• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Günaydın şeker,
Ooohh iyi yapmışsın.Kıyamam sana erken kalkınca öyle olunuyor ve uyku çok tatlı oluyor dimi?
Ben de elbisemden düşen taşlar varmış sinir oldum onları yapıştırdım.

Günaydın canımcım. Daha giymeden taşı maşı düşen giysilere sinir oluyorum ben de. İllaki de başıma gelir. O konuda benim gibi şanssızsın demekki :9:

Benip kahvaltımı edip ilacımı almam lazım. Şimdilik çıkıyorum. Öptüm seniii :54:

aaa benim kocaman bir basenim olmasına rağmen fıstığım fıstıkkkkk sen niye olmuyormuşsun aynaya baktığında ne görüyorsan osundur kuzum:52::52: e onu ancak Rabbim biliyyyyyy keşke teşhisi koyup çözüm üretebilseydim ama 14aydır bizde de tık yok:1:

Allah iyliğini versin kuzum.Ben aynaya baktığımda birazcık göbüş ve miğde görüyorum:52:
Tabiki Rabbim bilir.Biz de 1 senedir ama 5 ay kistlerle uğraştık henüz tık yok ne yazık ki.biz teşhis koyamıyoruz doktorda arıyoruz çözümü.
maalesef keşke kendi başımıza çözebilsek canım keşke o kistler başımızın derdi zaten bende de her ay foliküller kiste dönüşüyor ama adetle atıyorum en azından :52: aynaya baktığında görmek istediğini göreceksin istemediğini yok sayacaksın canım olmuyor başka türlü:1::1:
Biraz uyudum, sonra annemlere gittim. Sonra annemle dışarı çıktım. Ohoooo bir sürü şey. Ama çok yorulmadım :52: Sabahın kör vakti böyle uyanıyorum. Sonra akşam tam çay faslına geçiyoruz, daha çayımı 1 kere yudumlayamadan deli gibi uyku bastırıyor. Bi de o uyku o kadar derinki... Kıyamam, kocişimi göremiyorum böyle olunca doğru dürüst :14:
canım iyi güzel yapmışsın ama senin çok yürümemen lazım şu 12haftayı bitir sonra istersen ip atla sağlıkla bir tutunsun bebişin sana(o zamanda ağırlaşacaksın yapamayacaksın ama kandırıyorum seni şimdi:1:) nolur dikkat et canımcım daha yeni olduğu için uyku sorunu yaşaman çok doğal gamze işyerinde masada uyuyordu:1::1:
Çayda çok içmiyorsun bundan sonra canım lütfen sağlıklı değiller senin için içeceksen de çok açık:34:
Günaydın şeker,
Ooohh iyi yapmışsın.Kıyamam sana erken kalkınca öyle olunuyor ve uyku çok tatlı oluyor dimi?
Ben de elbisemden düşen taşlar varmış sinir oldum onları yapıştırdım.
günaydın canımcım kıyamam taşlar mı düştü ay ne sinir bir durummmm:47:
Günaydın canımcım. Daha giymeden taşı maşı düşen giysilere sinir oluyorum ben de. İllaki de başıma gelir. O konuda benim gibi şanssızsın demekki :9:

Benip kahvaltımı edip ilacımı almam lazım. Şimdilik çıkıyorum. Öptüm seniii :54:
afiyet bal şeker olsunnnnnn:34:

Evet şeker aynen öyle özellikle beğendiğm şeylerde oluyor.Allahtan evde malzemem var da yapabiliyorum.
Afiyet olsun canım.Ben de birazdan çıkacağım evde işler beni bekliyor hiç yapasım da yok:9: Öptüm:54:

Son düzenleme:
maalesef keşke kendi başımıza çözebilsek canım keşke o kistler başımızın derdi zaten bende de her ay foliküller kiste dönüşüyor ama adetle atıyorum en azından :52: aynaya baktığında görmek istediğini göreceksin istemediğini yok sayacaksın canım olmuyor başka türlü:1::1:

Evet doğru diyorsun görmeyeceksin de kıyafet alırken karşına çıkmıyor mu deli ediyor sanki bir de çok abartılı kilom varmış gibi hoop büyük beden çıkarıyorlar onlarda anne modeli bende tersleyip çıkıyorum:1::1:

canım iyi güzel yapmışsın ama senin çok yürümemen lazım şu 12haftayı bitir sonra istersen ip atla sağlıkla bir tutunsun bebişin sana(o zamanda ağırlaşacaksın yapamayacaksın ama kandırıyorum seni şimdi:1:) nolur dikkat et canımcım daha yeni olduğu için uyku sorunu yaşaman çok doğal gamze işyerinde masada uyuyordu:1::1:
Çayda çok içmiyorsun bundan sonra canım lütfen sağlıklı değiller senin için içeceksen de çok açık:34:

