ;-)

Daha iyisindir inşallah canım topladın dimi kendini:16:

İYiyİm tatlım da akşam için nasıl plan yapsam diye düşünüyorum dışarda mı evde mi. Yalnız değiliz de biz hiçbir doğum günümüzde. Öyle tuhaf bi durum var davet etsek de etmesek de hep beraber kutlanıyo..

İYiyİm tatlım da akşam için nasıl plan yapsam diye düşünüyorum dışarda mı evde mi. Yalnız değiliz de biz hiçbir doğum günümüzde. Öyle tuhaf bi durum var davet etsek de etmesek de hep beraber kutlanıyo..

hadi yaa kötüymüş yaaa o zaman hiç yorma kendini canım dışarda kutlayın evde olsa bir sürü hazırlık yapmak zorunda kalacaksın:34:

Anladım canım ya az kaldı 30 .una zaten ...İnşallah hiçbir şeyciğin yoktur...Baktın düzensizlik devam ediyor görünürdün kadın doğuma için rahat eder canım benim ...Güzel haberlerini duyarız inşallah bebişli bebişli =)

inşallah canım amin cümlemize canı gönülden isteyen herkese nasip etsin rabbim :) zaten doktora gitmeden olmaz orası kesin de hadi adetimi bekleyeyim diyorum işte ne yapacan umut dünyası :)

Canım akşama gidicem, gitmedim daha :16:

Ayyy doğum günündü di mi bugün? İyi ki doğmuşsun canımcığım. Allahım en güzel hediyeni bu ay versin inşallah :54:

Doktorun suçu yok ki hemşirenin suçu gerçi doktoru da uyarmak gerekirdi ama kontrole gittiğimde öğrendım yeni hemşire almışlar ondan kaynaklanmış

Valla ben ona da yağdırırdım, o da bana bilgi verilmedi kusura bakmayın falan der, sonra hemşireye yağdırırdı işte. Zincirleme bu olaylar :9:

Aman sorma o konuda bizim de öyle. Bi gün önce ya da bi gün sonra gelin de öyle kutlayın siz kutlayacaksanız di mi?

İhtiyacı varsa eşofman takımı olur tabiki ama ben olsam içinde de küçük bir not bulundururdum. Şöyle hafif iğneleyici, kırgınlığını gösteren ama aynı zamanda onu çok sevdiğini belirten...

Son düzenleme:
Aman sorma o konuda bizim de öyle. Bi gün önce ya da bi gün sonra gelin de öyle kutlayın siz kutlayacaksanız di mi?

İhtiyacı varsa eşofman takımı olur tabiki ama ben olsam içinde de küçük bir not bulundururdum. Şöyle hafif iğneleyici, kırgınlığını gösteren ama aynı zamanda onu çok sevdiğini belirten...

Ben de düşündüm onu ama okuduğunda yalnız olmiycaz ki ;-)
Kızımız ve benimle mutlu günlerde giymen dileğiyle nasıl?

hadi yaa kötüymüş yaaa o zaman hiç yorma kendini canım dışarda kutlayın evde olsa bir sürü hazırlık yapmak zorunda kalacaksın:34:

Evet en mantıklısı öyle görünüyo.. bakalım senin kociş napıcak ne alıcak sana ;-)

Back