Ilk çocuğunu düşünenler...

amh değerini kandan ölçerek hormonuna bakıyorlar ve ultrasonla da onaylıyorlar canım senin dr. ilginçmiş. hatta yumurta durumunu görmek için adetin 2.-3.günü çağırırlar özellikle:34:

nolcak tatlım anladım ben ne demek istediğini:34: iyi yapmış canım antibiyotik çok önemli aman aksatma bakalım inşallah benim yumurtalarda fazla fazla çıkar inşallahhh zaten canım kürle eğer 5yumurtayı görüyorsan hiç merak etme amh da çok iyi çıkar merak etme Allahımın izniyle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip edecek Rabbimmmm........

inşallah çok iyi bir ay olacak bizim için temmuz canımcımmm:16:
adım adım bildireceğim gelişmeleri hiç merak etme bana hap verdi rezervim iyiymiş şimdilik kullanıyorum p.tesi kontrole gideceğiz inşallah:16: dualarınızı esirgemeyin:16:

canımcım Dr.lar özellikle tüpçüler amh dışında muayene edip yumurtalıklara da bakmak istiyorlar amh tek başına yeterli değil diyorlar:16:

Günaydın canım ins amh iyi çıkar çünkü ne yapacağına ona göre karar verecek.İnş Allahım bize de nasip edecek o günü
Evet amh tek başına yeterli değil yumurta sayısı da önemli

Son düzenleme:
Kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnn....................

Şimdi test yaptım, o normal testlerden. ALlahım dualarımı kabul etti sanırım. Sİlik ikinci çizgiyi gördüm. Hamileyimdir di mi kızlaaarr???:52:

Şimdi test yaptım, o normal testlerden. ALlahım dualarımı kabul etti sanırım. Sİlik ikinci çizgiyi gördüm. Hamileyimdir di mi kızlaaarr???:52:

Günaydın çok sevindim inş hamişsindir.adetinden kaç gün geçti?

Son düzenleme:

Canımmmmm hemen kan testine Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh:52::52::52::52::52:

$CIMG1649.jpg

Kan verip geldim şimdi. 16:00 gibi gel dedi ebe sonuçlar için. Ben o saate kadar kalpten gitmezsem iyidir tabi. İdrar testim de bu. Gayette görünüyor di mi kızlar? Çok heyecanlıyım

Eki Görüntüle 742970

Kan verip geldim şimdi. 16:00 gibi gel dedi ebe sonuçlar için. Ben o saate kadar kalpten gitmezsem iyidir tabi. İdrar testim de bu. Gayette görünüyor di mi kızlar? Çok heyecanlıyım

Evet silikte olsa görünüyor inş kan testinde de hamiş olduğunu gösterir.heyecanlanman normal brn de heyecanlandım Rabbim hepimize nasip etsin

Son düzenleme:
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay sonra düğün ve nişan var eşimin tarafından.nasıl bir abiye alsam diye düşünüyorum mağazalara baktım kararsız kaldım beden büyük olunca koyu renkleri gösteriyorlar modeller sade-şık.Fikir verebilirmisiniz?

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar. Rosaleda çok sevindim canım inşallah kan değerin de çok güzel çıkar teste göre hamilesin bence de..;-)

Ben de gıcık insanlara taktım. Hep ilk çocuğum kız olsun istemiştim kızım olacağını öğrenince de havalara uçtum. Şimdi bebeğimin cinsiyetini soranlar genelde de büyükler kız cevabını alınca dil ucuyla oolsun sağlıklı olsun demiyolar mı boğazlarına yapışasım geliyo yemin ederim..

Eki Görüntüle 742970

maaşallah görünüyor bariz canım silik ama öyle çok değil azcık kaldı hemen bilgi ver bize de merak ederizzz:16:
Günaydın hanımlar. Rosaleda çok sevindim canım inşallah kan değerin de çok güzel çıkar teste göre hamilesin bence de..;-)

Ben de gıcık insanlara taktım. Hep ilk çocuğum kız olsun istemiştim kızım olacağını öğrenince de havalara uçtum. Şimdi bebeğimin cinsiyetini soranlar genelde de büyükler kız cevabını alınca dil ucuyla oolsun sağlıklı olsun demiyolar mı boğazlarına yapışasım geliyo yemin ederim..
aman ne takıyorsun kuzum onları çok şükür kız-erkek Rabbim sağlıkla gönderiyor ya meleğiniz az kaldı yakında da kucağına alacaksın gerisi hikayeee:34:

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay sonra düğün ve nişan var eşimin tarafından.nasıl bir abiye alsam diye düşünüyorum mağazalara baktım kararsız kaldım beden büyük olunca koyu renkleri gösteriyorlar modeller sade-şık.Fikir verebilirmisiniz?

maaşallah görünüyor bariz canım silik ama öyle çok değil azcık kaldı hemen bilgi ver bize de merak ederizzz:16:

aman ne takıyorsun kuzum onları çok şükür kız-erkek Rabbim sağlıkla gönderiyor ya meleğiniz az kaldı yakında da kucağına alacaksın gerisi hikayeee:34:

Bence de takma sen hamileliğinin tadını çıkarmaya bak canım

Son düzenleme:
Canımmmmm hemen kan testine Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh:52::52::52::52::52:

Gittim tatlım gittim ama zaman geçmiyor.Daha 3,5 saat var :52:

Olesya ilk heyecanımda sen burdaydın,bunu o an biriyle paylaşmak çok önemliydi benim için. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallahhhh:114:

Soğansuyu, boşversene milleti. Öyle her dediklerini takarsak ohoooo...

