- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi meleksimam
- #21.341
siler yada yıkarsa diye yazdım ben![]()
hımm tamam ozaman. silerken arkadan öne doğru silerseniz daha sağlıklı olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siler yada yıkarsa diye yazdım ben![]()
merhabalar bir sorum olacaktı..
19-06-2013 te evde test yaptım 2 çizgi azcık netlikle çıktı.
20-06-2013 te regl oldum.
23-06-2013 te regl bitti.
24-06-2013 ve 25-06-2013 hala kahverengi akıntı var neden sizce?
inşallah canım inşallahsağlık olsun canım, inşallah aşılamada güzel haber alacağız
dün gittim dr.a canım ilaç verdi başladık aşılamaya bakalımEtmeZ miyim canım ettim tabi cts aşılamaya başlıyomuşsun allahın izniyle çok yakında alıcaz güzel haberlerini ;-)
evet canım başladık dün ilaçlara haftaya p.tesi kontrole gideceğim sonrasında da haftaiçi olur sanırım aşılamamız
çok doğru söylüyorsun canım Rabbim verecek inşallah bize deAmin canim 17 gunluk oldukCanim sen de hayirlisiyla sag salim al kucagina. Hic uzulme insallah saglicakla dogacak bebegin. Sezeryan olunca cok da kotu degil. En fazla bir hafta cekiyorsun, sonra normale donuyorsun merak etme. Kapi susun de cok guzel olmus.
asbelove canim sen de umutlarini kaybetme. Adet olman da guzel bir sey yumurtalarin calisiyor demek kiyumurta rezervin çok iyi dedi dün dr. zaten
canım idrar kesenle rahmin arka arkaya önler veya önlemez diyemem önemli olan spermlerin tüplere gitmesini sağlayacak kadar yatmış olman hemen ayağa kalkarsan rahme girişini önlemiş oluyorsun ama kesin önler denemez benceidrarla birlikte spermleri dışarı atıyorsun zaten o anda hamile kalmayı önler sanırım![]()
inşallah canım inşallah
dün gittim dr.a canım ilaç verdi başladık aşılamaya bakalım
evet canım başladık dün ilaçlara haftaya p.tesi kontrole gideceğim sonrasında da haftaiçi olur sanırım aşılamamız
çok doğru söylüyorsun canım Rabbim verecek inşallah bize deyumurta rezervin çok iyi dedi dün dr. zaten
canım idrar kesenle rahmin arka arkaya önler veya önlemez diyemem önemli olan spermlerin tüplere gitmesini sağlayacak kadar yatmış olman hemen ayağa kalkarsan rahme girişini önlemiş oluyorsun ama kesin önler denemez bence![]()
canım ilişkiden yaklaşık 20 dakika yatttım yastık koyarak. sonrada banyoya gidr gitmez tuvaletim geldi tutamadım yaaa(
inşallah canım inşallah
canım ilişkiden yaklaşık 20 dakika yatttım yastık koyarak. sonrada banyoya gidr gitmez tuvaletim geldi tutamadım yaaa(
ters oldu galiba önden arkaya doğru olacaktı arkadaki pislikleri öne taşırsak mazallah sistit vaginit olur insanhımm tamam ozaman. silerken arkadan öne doğru silerseniz daha sağlıklı olur
Sateşekkürler kızlar 2 hafta sonra gideceğim nasipse başka dr bunu pek beğenmedik eşimle hiç konuşmuyor bilgilendirmiyor insanı roseleda regl olmamana çok sevindim hadi haberlerini bekliyorum betahcg baktır bence
Amin canim 17 gunluk oldukCanim sen de hayirlisiyla sag salim al kucagina. Hic uzulme insallah saglicakla dogacak bebegin. Sezeryan olunca cok da kotu degil. En fazla bir hafta cekiyorsun, sonra normale donuyorsun merak etme. Kapi susun de cok guzel olmus.
asbelove canim sen de umutlarini kaybetme. Adet olman da guzel bir sey yumurtalarin calisiyor demek ki
inşallah güzel haberler verirsin bizlereSa
ğol tatlım. Hala ses seda yok bakalım. Hatta akıntı başladı. Allahım inşallah olmam. Bhcg için SAT ı bekleyeyim diyorum. Yani 2 gün daha sabır. Hoş... Ben senin kadar sabırlı değilim ama dayanırım belki
Doktor konusuna gelince, senin de eşinin de kendinizi en yakın hissettiğiniz biri olmalı, her şeyi paylaşabilmelisiniz. Ne o öyle soğuk soğuk doğrudürüst konuşmayan biri... Değiştir valla canım, sonuçta doğum da önemli, o yüzden en iyisini bulana kadar dene gerekirse her gittiğin doktoru
dualarım seninle canım hayırla sağlıkla kucağına al miniğini inşallahhhevet bayanlar günlar bitti..son ütümüde yaptım hazırım galiba..allah nasip ederse yarın saat 13 de epidural sezeryan ile yavruma kavuşacam dua edin sağ sağlım ana kız buluşalım
evet bayanlar günlar bitti..son ütümüde yaptım hazırım galiba..allah nasip ederse yarın saat 13 de epidural sezeryan ile yavruma kavuşacam dua edin sağ sağlım ana kız buluşalım
evet bayanlar günlar bitti..son ütümüde yaptım hazırım galiba..allah nasip ederse yarın saat 13 de epidural sezeryan ile yavruma kavuşacam dua edin sağ sağlım ana kız buluşalım
inşallah canım inşallah
çok doğru söylüyorsun canım Rabbim verecek inşallah bize deyumurta rezervin çok iyi dedi dün dr. zaten
Canım hayırlısı olsun.Hangi ilaçları verdi?Yumurta rezervi derken amtyi diyorsun di mi?Ben de filmi çektirdim geldim.
sağolasın tatlım amh'ım 3,23 zaten canım dünkü ultrason muayenesinde de çok iyi dedi dr. klomen verdi canımcım tabi ben durur muyum yanında bir de çörek otu-bal-tarçın karışımı yiyoruminşallah canım inşallah
Canım hayırlısı olsun.Hangi ilaçları verdi?Yumurta rezervi derken amtyi diyorsun di mi?Ben de filmi çektirdim geldim.
sağolasın tatlım amh'ım 3,23 zaten canım dünkü ultrason muayenesinde de çok iyi dedi dr. klomen verdi canımcım tabi ben durur muyum yanında bir de çörek otu-bal-tarçın karışımı yiyorum
aa hadi ne dedi dr. anestezili oldu dimi canım herşey yolundadır inşallahh![]()