Ilk çocuğunu düşünenler...

Önce buraya tıklıyorsun:
Eki Görüntüle 743117

Sonra bu ekran geliyo canım, bilgisayarından istediğin fotoyu seçip ekleyebiliyorsun :

Eki Görüntüle 743119

Evet asıl sen fikrin nedir, nasıl bir şey düşünüyorsun önce bi göster, hep birlikte yorum yaparız :)

İlk ekranı bulamadım :((şimdi çıkmam gerekiyor alışveriş yapacağım gelince eklerim.testin sonucunu bekliyorum öptüm şeker

roseleda bence kesinlikle var bu testler var yok gösterebilir ama yok olanı var gösteremiyor zaten o silikte değil anneciğim işte burdayım demiş sana

Ahh karamel yerim seni ben yaa :) İnşallah öyledir canım. :112:

Olesyacım mesaj yazarken çıkıyor canım o ekran. Mesaj yazdığın panonun hemen üzerinde. Gelince denersin :)

son 2saatcik canım az kaldı bebişinin büyüklüğünü öğrenmeye inşallahhh:52::52:

Büyüklüğünü dedin yaaa ne güzell :52:

Yalnız bende göğüslerde şişkinlik haricinde hiç belirti yok :52: Bir de alakası var mı bilmiyorum ama 1 haftadır ara ara sağ gözüm seğiriyor ve sağ gözümün alt kirpikleri toplaştı :27:

Büyüklüğünü dedin yaaa ne güzell :52:

Yalnız bende göğüslerde şişkinlik haricinde hiç belirti yok :52: Bir de alakası var mı bilmiyorum ama 1 haftadır ara ara sağ gözüm seğiriyor ve sağ gözümün alt kirpikleri toplaştı :27:

kirpiklerle ilgili bir belirti okumuştum ama şu anda net olarak hatırlayamıyorum canım ama öyle bir belirti var yani:1:
bazı hamişlerde hiç belirti olmuyor öyle şeylere takılma canım misal benim geçen düşüğümde ne göğüs şişmesi ne kasıkta batma hiçbişey olmamıştı sadece lavaboya çok çıkıyordum onu da üşüttüm herhalde dedim meğerse bebişimdenmiş inşallah sende 2saat sonra gelip değerini bizle paylaşacaksın ki halayını çekelim:52::52:

kirpiklerle ilgili bir belirti okumuştum ama şu anda net olarak hatırlayamıyorum canım ama öyle bir belirti var yani:1:
bazı hamişlerde hiç belirti olmuyor öyle şeylere takılma canım misal benim geçen düşüğümde ne göğüs şişmesi ne kasıkta batma hiçbişey olmamıştı sadece lavaboya çok çıkıyordum onu da üşüttüm herhalde dedim meğerse bebişimdenmiş inşallah sende 2saat sonra gelip değerini bizle paylaşacaksın ki halayını çekelim:52::52:

Yaa bi de ben zaten normalde de lavaboya çok çıkan biriyim, o yüzden onu da ayırt edemiyorum.:9: Halayımızı da çekelim tabi yaaa, hepimiz için çekelim hem de sırayla :9:

Yaa bi de ben zaten normalde de lavaboya çok çıkan biriyim, o yüzden onu da ayırt edemiyorum.:9: Halayımızı da çekelim tabi yaaa, hepimiz için çekelim hem de sırayla :9:

Kızlaaaaarrrrrr, sonucumu aldım. BHCG 80,85 çıktı. 2 haftalık kadar hamilesin dedi doktor. Çooooooooooookkk mutluyum :91:

Kızlaaaaarrrrrr, sonucumu aldım. BHCG 80,85 çıktı. 2 haftalık kadar hamilesin dedi doktor. Çooooooooooookkk mutluyum :91:

ooooooo yeeeeeee maaşallahhhh subhanallahhh kuzummmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::64::64::64::64::64::64::64::64:
Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhh

Canım geldim ve hemen senin sonucunu öğrenmek için buraya geldim tebrikleeeer inan ben de çok mutlu oldum Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ve bizlerede nasip etsin.Senin duan kabul olur bizim için okursan seviniriz.

Son düzenleme:
Canım geldim ve hemen senin sonucunu öğrenmek için buraya geldim tebrikleeeer inan ben de çok mutlu oldum Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ve bizlerede nasip etsin.Senin duan kabul olur bizim için okursan seviniriz.

Tatlım benim çok teşekkür ederim. Okumaz mıyım hiç. Allahım dualarımı kabul eder inşallah. Ben de siz hamile kaldığınızda az çok tecrübe edinmiş olurum ve belki de destek bile olabilirim her konuda. Allahım büyüktür. Siz de duanızı eksik etmeyin hiç. Benim için de kendiniz için de

Son düzenleme:
Tatlım benim çok teşekkür ederim. Okumaz mıyım hiç. Alalhım dualarımı kabul eder inşallah. Ben de siz hamile kaldığınızda az çok tecrübe edinmiş olurum ve belki de destek bile olabilirim her konuda. Allahım büyüktür. Siz de duanızı eksik etmeyin hiç. Benim için de kendiniz için de

Teşekkürler şeker okuruz tabiki.
Mesaj yazarken çıkmıyor ben tablet kullanıyorum ondan mı ki acaba çıkmaması

arkadaşlar merhaba.. bir soru sormak istiyorum lütfenn acil cevap veriinnnn:/ yumurtlama günlerimde ilişkye girdim 2 kez pazartesi ve salı günüydü.. acaba tuttu mu bugün kahverengi bir akıntı geldi koyuydu. bu kadar çabuk yerleşme kanaması olamaz değil mi.. çok merak ediyorum nedenini ya dün tutan döl olmuşsa bile bugüne gelmesi imkansız mıdırr yerleşme kanamasının?

Tatlım benim çok teşekkür ederim. Okumaz mıyım hiç. Allahım dualarımı kabul eder inşallah. Ben de siz hamile kaldığınızda az çok tecrübe edinmiş olurum ve belki de destek bile olabilirim her konuda. Allahım büyüktür. Siz de duanızı eksik etmeyin hiç. Benim için de kendiniz için de

bu arada tebrik ederim canım çok sevindimmmm:)

arkadaşlar merhaba.. bir soru sormak istiyorum lütfenn acil cevap veriinnnn:/ yumurtlama günlerimde ilişkye girdim 2 kez pazartesi ve salı günüydü.. acaba tuttu mu bugün kahverengi bir akıntı geldi koyuydu. bu kadar çabuk yerleşme kanaması olamaz değil mi.. çok merak ediyorum nedenini ya dün tutan döl olmuşsa bile bugüne gelmesi imkansız mıdırr yerleşme kanamasının?

Tatlım bu kadar çabuk yerleşme kanaması olmaz. Muhtemelen çatlayan yumurtanın sebep olduğu minik bir kanamadır o. Ama günleri yakalamışsın, büyük ihtimal hamile kalırsın. Benim öyle oldu:34:

Olmaması lazım ama bilemiyorum

Son düzenleme:
Teşekkürler şeker okuruz tabiki.
Mesaj yazarken çıkmıyor ben tablet kullanıyorum ondan mı ki acaba çıkmaması

Tatlım burdan daha iyi anlaşılır sanki :) Tablette de çıkar bence

$gs.JPG

Back