- Konu Sahibi meleksimam
-
- #21.361
selamlar arkadaşlar
ben size bir şey danışacağım.
malum benim adetimin gecikmesiyle iltahap olduğunu öğrendik ve doktora şu soruyu sordum:hocam yumurta rezervini görebiliyormusunuz
hayır bu imkansız dedi
ya şimdi burda okuyorum çatlaması rezervi herşeyi söylemişler
bu doktor özel hastanede acaba benimlemi uğraşmak istemedi değiştireyimmi ben doktoru ne yapayım?
kızlar cumartesi yedim yine kırmızı kartı yaaa eğer dr.a ulaşabilirsem bugün gideceğim ve aşılama başlayacağız inşallah
Eki Görüntüle 742701 Eki Görüntüle 742701 Eki Görüntüle 742701
arkadaşlar adetin 7. ve 8. günü yaptığım ovulasyon testi.. dün başladım başladığım gibi böyle çıktı. sizce hangisi daha yakın gözüküyo
biri cevap verebilirrr miiiiiiii:/
inş iyi geçer ikiniz içinde epiduralden sonra bol kafein almayı unutma yoksa baş ağrın kalır bu çok önemli ve her dr söylemiyorevet bayanlar günlar bitti..son ütümüde yaptım hazırım galiba..allah nasip ederse yarın saat 13 de epidural sezeryan ile yavruma kavuşacam dua edin sağ sağlım ana kız buluşalım
8 bence benimde böyleydibiri cevap verebilirrr miiiiiiii:/
adetten sonra hemen olması garibime gitti ya. biter bitmez yaptım 2 çubuk. demek ki yumurtalar erken çatlıyor değil mi..
evet bayanlar günlar bitti..son ütümüde yaptım hazırım galiba..allah nasip ederse yarın saat 13 de epidural sezeryan ile yavruma kavuşacam dua edin sağ sağlım ana kız buluşalım
dün ilişkiye girdim bugün de girmeli miyim 2 günde bir diyor bazıları.. inşallah tutarr ya :)
Yumurta çatlarken iki gün üst üste ilişkiye girmek gerekiyor sonra 2 günde bir
biz hep gün aşırı ilişkiye girdik spermlerin birikmesi gerekiyor zaten 72 saat canlı kalıyorteşekkürler:) şu an benim çatlıyor o zaman değil mi.. valla 0 bilgiliyim devamlı soru soruyorum kusura bakmayınnn:)
24 veye 36 saat sonra çatlıcak ben tesadüfen dr gitmiştim o dr çok memnundum yumurtamın 18 mm oldugunu 24 veya en geç 48 saat sonra çatlayacağını söyledi eve geldim test yaptım 2 çizgiyi gördüm zaten kutusundada yazıyor aynısıteşekkürler:) şu an benim çatlıyor o zaman değil mi.. valla 0 bilgiliyim devamlı soru soruyorum kusura bakmayınnn:)
biz hep gün aşırı ilişkiye girdik spermlerin birikmesi gerekiyor zaten 72 saat canlı kalıyor
Evet canım çatlıyor.sorun değil bilmeden öğrenilmezteşekkürler:) şu an benim çatlıyor o zaman değil mi.. valla 0 bilgiliyim devamlı soru soruyorum kusura bakmayınnn:)
Arkadaşım yumurta rezervini ancak amh testiyle öğrenebilirsin ama yumurtalık ve oluşan yumurtaları görebilir göremem olmaz bence değiştir doktorunu
canım benim doktorum vaj. ultrason muayenesinde gördü hatta yumurtaları oluşanları saydı falan ben rezervleri de gördü diye düşündüm çünkü rezervde hiçbir azalma yok demişti. bazen dr lar ilgilenmiyo ya
amh değerini kandan ölçerek hormonuna bakıyorlar ve ultrasonla da onaylıyorlar canım senin dr. ilginçmiş. hatta yumurta durumunu görmek için adetin 2.-3.günü çağırırlar özellikleselamlar arkadaşlar
ben size bir şey danışacağım.
malum benim adetimin gecikmesiyle iltahap olduğunu öğrendik ve doktora şu soruyu sordum:hocam yumurta rezervini görebiliyormusunuz
hayır bu imkansız dedi
ya şimdi burda okuyorum çatlaması rezervi herşeyi söylemişler
bu doktor özel hastanede acaba benimlemi uğraşmak istemedi değiştireyimmi ben doktoru ne yapayım?
nolcak tatlım anladım ben ne demek istediğiniamh yazacağıma amt yazmışım.amh sonucun çok güzel ben de yaptırdım sonucunu bekliyorum.karışımına alman iyi olmuş ben de incir kürü yapıyorum geçen ay işe yaramıştı yumurta sayım 2 iken 5e çıkmıştı.
Anestezili oldu ona rağmen çabuk ayılırsam diye ağrı kesici ve antibiotik iğne yaptı ve sonrası için antibiotik verdi.Filmin sonucu çok güzel tüplerde tıkanıklık yok testosteron çok güzel yumurtalıklar güzel bakalım amh nasıl çıkacak onu bekleyeceğiz onun dışında sorun yok
inşallah çok iyi bir ay olacak bizim için temmuz canımcımmmcanım benim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz benim adetime 7-8 gün var daha sonra biz de başlıycaz aşıya. tecrübelerini bekliyorum. öptüm.
canımcım Dr.lar özellikle tüpçüler amh dışında muayene edip yumurtalıklara da bakmak istiyorlar amh tek başına yeterli değil diyorlarZaten vajinal ultrasyonda yumurtalığı ve yumurta sayısını,yum. sağda mı solda mı olduğunu görür fakat rezervleri göremez onu amh testiyle belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?