Ilk çocuğunu düşünenler...

merhabalar bir sorum olacaktı..
19-06-2013 te evde test yaptım 2 çizgi azcık netlikle çıktı.
20-06-2013 te regl oldum.
23-06-2013 te regl bitti.
24-06-2013 ve 25-06-2013 hala kahverengi akıntı var neden sizce?

sağlık olsun canım, inşallah aşılamada güzel haber alacağız
inşallah canım inşallah:16:
EtmeZ miyim canım ettim tabi cts aşılamaya başlıyomuşsun allahın izniyle çok yakında alıcaz güzel haberlerini ;-)
dün gittim dr.a canım ilaç verdi başladık aşılamaya bakalım:16:
evet canım başladık dün ilaçlara haftaya p.tesi kontrole gideceğim sonrasında da haftaiçi olur sanırım aşılamamız:16:
Amin canim 17 gunluk olduk :nazar: Canim sen de hayirlisiyla sag salim al kucagina. Hic uzulme insallah saglicakla dogacak bebegin. Sezeryan olunca cok da kotu degil. En fazla bir hafta cekiyorsun, sonra normale donuyorsun merak etme. Kapi susun de cok guzel olmus.

asbelove canim sen de umutlarini kaybetme. Adet olman da guzel bir sey yumurtalarin calisiyor demek ki
çok doğru söylüyorsun canım Rabbim verecek inşallah bize de:16: yumurta rezervin çok iyi dedi dün dr. zaten:16:
idrarla birlikte spermleri dışarı atıyorsun zaten o anda hamile kalmayı önler sanırım
canım idrar kesenle rahmin arka arkaya önler veya önlemez diyemem önemli olan spermlerin tüplere gitmesini sağlayacak kadar yatmış olman hemen ayağa kalkarsan rahme girişini önlemiş oluyorsun ama kesin önler denemez bence:34:

evet canım başladık dün ilaçlara haftaya p.tesi kontrole gideceğim sonrasında da haftaiçi olur sanırım aşılamamız:16:

çok doğru söylüyorsun canım Rabbim verecek inşallah bize de:16: yumurta rezervin çok iyi dedi dün dr. zaten:16:

canım idrar kesenle rahmin arka arkaya önler veya önlemez diyemem önemli olan spermlerin tüplere gitmesini sağlayacak kadar yatmış olman hemen ayağa kalkarsan rahme girişini önlemiş oluyorsun ama kesin önler denemez bence:34:

canım ilişkiden yaklaşık 20 dakika yatttım yastık koyarak. sonrada banyoya gidr gitmez tuvaletim geldi tutamadım yaaa:((

canım ilişkiden yaklaşık 20 dakika yatttım yastık koyarak. sonrada banyoya gidr gitmez tuvaletim geldi tutamadım yaaa:((

problem yok canım yattıysan 20dk korkma idrar kesenle rahmin arka arkaya sadece zaten yatsanda belli bir miktar spermin geri gelmesi kaçınılmaz sağlıklı olanlar 20dk içinde yollarını bulmuşlardır hiç merak etme sen:34:

teşekkürler kızlar 2 hafta sonra gideceğim nasipse başka dr bunu pek beğenmedik eşimle hiç konuşmuyor bilgilendirmiyor insanı roseleda regl olmamana çok sevindim hadi haberlerini bekliyorum betahcg baktır bence

teşekkürler kızlar 2 hafta sonra gideceğim nasipse başka dr bunu pek beğenmedik eşimle hiç konuşmuyor bilgilendirmiyor insanı roseleda regl olmamana çok sevindim hadi haberlerini bekliyorum betahcg baktır bence
Sa

ğol tatlım. Hala ses seda yok bakalım. Hatta akıntı başladı. Allahım inşallah olmam. Bhcg için SAT ı bekleyeyim diyorum. Yani 2 gün daha sabır. Hoş... Ben senin kadar sabırlı değilim ama dayanırım belki :D

Doktor konusuna gelince, senin de eşinin de kendinizi en yakın hissettiğiniz biri olmalı, her şeyi paylaşabilmelisiniz. Ne o öyle soğuk soğuk doğrudürüst konuşmayan biri... Değiştir valla canım, sonuçta doğum da önemli, o yüzden en iyisini bulana kadar dene gerekirse her gittiğin doktoru

