• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Off yaaa ben hareket etmeden duramamki. Evde zaten hep yatıyorum. Zaten şu kanama durumundan sonra ev mev temizlemem ( İnşallah misafir falan gelmez :1: ) Şu uykum da akşamın 21:30 unda geleceğine gündüz gelse de azıcık kocamın yüzünü görsem ya :9: İnanır mısın, eşim uyandırmak için seslenip dokunuyormuş ama hiç duymuyorum .Yok böyle bi derin uyku. :9: Ama gel gör ki her sabah tam 07:17'de uyanıyorum :53: İşe gidiyor olsam ya da bi planım olsa uyanamam kesin :9: Yok benim bu düzeni değiştirmem lazım ama nasıl :52:

Günaydın canım
Senin uyku problemini nasıl çözebiliriz diye düşündüm ve şöyle yapabiliriz;bir kaç gün gündüzleri uyursun zaten hamilesin uykun gelir akşamlarıysa uykunun geldiği saate uyumamaya diren yüzünü filan yıka birşeylerle uğraş(örgü biliyorsan örgü ör vb.) bir süre sonra alışırsın bu düzene.

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar. Canım çok sıkkın bugün. Bu ara herkes üstüme üstüme geliyo sanki, herkeste bi gıcıklık bi laf sokma telaşı. Eşim de anlamıyo beni anlatıp rahatlamaya çalışıyorum sen de kafana takacak şey arıyosun dedi iyice sinirlendim dün gece kabus gibiydi resmen. Dua edin benim için nolur..

Evet haftaya salı ben gideceğim,22sinde abselove gidecek hakkımızda hayırlısı
aminnn inşallah güzel haberler alırız ikimizde inşallahhh:16:
Günaydın hanımlar. Canım çok sıkkın bugün. Bu ara herkes üstüme üstüme geliyo sanki, herkeste bi gıcıklık bi laf sokma telaşı. Eşim de anlamıyo beni anlatıp rahatlamaya çalışıyorum sen de kafana takacak şey arıyosun dedi iyice sinirlendim dün gece kabus gibiydi resmen. Dua edin benim için nolur..
canım Rabbim yar ve yardımcın olsun dualarım seninle:16:

Günaydın canım
Senin uyku problemini nasıl çözebiliriz diye düşündüm ve şöyle yapabiliriz;bir kaç gün gündüzleri uyursun zaten hamilesin uykun gelir akşamlarıysa uykunun geldiği saate uyumamaya diren yüzünü filan yıka birşeylerle uğraş(örgü biliyorsan örgü ör vb.) bir süre sonra alışırsın bu düzene.

Kıyamam yaaa bana çözüm düşünmüş :54: Var ya dün kendimce çözüm üretmiştim, dedimki akşam daha saat 9 da uyku bastırmasın sen yat uyu gündüzden. İnanır mısın öğlen 12:30 dan akşam 16:30 a kadar uyumuşum, hem de öyle derin bir uyku ki... :35: Hıh dedim akşam uykum gelmez bari. Bu ara eşimin işleri çok yoğun en erken akşam 9 da geliyor o da. Neyse akşam yemeği yedik, üstüne çayı getirdim, benim kafa yine bi milyon... Resmen çakırkeyif dolaşıyorum. Yatıp uyumasam başım dönüyor o derece... Yine yattım uyudum. Kıyamam kocişim yapayalnız çay içiyor. Hadi yatağa diye uyandırıyor, bir kaç saniye o zaman görüyorum o kadar :9:

Örgü mörgü daha çok döndürüyor başımı şu ara. Hatta yarım kalan kitabım da var ama okumak ne mümkün :53:

Kıyamam, üzme kendini. Boşver kim ne derse desin 'He' de geç. Allah sabrını verecektir muhakkak :54:

asbelove, canım sen ne kadar pozitif bi insansın yaaa maşallah. Çok sevdim seni :16:

ooo hamarat hatun seniii ben bu ara elimi hiçbişeye sürmüyorum benden önce kociş izin vermiyor zaten:1::1:

Saol kuzum valla aslında o kadar hamarat değilim ama çoook keyfim yerinde olacakta yapacağım dünküler basit işlerdi ütü,toz alma yaptım.
Eee koçiş izin vermez tabi ya bebiş olursa diye temkinli davranıyordur o kadar uğraştınız di mi?

Son düzenleme:
Kıyamam yaaa bana çözüm düşünmüş :54: Var ya dün kendimce çözüm üretmiştim, dedimki akşam daha saat 9 da uyku bastırmasın sen yat uyu gündüzden. İnanır mısın öğlen 12:30 dan akşam 16:30 a kadar uyumuşum, hem de öyle derin bir uyku ki... :35: Hıh dedim akşam uykum gelmez bari. Bu ara eşimin işleri çok yoğun en erken akşam 9 da geliyor o da. Neyse akşam yemeği yedik, üstüne çayı getirdim, benim kafa yine bi milyon... Resmen çakırkeyif dolaşıyorum. Yatıp uyumasam başım dönüyor o derece... Yine yattım uyudum. Kıyamam kocişim yapayalnız çay içiyor. Hadi yatağa diye uyandırıyor, bir kaç saniye o zaman görüyorum o kadar :9:

