Ilk çocuğunu düşünenler...

ayyy inşallahh canımmmm:) senin öyle birşey oldu muu yumurta çatlayınca geliyo mu leke

Benim lekelenme olmadı canım yumurtlama sonrası ama olan arkadaşlarım var. Forumda da çok var hatta. Benim yumurtlamadan 1 gün önce ve 1 gün sonra ilişki oldu ve hamileyim çok şükür. Yumurtlama gününü yakalamış ve değerlendirmiş olman önemli :)

Olesyacım sonra bir de bilgisayardan dene, taktım şimdi ben ona. Elbiseleri merak ettim yahu:27:

Kızlaaaaarrrrrr, sonucumu aldım. BHCG 80,85 çıktı. 2 haftalık kadar hamilesin dedi doktor. Çooooooooooookkk mutluyum :91:

hayırlı olsun canım çok sevindim sağ salim kucaına alırsın inşallah :52:

maaşallah görünüyor bariz canım silik ama öyle çok değil azcık kaldı hemen bilgi ver bize de merak ederizzz:16:

aman ne takıyorsun kuzum onları çok şükür kız-erkek Rabbim sağlıkla gönderiyor ya meleğiniz az kaldı yakında da kucağına alacaksın gerisi hikayeee:34:

takmıyorum da tatlım insan uyuz oluyo ister istemez. bi de hep kadılar yapıyo insan kendini bu kadar mı aşağılar :1:

Benim lekelenme olmadı canım yumurtlama sonrası ama olan arkadaşlarım var. Forumda da çok var hatta. Benim yumurtlamadan 1 gün önce ve 1 gün sonra ilişki oldu ve hamileyim çok şükür. Yumurtlama gününü yakalamış ve değerlendirmiş olman önemli :)

Olesyacım sonra bir de bilgisayardan dene, taktım şimdi ben ona. Elbiseleri merak ettim yahu:27:

Walla ben de sinir oldum diğer pcden deneyeceğim şimdi sofra kurmakla uğraşıyorum kociş geldi yemekten sonra halletmeye çalışırım akşam giriyor musun?

Son düzenleme:
Walla ben de sinir oldum diğer pcden deneyeceğim şimdi sofra kurmakla uğraşıyorum kociş geldi yemekten sonra halletmeye çalışırım akşam giriyor musun?

Benimki de geldi ve biz de yemek yiyeceğiz şimdi :D AKşamları kocamla ilgileniyorum,yalnız bırakmak istemiyorum pek girmiyorum o yüzden :9: Sabah gelirim muhtemelen.

Herkese afiyet olsun, iyi akşamlaaaarr

Benimki de geldi ve biz de yemek yiyeceğiz şimdi :D AKşamları kocamla ilgileniyorum,yalnız bırakmak istemiyorum pek girmiyorum o yüzden :9: Sabah gelirim muhtemelen.

Herkese afiyet olsun, iyi akşamlaaaarr

Tamam canım haklısın eee bir de müjdeyi vereceksin kocişe:9:
Yarın görüşürüz iyi akşamlar

Son düzenleme:
rosaleda pcde de olmuyor ben abiye resimlerini albüme eklemeye çalışacağım inş olur ve bakabilirsin. sanırım bulduuuuuuuuum nerden olacağını

Son düzenleme:
rosaleda pcde de olmuyor ben abiye resimlerini albüme eklemeye çalışacağım inş olur ve bakabilirsin. sanırım bulduuuuuuuuum nerden olacağını

E hadi o zaman, merakla bekliyorum burda :52:

Evet karamelcim yaa, daha o erken gebelik testini yaptığımda bile içime su serpmiştin. Haklıymışsın :54:

Back