Amin canim 17 gunluk olduk :nazar: Canim sen de hayirlisiyla sag salim al kucagina. Hic uzulme insallah saglicakla dogacak bebegin. Sezeryan olunca cok da kotu degil. En fazla bir hafta cekiyorsun, sonra normale donuyorsun merak etme. Kapi susun de cok guzel olmus.

asbelove canim sen de umutlarini kaybetme. Adet olman da guzel bir sey yumurtalarin calisiyor demek ki

saol canım iyi niyetlerin için paşamızı öp kokla bizim için

evet bayanlar günlar bitti..son ütümüde yaptım hazırım galiba..allah nasip ederse yarın saat 13 de epidural sezeryan ile yavruma kavuşacam dua edin sağ sağlım ana kız buluşalım

Sa

ğol tatlım. Hala ses seda yok bakalım. Hatta akıntı başladı. Allahım inşallah olmam. Bhcg için SAT ı bekleyeyim diyorum. Yani 2 gün daha sabır. Hoş... Ben senin kadar sabırlı değilim ama dayanırım belki :D

Doktor konusuna gelince, senin de eşinin de kendinizi en yakın hissettiğiniz biri olmalı, her şeyi paylaşabilmelisiniz. Ne o öyle soğuk soğuk doğrudürüst konuşmayan biri... Değiştir valla canım, sonuçta doğum da önemli, o yüzden en iyisini bulana kadar dene gerekirse her gittiğin doktoru
inşallah güzel haberler verirsin bizlere:16:
evet bayanlar günlar bitti..son ütümüde yaptım hazırım galiba..allah nasip ederse yarın saat 13 de epidural sezeryan ile yavruma kavuşacam dua edin sağ sağlım ana kız buluşalım
dualarım seninle canım hayırla sağlıkla kucağına al miniğini inşallahhh:16:
aklıma seni test yapmaya zorladığımız zamanlar geldi nasıl geçiyor zaman Yarabbimmmm:16:

Allah sağlıkla kavuştursun inşallah canım. Kendini iyi hissettiğinde bize de haber ver olur mu, merak ederiz.

Canım hayırlısı olsun.Hangi ilaçları verdi?Yumurta rezervi derken amtyi diyorsun di mi?Ben de filmi çektirdim geldim.

Son düzenleme:

Canım hayırlısı olsun.Hangi ilaçları verdi?Yumurta rezervi derken amtyi diyorsun di mi?Ben de filmi çektirdim geldim.
sağolasın tatlım amh'ım 3,23 zaten canım dünkü ultrason muayenesinde de çok iyi dedi dr. klomen verdi canımcım tabi ben durur muyum yanında bir de çörek otu-bal-tarçın karışımı yiyorum:1:
aa hadi ne dedi dr. anestezili oldu dimi canım herşey yolundadır inşallahh:16:

selamlar arkadaşlar
ben size bir şey danışacağım.
malum benim adetimin gecikmesiyle iltahap olduğunu öğrendik ve doktora şu soruyu sordum:hocam yumurta rezervini görebiliyormusunuz
hayır bu imkansız dedi
ya şimdi burda okuyorum çatlaması rezervi herşeyi söylemişler
bu doktor özel hastanede acaba benimlemi uğraşmak istemedi değiştireyimmi ben doktoru ne yapayım?

sağolasın tatlım amh'ım 3,23 zaten canım dünkü ultrason muayenesinde de çok iyi dedi dr. klomen verdi canımcım tabi ben durur muyum yanında bir de çörek otu-bal-tarçın karışımı yiyorum:1:
aa hadi ne dedi dr. anestezili oldu dimi canım herşey yolundadır inşallahh:16:

amh yazacağıma amt yazmışım.amh sonucun çok güzel ben de yaptırdım sonucunu bekliyorum.karışımına alman iyi olmuş ben de incir kürü yapıyorum geçen ay işe yaramıştı yumurta sayım 2 iken 5e çıkmıştı.
Anestezili oldu ona rağmen çabuk ayılırsam diye ağrı kesici ve antibiotik iğne yaptı ve sonrası için antibiotik verdi.Filmin sonucu çok güzel tüplerde tıkanıklık yok testosteron çok güzel yumurtalıklar güzel bakalım amh nasıl çıkacak onu bekleyeceğiz onun dışında sorun yok

Son düzenleme:
Back