Örgü mörgü daha çok döndürüyor başımı şu ara. Hatta yarım kalan kitabım da var ama okumak ne mümkün :53:

Kıyamam sana.Senin uykun hamilelikte kaynaklanıyor o zaman baksana yatmazsan başında dönüyormuş yatmaktan başka çaren yok:9:Bazı hamişler 3 ay boyunca böyle uyuyorlarmış senin de öyle olacak sanırım:53:

Son düzenleme:
Kıyamam sana.Senin uykun hamilelikte kaynaklanıyor o zaman baksana yatmazsan başında dönüyormuş yatmaktan başka çaren yok:9:Bazı hamişler 3 ay boyunca böyle uyuyorlarmış senin de öyle olacak sanırım:53:

Bilmiyorum, ben hapı içmeye başlayalı böyle olduğumun farkındayım. 3 ay öyle giderse yandık. Malak gibi evde tüneyeceğim bu gidişle :1:

İkiniz içinde bazı durumlara dayanman gerekiyor bebişin sağlıklı büyüsün
Tahlillerini yaptırdın mı?

Evet, dün aldım sonuçlarımı. Benim baktığım kadarıyla sorun yok. Doktor haftaya kontrolde görecek... Yalnız tahlillerde de bir baktım rubella(kızamıkçık) karşısında * işareti var, yani yüksek. Beni yine bir telaş sardımı... Neyseki kk sayesinde onun kızamıkçığa bağışıklık olduğunu öğrendim de rahatladım. Bakalım daha ne ilginç şeyler çıkacak karşımıza...

Evet, dün aldım sonuçlarımı. Benim baktığım kadarıyla sorun yok. Doktor haftaya kontrolde görecek... Yalnız tahlillerde de bir baktım rubella(kızamıkçık) karşısında * işareti var, yani yüksek. Beni yine bir telaş sardımı... Neyseki kk sayesinde onun kızamıkçığa bağışıklık olduğunu öğrendim de rahatladım. Bakalım daha ne ilginç şeyler çıkacak karşımıza...

Canım tahlil sonuçlarını yazar mısın?

Son düzenleme:

ay kıyamammm uyu uyu ki bebişi büyüt annesii:16:
Saol kuzum valla aslında o kadar hamarat değilim ama çoook keyfim yerinde olacakta yapacağım dünküler basit işlerdi ütü,toz alma yaptım.
Eee koçiş izin vermez tabi ya bebiş olursa diye temkinli davranıyordur o kadar uğraştınız di mi?
olsun kuzum iş iştir:34: dimi dimi inşallah uğraşlarımızın karşılığını alırız inşallahhhh şu cuma saatleri hürmetine Rabbim bize bu ay miniğimizi yollar inşallahhh:16:
Amin canım inş.Benim durum adetten sonra belli olacak
e canımcım yumoşun kaybolması bizim için öncelik şu an güzel haber bu gerisi de sırayla gelecek Allahımın izniyle:16:
Bilmiyorum, ben hapı içmeye başlayalı böyle olduğumun farkındayım. 3 ay öyle giderse yandık. Malak gibi evde tüneyeceğim bu gidişle :1:
progestan acaip uyku yapar biliyorsun dimi canım zaten hamişliğin verdiği uyku hali de var ikiye katlanıyor böylelikle uyku halin ilacı içer içmez başlıyor sersemlik:34:

Canım tahlil sonuçlarını yazar mısın?

Kan değerlerimi yazayım o zaman. Bir de idrar testi aldılar

Sonuç Ref. aralığı

Açlık kan glukozu 92mg/dL 74-109mg/dL
HBsAg 0.41 index <0.9 index
VDRL negatif negatif
TOXO Ab lgG <0.130 U/mL 1
TOXO Ab lgM 0.288 COl <0.8 COI
Rubella(Kızamıkçık) Ab lgG * 205.8 IU/mL < 10 IU/mL
Rubella(Kızamıkçık) Ab LgM 0.313 COI < 0.8 COI

Evet kuzucum yaa ben de ondan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü ona başlayalı sarhoş gibiyim. İnşallah devam etmeme gerek kalmaz. Miniğimi de çok merak ediyorum yaaa, kalp atışlarını duymak istiyorum. Ama doktor 2 haftası var dedi yaa :14: Bakarsın kontrole gittiğimde duyarım hıı?

Son düzenleme:
Evet kuzucum yaa ben de ondan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü ona başlayalı sarhoş gibiyim. İnşallah devam etmeme gerek kalmaz. Miniğimi de çok merak ediyorum yaaa, kalp atışlarını duymak istiyorum. Ama doktor 2 haftası var dedi yaa :14: Bakarsın kontrole gittiğimde duyarım hıı?

bence kalp atışını duymasanda görebilirsin haftaya canım eğer ultrason cihazı iyiyse ay hadi inşallahhhh:16::16::16::52::52:

Bu da miniğimizin ilk görüntüsü;

$gg.jpg

Yalnız kesenin hemen sağındaki yine kese gibi duran karartıyı siz de farkettiniz mi? Eve geldiğimde farkettim onu. DOktor onunla ilgili bir şey de söylemedi ama ne bileyim, ikiz olmasın sonra :53:

Back