- 4 Nisan 2013
- 3.100
- 829
- 123
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #22.041
e dün akşam değil miydi yaa ben mi yanlış okudum yoksam hadi bakalım bişeycik kalmamışCanım akşama gidicem, gitmedim daha
Ayyy doğum günündü di mi bugün? İyi ki doğmuşsun canımcığım. Allahım en güzel hediyeni bu ay versin inşallah
sesli mi okur ki verirken notu içinden oku diye söyleyiversen canımcım ama bu da güzel yaniiiBen de düşündüm onu ama okuduğunda yalnız olmiycaz ki ;-)
Kızımız ve benimle mutlu günlerde giymen dileğiyle nasıl?
hiç bilmiyorum ki canımcım gece sarılıp bir kutladı bakalım akşam göreceğiz sürpriz mi olacak yoksa bu kadarla yetin mi diyecekEvet en mantıklısı öyle görünüyo.. bakalım senin kociş napıcak ne alıcak sana ;-)
kızar merhaba benm de ilk çokcuğum nasipse allah verirse tabi bu ay ilk defa 8 gün geciktim bugün 9 cu gün test yaptım evde en son pztesi günü malesef negatif dün kan verdim bugün alıcam bnm gibi olupta hamiş kaln var mı aranızda
e dün akşam değil miydi yaa ben mi yanlış okudum yoksam hadi bakalım bişeycik kalmamış
amin canım benim aminnn inşallah benimledir küçük hediyem
sesli mi okur ki verirken notu içinden oku diye söyleyiversen canımcım ama bu da güzel yaniii
hiç bilmiyorum ki canımcım gece sarılıp bir kutladı bakalım akşam göreceğiz sürpriz mi olacak yoksa bu kadarla yetin mi diyecek
kızar merhaba benm de ilk çokcuğum nasipse allah verirse tabi bu ay ilk defa 8 gün geciktim bugün 9 cu gün test yaptım evde en son pztesi günü malesef negatif dün kan verdim bugün alıcam bnm gibi olupta hamiş kaln var mı aranızda
Dündü de dün iptal olmuş da hiç haber vermediler dedim, sinirden ölüyorum ya burada bu yüzden
kolay gelsin canım bayağı iş becermişsin sende ama
kuzuuu ne dedi dr. bakemmmmmm
canımmm tşk ederim iyi ki varsınızz eniştedenin de doğum günü kutlu olsun inşallah bir ömür mutlu huzurlu yaşarsınız
Valla ben ona da yağdırırdım, o da bana bilgi verilmedi kusura bakmayın falan der, sonra hemşireye yağdırırdı işte. Zincirleme bu olaylar
kolay gelsin canım bayağı iş becermişsin sende ama
kuzuuu ne dedi dr. bakemmmmmm
canımmm tşk ederim iyi ki varsınızz eniştedenin de doğum günü kutlu olsun inşallah bir ömür mutlu huzurlu yaşarsınız
teşekkür ederim canımmmm aminnnn inşallahhhhhAbselove yeni yaşın kutlu olsun inş pazartesi günü hamiş müjdesi verirsin sevincin ikiye katlanır
hadi inşallah bu sefer olacak inşallahhhDoktor yumurtaların çok yaramaz doğum kontrol hapı vermemize rağmen gelişiyor dedi.2 yumoşun var dedi hapı kesti başka hap verdi adetinin 3üncü günü başla son 2 tane kala gel dedi tedaviye o zaman karar verilecek şekerim.
Sen de doktordan gelince haber ver.
bende hamarat olmak istiyorum ama ne hikmetse beynimden bir ses beni hep engeller ne gerek var ya hamileysen bırak diye bende dinlerim hepHamaratlığım tuttu
Doktor yumurtaların çok yaramaz doğum kontrol hapı vermemize rağmen gelişiyor dedi.2 yumoşun var dedi hapı kesti başka hap verdi adetinin 3üncü günü başla son 2 tane kala gel dedi tedaviye o zaman karar verilecek şekerim.
Sen de doktordan gelince haber ver.
kuzum sen onları parçalarsın bu akşam o yüzden çok rahatım
Kızlaaaarrrr çok şükür mercimeğimi de gördüm, kalp atışlarını da duydum. Ağlayacaktım az kalsın, zor tuttum kendimi. Çok şükür Allah'ım...
Canım benim çok sevindim allah kucağına aldığın günleri de göstersin :-D:-D:-D:-D
teşekkür ederim canımmmm aminnnn inşallahhhhh
hadi inşallah bu sefer olacak inşallahhh
bende hamarat olmak istiyorum ama ne hikmetse beynimden bir ses beni hep engeller ne gerek var ya hamileysen bırak diye bende dinlerim hep
Yumurtaları neden yoketmek istiyo ben onu anlamadım hiç. Aslında başka bi doktora da mı görünsen? Ne güzel yumurtan oluşuyor baksana canım yaa. Hem de hapa rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?