- Konu Sahibi meleksimam
-
- #21.421
Tatlım bu kadar çabuk yerleşme kanaması olmaz. Muhtemelen çatlayan yumurtanın sebep olduğu minik bir kanamadır o. Ama günleri yakalamışsın, büyük ihtimal hamile kalırsın. Benim öyle oldu
ayyy inşallahh canımmmm:) senin öyle birşey oldu muu yumurta çatlayınca geliyo mu leke
Kızlaaaaarrrrrr, sonucumu aldım. BHCG 80,85 çıktı. 2 haftalık kadar hamilesin dedi doktor. Çooooooooooookkk mutluyum
maaşallah görünüyor bariz canım silik ama öyle çok değil azcık kaldı hemen bilgi ver bize de merak ederizzz
aman ne takıyorsun kuzum onları çok şükür kız-erkek Rabbim sağlıkla gönderiyor ya meleğiniz az kaldı yakında da kucağına alacaksın gerisi hikayeee
E hanımlar, gelin birbirimize destek olalım. Benim gibi tecrübesiz, ilk çocuğuna sahip olacak kimse yok mu?
Benim lekelenme olmadı canım yumurtlama sonrası ama olan arkadaşlarım var. Forumda da çok var hatta. Benim yumurtlamadan 1 gün önce ve 1 gün sonra ilişki oldu ve hamileyim çok şükür. Yumurtlama gününü yakalamış ve değerlendirmiş olman önemli :)
Olesyacım sonra bir de bilgisayardan dene, taktım şimdi ben ona. Elbiseleri merak ettim yahu
bizde bebiş yapmaya gecen ay kara verdik bakalım bu ay gelecek mi minik kuşum
Walla ben de sinir oldum diğer pcden deneyeceğim şimdi sofra kurmakla uğraşıyorum kociş geldi yemekten sonra halletmeye çalışırım akşam giriyor musun?
Kızlaaaaarrrrrr, sonucumu aldım. BHCG 80,85 çıktı. 2 haftalık kadar hamilesin dedi doktor. Çooooooooooookkk mutluyum
Darısı başıma inşallahh ..
Benimki de geldi ve biz de yemek yiyeceğiz şimdiAKşamları kocamla ilgileniyorum,yalnız bırakmak istemiyorum pek girmiyorum o yüzden Sabah gelirim muhtemelen.
Herkese afiyet olsun, iyi akşamlaaaarr
rosaleda pcde de olmuyor ben abiye resimlerini albüme eklemeye çalışacağım inş olur ve bakabilirsin. sanırım bulduuuuuuuuum nerden olacağını
E hadi o zaman, merakla bekliyorum burda
Evet karamelcim yaa, daha o erken gebelik testini yaptığımda bile içime su serpmiştin. Haklıymışsın
tebrik ederim canm inşallah bende hamileyimdirrrr:)
Günaydın canım geldim nasılsın? ekliyorum birazdan bekleeee
Günaydın canım geldim nasılsın? ekliyorum birazdan bekleeee
İyiyim tatlım, kim var kim yok diye bakıyordum ama pek hareketli değil bugün buralar :) Bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?