Ilk çocuğunu düşünenler...

ayyy inşallahh canımmmm:) senin öyle birşey oldu muu yumurta çatlayınca geliyo mu leke

Benim lekelenme olmadı canım yumurtlama sonrası ama olan arkadaşlarım var. Forumda da çok var hatta. Benim yumurtlamadan 1 gün önce ve 1 gün sonra ilişki oldu ve hamileyim çok şükür. Yumurtlama gününü yakalamış ve değerlendirmiş olman önemli :)

Olesyacım sonra bir de bilgisayardan dene, taktım şimdi ben ona. Elbiseleri merak ettim yahu

Kızlaaaaarrrrrr, sonucumu aldım. BHCG 80,85 çıktı. 2 haftalık kadar hamilesin dedi doktor. Çooooooooooookkk mutluyum

hayırlı olsun canım çok sevindim sağ salim kucaına alırsın inşallah

takmıyorum da tatlım insan uyuz oluyo ister istemez. bi de hep kadılar yapıyo insan kendini bu kadar mı aşağılar

Walla ben de sinir oldum diğer pcden deneyeceğim şimdi sofra kurmakla uğraşıyorum kociş geldi yemekten sonra halletmeye çalışırım akşam giriyor musun?

Son düzenleme:
Walla ben de sinir oldum diğer pcden deneyeceğim şimdi sofra kurmakla uğraşıyorum kociş geldi yemekten sonra halletmeye çalışırım akşam giriyor musun?

Benimki de geldi ve biz de yemek yiyeceğiz şimdi AKşamları kocamla ilgileniyorum,yalnız bırakmak istemiyorum pek girmiyorum o yüzden Sabah gelirim muhtemelen.

Herkese afiyet olsun, iyi akşamlaaaarr

Benimki de geldi ve biz de yemek yiyeceğiz şimdi AKşamları kocamla ilgileniyorum,yalnız bırakmak istemiyorum pek girmiyorum o yüzden Sabah gelirim muhtemelen.

Herkese afiyet olsun, iyi akşamlaaaarr

Tamam canım haklısın eee bir de müjdeyi vereceksin kocişe
Yarın görüşürüz iyi akşamlar

Son düzenleme:
rosaleda pcde de olmuyor ben abiye resimlerini albüme eklemeye çalışacağım inş olur ve bakabilirsin. sanırım bulduuuuuuuuum nerden olacağını

Son düzenleme:
rosaleda pcde de olmuyor ben abiye resimlerini albüme eklemeye çalışacağım inş olur ve bakabilirsin. sanırım bulduuuuuuuuum nerden olacağını

E hadi o zaman, merakla bekliyorum burda

Evet karamelcim yaa, daha o erken gebelik testini yaptığımda bile içime su serpmiştin. Haklıymışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…