Günaydın canım evet taşlar düşmüş gerçekten sinir bir durum özellikle beğendiğim şeylerde olur:47:
Ben çıkıyorum evde işler beni bekliyor ooofff:52:

Son düzenleme:

Evet doğru diyorsun görmeyeceksin de kıyafet alırken karşına çıkmıyor mu deli ediyor sanki bir de çok abartılı kilom varmış gibi hoop büyük beden çıkarıyorlar onlarda anne modeli bende tersleyip çıkıyorum:1::1:

Günaydın canım evet taşlar düşmüş gerçekten sinir bir durum özellikle beğendiğim şeylerde olur:34:

sinirlenme boşver Allahtan elinden geliyor da yapıyorsun:34:
şimdi yeni alışveriş yaptın ya ondan girmiştir gözüne:52::52:

Son düzenleme:
Off yaaa ben hareket etmeden duramamki. Evde zaten hep yatıyorum. Zaten şu kanama durumundan sonra ev mev temizlemem ( İnşallah misafir falan gelmez :1: ) Şu uykum da akşamın 21:30 unda geleceğine gündüz gelse de azıcık kocamın yüzünü görsem ya :9: İnanır mısın, eşim uyandırmak için seslenip dokunuyormuş ama hiç duymuyorum .Yok böyle bi derin uyku. :9: Ama gel gör ki her sabah tam 07:17'de uyanıyorum :53: İşe gidiyor olsam ya da bi planım olsa uyanamam kesin :9: Yok benim bu düzeni değiştirmem lazım ama nasıl :52:

Son düzenleme:
Off yaaa ben hareket etmeden duramamki. Evde zaten hep yatıyorum. Zaten şu kanama durumundan sonra ev mev temizlemem ( İnşallah misafir falan gelmez :1: ) Şu uykum da akşamın 21:30 unda geleceğine gündüz gelse de azıcık kocamın yüzünü görsem ya :9: İnanır mısın, eşim uyandırmak için seslenip dokunuyormuş ama hiç duymuyorum .Yok böyle bi derin uyku. :9: Ama gel gör ki her sabah tam 07:17'de uyanıyorum :53: İşe gidiyor olsam ya da bi planım olsa uyanamam kesin :9: Yok benim bu düzeni değiştirmem lazım ama nasıl :52:

hadi yaa gündüz uyumaya çalış desem ama onca uykuyu uyuduktan sonra da nasıl uyunur gündüz bilemedim:1::1:
kesin öyle olur aşılama olduğumda evde yatarken eşim giderken uyanıyordum sonra 1gr.uyuyamıyordum ama şimdi işe başladım kalkamıyorum yataktan:9::9::9:
ama maalesef dikkatli olman gerek canım hemde yeni kanama geçirmiş biri olarak daha bir dikkatli olmalısın bence:34:

Haklısın. Ahhh ne kadar zor şeyler gerçekten. Allah yardımcımız olsun. Şu hafta bi geçsin bakalım, ne durumdayız ne değişmiş 1 hafta içinde... Haftaya sen de gideceksin doktoruna. İnşallah hayırlı bir hafta olur bizler için

Haklısın. Ahhh ne kadar zor şeyler gerçekten. Allah yardımcımız olsun. Şu hafta bi geçsin bakalım, ne durumdayız ne değişmiş 1 hafta içinde... Haftaya sen de gideceksin doktoruna. İnşallah hayırlı bir hafta olur bizler için

haftaya olesya gidecek canım benim 22sinde batla belli olacak hayırlısıyla inşallah güzel günler görürüz mübarek ayda:16:

kızlar bişey sorarucam yardımcı olursanız sevinirim bnm batım bir gün geçti ama adet belirtilerimde var belrtiler olupta hamiş kaln var mı test alsam bugün çıkr mı

Rabbim isteyen herkese versin arkadaşlar çok güzel bi duygu bende yeni hamileyim Allah ım ben ve tüm anne ve anne adaylarının evlatlarını bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin.. sağ salim kucağımıza almak nasip olsun inş :)

:emir_bebek: :nazar: :45: :52:

kızlar bişey sorarucam yardımcı olursanız sevinirim bnm batım bir gün geçti ama adet belirtilerimde var belrtiler olupta hamiş kaln var mı test alsam bugün çıkr mı
canım hamişlik belirtisiyle adet belirtilri birbirine çok benzer bence bir test al yap bakalım inşallah çift çizgiyi görürsün dualarım seninle:16:
Rabbim isteyen herkese versin arkadaşlar çok güzel bi duygu bende yeni hamileyim Allah ım ben ve tüm anne ve anne adaylarının evlatlarını bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin.. sağ salim kucağımıza almak nasip olsun inş :)

:emir_bebek: :nazar: :45: :52:
ay ne güzel bir haber buuuu:52::52::52::52::52:
Rabbim kucağına almayı nasip etsin:16:

Back