• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Bu da miniğimizin ilk görüntüsü;

Eki Görüntüle 753753

Yalnız kesenin hemen sağındaki yine kese gibi duran karartıyı siz de farkettiniz mi? Eve geldiğimde farkettim onu. DOktor onunla ilgili bir şey de söylemedi ama ne bileyim, ikiz olmasın sonra :53:
olur mu olur heee kan değerin kaçtı canım senin:34:
Ayyy ağzın bal yesin. Görsem de yeter bana şimdilik. İnsan hep endişeleniyor, acaba normal gidiyor mu diye çünkü :16:
inşallah canım inşallah görümcem 6.haftanın içinde görmüştü kalp atışını bence sende görebilirsin:34:
hiç endişelenme herşey yolunda gidecek iyi düşün iyi olsun:16:

ay kıyamammm uyu uyu ki bebişi büyüt annesii:16:
olsun kuzum iş iştir:34: dimi dimi inşallah uğraşlarımızın karşılığını alırız inşallahhhh şu cuma saatleri hürmetine Rabbim bize bu ay miniğimizi yollar inşallahhh:16:

Di di:34: amin inş hepimize Allahım nasip etsin şu cuma gününde.

e canımcım yumoşun kaybolması bizim için öncelik şu an güzel haber bu gerisi de sırayla gelecek Allahımın izniyle:16:

Evet öncelik onun gitmesinde ve sonrasında güzel haberler almayı nasip etsin Allahım

progestan acaip uyku yapar biliyorsun dimi canım zaten hamişliğin verdiği uyku hali de var ikiye katlanıyor böylelikle uyku halin ilacı içer içmez başlıyor sersemlik:34:

Son düzenleme:
olur mu olur heee kan değerin kaçtı canım senin:34:

inşallah canım inşallah görümcem 6.haftanın içinde görmüştü kalp atışını bence sende görebilirsin:34:
hiç endişelenme herşey yolunda gidecek iyi düşün iyi olsun:16:

En son olmam gereken adetin 5 gün sonrası test yaptırmıştım o da 1194 tü. O zamandan beri yaptırmadım bi daha. Ama o karartı işkillendirdi. :9:
Öyle büyük kaygılar yok artık, dediğin gibi, iyi düşünücem hep :16:

Kan değerlerimi yazayım o zaman. Bir de idrar testi aldılar

Sonuç Ref. aralığı

Açlık kan glukozu 92mg/dL 74-109mg/dL
HBsAg 0.41 index <0.9 index
VDRL negatif negatif
TOXO Ab lgG <0.130 U/mL 1
TOXO Ab lgM 0.288 COl <0.8 COI
Rubella(Kızamıkçık) Ab lgG * 205.8 IU/mL < 10 IU/mL
Rubella(Kızamıkçık) Ab LgM 0.313 COI < 0.8 COI

Sonuçların güzel gözüküyor.kızamıkçık ıgG olan geçirdiğini gösteriyor.Bakalım haftaya doktorun ne diyecek.Bu testleri ben de yaptırdım sonuçları beğenmişti doktorcuğum.

Son düzenleme:
Evet kuzucum yaa ben de ondan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü ona başlayalı sarhoş gibiyim. İnşallah devam etmeme gerek kalmaz. Miniğimi de çok merak ediyorum yaaa, kalp atışlarını duymak istiyorum. Ama doktor 2 haftası var dedi yaa :14: Bakarsın kontrole gittiğimde duyarım hıı?

bence kalp atışını duymasanda görebilirsin haftaya canım eğer ultrason cihazı iyiyse ay hadi inşallahhhh:16::16::16::52::52:

İnş görürsün ve kalp atışını duyarsın miniğinin:16:

Son düzenleme:
Bu da miniğimizin ilk görüntüsü;

Eki Görüntüle 753753

Yalnız kesenin hemen sağındaki yine kese gibi duran karartıyı siz de farkettiniz mi? Eve geldiğimde farkettim onu. DOktor onunla ilgili bir şey de söylemedi ama ne bileyim, ikiz olmasın sonra :53:

Ayy ne güzel minnacık.Evet bir karartı var ama bilemedim ki.İnş ikiz olur çifte mutluluk yaşarsınız.Haftaya daha net görürsün

Son düzenleme:
doğru söylüyorsun sağlıklı olsun da tek derdimiz doktora gitmek olsun allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok takılmamaya çalışıyorum elimden geldiğince tabi :) eşim biraz taktı bakalım onu nasıl sakinleştireceğiz çok saol ilgilendiğin için bebişini bizim yerimize de öp kokla çok canım çekti bak bebiş koklamak ;)

ne demek canım sen kendini üzme şimdi. rahat olki bebeğinde stres olmasın

iyiyim hayatım çok şükür öyle ciddi bir sıkıntım yok. plasentam aşağıdaymış büyük ihtimal sezeryan olacakmışım bide benimde bebeğin böbreğinde genişleme varmış... sanırım her gittiğimizde böyle bir şeyler duymaya devam edeceğiz. Sende kendini üzme zamana bırak, bazı durumlar zamanla düzeliyormuş.

düzelecek asyam.. bak bana başardım. sende başaracaksın. eren im güçlü delikanlı:)

slm hanımlar.. bebeğim doğduğundan bu yana pek giremedim. çok uykusuz yorgunum:)))
önce bebeğim sarılık oldu. hadi o geçti derken dünde kusmuğunu yuttu. mosmor olmuştu. dr a koştuk hemen. akciğer filmleri falan baya uğraştık. çok şükür yavrum şimdi iyi. ama tabi ben çok tedirgin oldum.sabaha kadar uyumadım bebeğimin başında nöbetteydim. Allah kimseyi evladıyla sınamasın:(((

slm hanımlar.. bebeğim doğduğundan bu yana pek giremedim. çok uykusuz yorgunum:)))
önce bebeğim sarılık oldu. hadi o geçti derken dünde kusmuğunu yuttu. mosmor olmuştu. dr a koştuk hemen. akciğer filmleri falan baya uğraştık. çok şükür yavrum şimdi iyi. ama tabi ben çok tedirgin oldum.sabaha kadar uyumadım bebeğimin başında nöbetteydim. Allah kimseyi evladıyla sınamasın:(((

Amin canım amin. Allah yardımcın olsun, kolaylık versin sana

Geçmiş olsun şükür atlatmışsınız.Bebeğinin iyi olmasına sevindim Allah bir daha yaşatmasın.

Son düzenleme:
Back