- Konu Sahibi meleksimam
- #21.461
Hadi bakalım hayırlısı
Gamzecim hayırlısıyla sağlıkla sen de kucağına al gel yavrunu... Az kalmış ne güzel :)
günaydın şeker nasılsınız?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım hayırlısı
Gamzecim hayırlısıyla sağlıkla sen de kucağına al gel yavrunu... Az kalmış ne güzel :)
Günaydın canımcığıımmm. İyiyiz valla, bir şey anlamadan devam bakalımSen nasılsın bugün? Şu mübarek günde bol bol dua etmeyi unutmayalım tamam mı?
iyiyim canım hayırlı cumalar ben duamı yaptım.bulantın var mı?
Yok tatlım yaa, bende hala öyle belirgin bir belirti yok :S Ama tatlı yemeden bir gün bile geçiremeyen benim zerre kadar tatlı yiyesim yok bikaç gündür. Gebeliktendir herhalde di mi?
olmaması güzel demek ki rahat geçireceksin ama daha sonrada başlıyabiliyor bazılarında.kız mı gelecek acep?
Ağzın bal yesin mi denir ne denirGönlümüzden kız geçiyor bakalım. Belkide dediğin gibi onun belirtisidir.
Millet ne belirtiler yazmış, bende hiçbiri yok. İnsan tereddüt ediyor vallahi... O yüzden aklında bulunsun, o umudunu hiç bir zaman yitirme. Belirtin olmadığında 'bu ay da olmadı galiba' demek yok tamam mı? Hep umutlu ol, hiçbir şeyi kafaya takma hiçbir zaman
evet öyle denir canım gerçi tahminlerim çoğunlukla tutarKiminde hiç belirti olmuyormuş hafif ekşime gibi birşeyler oluyormuş.Kafama takmıyorum,illa bu ay olacak demiyorum çünkü bunlar olumsuz etkiliyormuş
sen ne zamandır istiyordun ve kaçıncı denemede oldu?
Tahmininin tutması konusunda ben de iyi bir performans bekliyorum senden, bakalım tutacak mıEvet canım her şey olumsuz etkileyebiliyor. Ben nisan ayında korunmayı bıraktım. O ay olursa olur olmazsa olmaz dedik,hiç dikkat etmedik yumurtlama günlerine falan. Mayısta ise artık kesin istiyorduk.Her iki yumurtalığımda da çatlamak üzere olan yumurta vardı, o yüzden de ihtimal yüksekti ama olmadı. Malum çok stresli geçmişti o ayım. O yüzden stres %100 etkiliyor diyebilirim. Bu ay kafam tamamen boştu, arada 'acaba hamile kalamayacak mıyım' düşüncesi oluyordu ister istemez ama hemen kafamı dağıttım. Hemen olumsuz düşünmek yok dedim kendi kendime...
Bu şartlar altında 2. deneme diyebilirim.
inş tutar şekerBen de geçen sene şubatta bıraktım gerçi biz geri çekilme yöntemini kullanıyorduk.Bazı sorunlar oldu ben strese girdim rahatsızlandım tam geçti dedim yine tekrarladı benim de bu şartlar altında 3üncü deneme bakalım kısmet ne zamansa o zaman gelecek meleğim.
Folik asite başladın di mi? O çok önemli, sonraaa yumurtlamadan 1 gün önce ve 1 gün sonra ilişki de çok etkili. Sonraaa yumurtlamana yakın eşine her akşam çayın yanında bol bol fındık, fıstık,badem, ceviz vs... yedirHa bi de folik asite başladıysan çay içmeyi azalt. Daha doğrusu kafein alımını azalt. Bunlar benden tavsiyeler olsun
Hem senin de yeniymiş daha, hadi bakalım tez zamanda...
![]()
folik asite başladım zaten çay,kahve fazla içmeyi sevmem çayı en fazla 2 bardak kahve ise haftasonları hariç haftaiçi her akşam içerim.biz genelde çerez yeriz)Doktor kontrolündeyim folik astin yanında bir kaç ilacım daha var.inş canım bekletmesin fazla
ya HUMADEMİR ve GAMZEden haberi olan var mıııı
Hadi bakalım hayırlısı o zaman :) Ben de öptüm tatlım, sana da iyi haftasonlarııı![]()
Slm gamze gülümsünü tebrik ederim kavuştu kızına sağlıka analı babalı büyütmek nasip etsin.
Senin de az kaldı sende bir avazda kavuş bebişine
ya HUMADEMİR ve GAMZEden haberi olan var mıııı
iletirim canım gülümsüne tebriğini. :)
inşallah bende biran önce kavuşurum. bugün sancılarım daha kuvvetli resmen buz gibi terletiyor şu sıcakta.. rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda. hep dualarım sizlerle. sizde benim için dua edin:)
hümamız doğdu hayatım çok şükür iyilermiş. bende beklemedeyim:)
yalnız bu yalancı sancı dedikleri şey çok kuvvetli geliyor artık:)
dualarınızı esirgemeyin. öpüyorum
sağolasın tatlımmmmGamze beklemedeymiş sırasını.gülümsüm doğum yapmış hümasına kavuşmuş canım
iletirim canım gülümsüne tebriğini. :)
inşallah bende biran önce kavuşurum. bugün sancılarım daha kuvvetli resmen buz gibi terletiyor şu sıcakta.. rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda. hep dualarım sizlerle. sizde benim için dua edin:)
hümamız doğdu hayatım çok şükür iyilermiş. bende beklemedeyim:)
yalnız bu yalancı sancı dedikleri şey çok kuvvetli geliyor artık:)
dualarınızı esirgemeyin. öpüyorum