• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

canım kusura bakma patron gelince çıkmak zorunda kaldım hadi hayırlısı canımcım aşılamaya girişiyorsun sende desene ay çok heyecanlıııı:52::52::52:

öncelikle sıkıntı yapmaman gerek diye düşünüyorum çok şükür değerleriniz iyi çıkmış amh'a bakıldı mı acaba birde bunu sormak istedim. Klomen kiste ve endometrium incelmesine sebep olabiliyor bilgin olsun arkadaşım:34:
soruna gelince rahim filmi tamamen senin acı eşiğine bağlı ben anestezisiz tıp fakültesinde çektirdim bana göre aman aman dayanılamayacak bir ağrı değil zaten aşılamada da aynı kateteri takıyorlar biraz daha farklısını sadece onda acımıyor da hatunlarda rahim filminde neden acıyor anlamadım:1: acı eşiğin düşükse anestezili özelde yaptırmanı tavsiye ederim onlarında fiyatları 350-500arası değişiyor eğer istanbuldaysan f.zade de güzel bir merkez var hiç sıkıntı yaşamıyormuşsun çektirenlerin tavsiyeleri bilgin olsun:16:
şimdiden geçmiş olsun ayrıca:16:

çok teşekkürler canım.. cahilliğimi mazur gör ama amh nedir? Hiç bakılmadı bende böyle bir şeye

çok teşekkürler canım.. cahilliğimi mazur gör ama amh nedir? Hiç bakılmadı bende böyle bir şeye

estağfurullah canım bende burda öğrendim bi çok şeyi:34:
amh yumurta rezervini kanda gösteren bir hormon ona da bakılmasını iste bence dr.undan ne olur ne olmaz ne kadar erken teşhis o kadar erken tedavi unutma hem bizim gibi çiftlerde tedavi süreci de sancılı ama inşallah hiç gerek kalmadan yollar mucizeni Rabbim:16:

Son düzenleme:
arkadaşlar adetim bu ay çok düzensizleşti.. 1-8 haziran 18-23 haziran adettim. bugünde adet oldum ki bebek çalışmaları yoğundu.. ultrasondada temizçıkmıştı herşeyim.. acaba hormonlarda mı bozukluk var:( çok keyfim kaçtı sizce neden bebek olmuyor 2 aydır

arkadaşlar adetim bu ay çok düzensizleşti.. 1-8 haziran 18-23 haziran adettim. bugünde adet oldum ki bebek çalışmaları yoğundu.. ultrasondada temizçıkmıştı herşeyim.. acaba hormonlarda mı bozukluk var:( çok keyfim kaçtı sizce neden bebek olmuyor 2 aydır

Geçmiş olsun hormonlarına bir baktır derim

Son düzenleme:
Ayy utandım şimdi keske fıstık gibi olabilsem ama herkes kendine göre fıstık di mi?:1::1:
Benimkiler büyümeye bebiş olmaya isteklide neden tutturamıyoruz doğal yolla
aaa benim kocaman bir basenim olmasına rağmen fıstığım fıstıkkkkk sen niye olmuyormuşsun aynaya baktığında ne görüyorsan osundur kuzum:52::52: e onu ancak Rabbim biliyyyyyy keşke teşhisi koyup çözüm üretebilseydim ama 14aydır bizde de tık yok:1:
2ay çok erken bir süre canım sakin olmalısın bence stres yapıyor olabilirsin o yüzden düzensizleşmiş olabilir adetin kullandığın bir ilaç vs yoksa etkileyecek hormonlarına bakıldıysa hormonlarda düzgünse sakin olup beklemende fayda var bence bir kaç ay daha:34: ama hala olmuyorsa bir kontrolden geçmelisiniz hem sen hem eşin:16:

bizde ilk çocuğu düşünüyoruz kaç aydır denemedeyiz ama tık yok inşallah bu ramazan hayır getirir çifte bayram yaşarız amin:16:

Merhaba arkadaşlar

ilk bebegini dusunupte hamile kalanlara bi sorum olacak

ilk basta doğum korkunuz varmiydi, evliyim ve bir bebeğim olmasini cok istiyorum ama doğum korkum var ve her aklima geldiginde korkup o düşünceden uzaklaşıyorum

aaa benim kocaman bir basenim olmasına rağmen fıstığım fıstıkkkkk sen niye olmuyormuşsun aynaya baktığında ne görüyorsan osundur kuzum:52::52: e onu ancak Rabbim biliyyyyyy keşke teşhisi koyup çözüm üretebilseydim ama 14aydır bizde de tık yok:1:

Allah iyliğini versin kuzum.Ben aynaya baktığımda birazcık göbüş ve miğde görüyorum:52:
Tabiki Rabbim bilir.Biz de 1 senedir ama 5 ay kistlerle uğraştık henüz tık yok ne yazık ki.biz teşhis koyamıyoruz doktorda arıyoruz çözümü.

Son düzenleme:
Nerelere kaçtın kız sen yatıp dinlensene be kuzum

Biraz uyudum, sonra annemlere gittim. Sonra annemle dışarı çıktım. Ohoooo bir sürü şey. Ama çok yorulmadım :52: Sabahın kör vakti böyle uyanıyorum. Sonra akşam tam çay faslına geçiyoruz, daha çayımı 1 kere yudumlayamadan deli gibi uyku bastırıyor. Bi de o uyku o kadar derinki... Kıyamam, kocişimi göremiyorum böyle olunca doğru dürüst :14:

Biraz uyudum, sonra annemlere gittim. Sonra annemle dışarı çıktım. Ohoooo bir sürü şey. Ama çok yorulmadım :52: Sabahın kör vakti böyle uyanıyorum. Sonra akşam tam çay faslına geçiyoruz, daha çayımı 1 kere yudumlayamadan deli gibi uyku bastırıyor. Bi de o uyku o kadar derinki... Kıyamam, kocişimi göremiyorum böyle olunca doğru dürüst :14:

Günaydın şeker,
Ooohh iyi yapmışsın.Kıyamam sana erken kalkınca öyle olunuyor ve uyku çok tatlı oluyor dimi?
Ben de elbisemden düşen taşlar varmış sinir oldum onları yapıştırdım.

Son düzenleme:
Back