Gittim tatlım gittim ama zaman geçmiyor.Daha 3,5 saat var :52:

Olesya ilk heyecanımda sen burdaydın,bunu o an biriyle paylaşmak çok önemliydi benim için. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallahhhh:114:

Soğansuyu, boşversene milleti. Öyle her dediklerini takarsak ohoooo...

Haklısın zaman geçmez.ne demek burda niçin varız ilkleri yaşamak için.kafanın dağılmasını istersen sana bir şey danışmak isterim

Son düzenleme:
Haklısın zaman geçmez.ne demek burda niçin varız ilkleri yaşamak için.kafanın dağılmasını istersen sana bir şey danışmak isterim

İyiki varsınız tatlım yaa. Malum bu zamanlarda kimseye de söyleyemiyorsun kesinleşmediği için. Ama burda her şeyimizi paylaşabiliyoruz :)

Söyle tatlım söyle, zaman geçmeyecek yoksa :D Elbise konusu mu yoksa? Ben de ona bakıyordum senin için

İyiki varsınız tatlım yaa. Malum bu zamanlarda kimseye de söyleyemiyorsun kesinleşmediği için. Ama burda her şeyimizi paylaşabiliyoruz :)

Söyle tatlım söyle, zaman geçmeyecek yoksa :D Elbise konusu mu yoksa? Ben de ona bakıyordum senin için

Evet haklısın belli olmadan kimseye söylenmiyor.Teşekkür ederim leb demeden leblebiyi anladın elbise konusu.internette de bakıyorum kafam karıştı.sen olsan nasıl birşey seçerdin?

Son düzenleme:
Evet haklısın belli olmadan kimseye söylenmiyor.Teşekkür ederim leb demeden leblebiyi anladın elbise konusu.internette de bakıyorum kafam karıştı.sen olsan nasıl birşey seçerdin?

Aslında kafamda bir şeyler var da, kafamdaki modeli nette bulabilir miyim diye bakıyorum. Genel olarak şöyle söyleyeyim;dantel modeller çok moda ve çok şık duruyor. Ama uzun değil dizlerde düşün bence elbiseyi.

Şu elbisenin saks mavisi ya da bordosu mesela;

$111.JPG

Daha sade olsun dersen şu da çok sade ve sevimli bi elbise bence;

$222.JPG

Bu da çok hoş;

$3333.JPG

Yani demem o ki, bence kesinlikle dizlerde al

Aslında kafamda bir şeyler var da, kafamdaki modeli nette bulabilir miyim diye bakıyorum. Genel olarak şöyle söyleyeyim;dantel modeller çok moda ve çok şık duruyor. Ama uzun değil dizlerde düşün bence elbiseyi.

Şu elbisenin saks mavisi ya da bordosu mesela;

Eki Görüntüle 743080

Daha sade olsun dersen şu da çok sade ve sevimli bi elbise bence;

Eki Görüntüle 743083

Bu da çok hoş;

Eki Görüntüle 743084

Yani demem o ki, bence kesinlikle dizlerde al

Ben uzun istiyorum.senin eklediğin resimlerden ilk ve son olan hoş.ben de birkaç tane buldum ama ekleyemedim nasıl ekleniyor?

Son düzenleme:
Ben uzun istiyorum.senin eklediğin resimlerden ilk ve son olan hoş.ben de birkaç tane buldum ama ekleyemedim nasıl ekleniyor?

Önce buraya tıklıyorsun:
$ggg.JPG

Sonra bu ekran geliyo canım, bilgisayarından istediğin fotoyu seçip ekleyebiliyorsun :

$ssss.JPG

Evet asıl sen fikrin nedir, nasıl bir şey düşünüyorsun önce bi göster, hep birlikte yorum yaparız :)

Önce buraya tıklıyorsun:
Eki Görüntüle 743117

Sonra bu ekran geliyo canım, bilgisayarından istediğin fotoyu seçip ekleyebiliyorsun :

Eki Görüntüle 743119

Evet asıl sen fikrin nedir, nasıl bir şey düşünüyorsun önce bi göster, hep birlikte yorum yaparız :)
roseleda bence kesinlikle var bu testler var yok gösterebilir ama yok olanı var gösteremiyor zaten o silikte değil anneciğim işte burdayım demiş sana

Back