Ilk çocuğunu düşünenler...

Günaydın şeker,
Ooohh iyi yapmışsın.Kıyamam sana erken kalkınca öyle olunuyor ve uyku çok tatlı oluyor dimi?
Ben de elbisemden düşen taşlar varmış sinir oldum onları yapıştırdım.

Günaydın canımcım. Daha giymeden taşı maşı düşen giysilere sinir oluyorum ben de. İllaki de başıma gelir. O konuda benim gibi şanssızsın demekki

Benip kahvaltımı edip ilacımı almam lazım. Şimdilik çıkıyorum. Öptüm seniii

Evet şeker aynen öyle özellikle beğendiğm şeylerde oluyor.Allahtan evde malzemem var da yapabiliyorum.
Afiyet olsun canım.Ben de birazdan çıkacağım evde işler beni bekliyor hiç yapasım da yok Öptüm

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Off yaaa ben hareket etmeden duramamki. Evde zaten hep yatıyorum. Zaten şu kanama durumundan sonra ev mev temizlemem ( İnşallah misafir falan gelmez ) Şu uykum da akşamın 21:30 unda geleceğine gündüz gelse de azıcık kocamın yüzünü görsem ya İnanır mısın, eşim uyandırmak için seslenip dokunuyormuş ama hiç duymuyorum .Yok böyle bi derin uyku. Ama gel gör ki her sabah tam 07:17'de uyanıyorum İşe gidiyor olsam ya da bi planım olsa uyanamam kesin Yok benim bu düzeni değiştirmem lazım ama nasıl

Son düzenleme:

hadi yaa gündüz uyumaya çalış desem ama onca uykuyu uyuduktan sonra da nasıl uyunur gündüz bilemedim
kesin öyle olur aşılama olduğumda evde yatarken eşim giderken uyanıyordum sonra 1gr.uyuyamıyordum ama şimdi işe başladım kalkamıyorum yataktan
ama maalesef dikkatli olman gerek canım hemde yeni kanama geçirmiş biri olarak daha bir dikkatli olmalısın bence

Haklısın. Ahhh ne kadar zor şeyler gerçekten. Allah yardımcımız olsun. Şu hafta bi geçsin bakalım, ne durumdayız ne değişmiş 1 hafta içinde... Haftaya sen de gideceksin doktoruna. İnşallah hayırlı bir hafta olur bizler için

haftaya olesya gidecek canım benim 22sinde batla belli olacak hayırlısıyla inşallah güzel günler görürüz mübarek ayda

kızlar bişey sorarucam yardımcı olursanız sevinirim bnm batım bir gün geçti ama adet belirtilerimde var belrtiler olupta hamiş kaln var mı test alsam bugün çıkr mı

Rabbim isteyen herkese versin arkadaşlar çok güzel bi duygu bende yeni hamileyim Allah ım ben ve tüm anne ve anne adaylarının evlatlarını bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin.. sağ salim kucağımıza almak nasip olsun inş :)

kızlar bişey sorarucam yardımcı olursanız sevinirim bnm batım bir gün geçti ama adet belirtilerimde var belrtiler olupta hamiş kaln var mı test alsam bugün çıkr mı
canım hamişlik belirtisiyle adet belirtilri birbirine çok benzer bence bir test al yap bakalım inşallah çift çizgiyi görürsün dualarım seninle
ay ne güzel bir haber buuuu
Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Bende ne adet belirtisi vardı ne gebelik... 1 gün geçince yaptım ve çıktı. Bence bir dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…