Ilk çocuğunu düşünenler...

kuzum nerelerdesin özledim seniiiii:52::52:
canım arada giriyorum havalarda ısınınca pc çekilmez oluyor :61: sen nasılsın canım nasıl gidiyor çalışmalar??? :9:

Eki Görüntüle 738499 Eki Görüntüle 738498 Eki Görüntüle 738499 Eki Görüntüle 738498

kızlar buda minik hümamızın kapı süsü. ellerine sağlık annesi:)
gülümsün paylaşamadığı için ben paylaştım.

çook cici olmuş. güle güle kullansın inşallah. bende ablamı bekliyorum gelsin de bebek şekeri kapı süsü ne varsa birlikte yapalım dedim.

günaydın kızlar
biz geldik kuzumla...ama haberlerimiz çok iyi değil..bugün gün doğmadı bana....eşimin işe gitmesini bekledim buraya yazmak için
bebeğim hala ters...geçen muayenede başı azcık aşağı kaymıştı umutlanmıştı doktor ama tekrar yukarı çıkmış...o kadar ilginç duruyodu ki anlatamam...2 hafta boyunca ne o nede ben hiç kilo almamışız...doktor usg de bakarken böle nasıl duruyo bu çocuk dedi durdu...acayip çok inceledi...ölçümleri doğru dürüst yapamadı...hocaın tepkilerinden bişeylerin yolunda olmadığını anladık..içeri aldı sonra beni...
"-bak artık kesinlikle sezeryan olacaksın..senin normal doğum yapman imkansız ve çok tehlikeli dedi...bazı kadınların rahmi kalp şeklinde olur ve bebek belirli bi büyüklükten sonra gelişmez dedi...muhtemelen senin rahminde de böle bi şekil bozukluğu var ki bu bebek gelişmiyor artık dedi...bunuda ancak ameliyat esnasında anlayacağız dedi...kesinlikle sancılanmayacaksın...eğilip bükülmeyeceksin harketlerine dikkat edeceksin..çünkü suyunun kesinlikle gelmemesi lazım dedi...eğer suyun gelirse doğum kanalı boş olduğu için bebeğin kordunu oraya sıkışır ve bu durum ikiniz içinde tehlike doğurur dedi..."
kızlar bütün dünya yıkıldı ben altında kaldım sanki...bu haftalara kadar herşey normal gidipta biden böle bişey olunca sinirlerim boşaldı..cumartesi tekrar çağırdı..nst ye bağlayacak..sancı durumuna bakacak...ona göre hemen doğuma alacak...siz cumartesi sanki doğuma geliyomuş gibi gelin dedi....
kzum hiç büyüymemiş teyzeleri...korkma bişey olmaz..5 kilo doğup solunum sıkıntısı çeken bebekler var dedi ama gelin bunu bana anlatın...
eşimde bi hoş oldu..sıkıntıdan bana sardı..yemiyomusun kilo alıyorum die...neden böle bilmem ne bide sıktı canımı akşamda kaynım kzını aldı geldi..benim binbir özenle hazırladığım odanın ağzına s.çtı çocuk..eşek kadar bebe..çıktı beşiğe yattı..uyku setimi rezil ettti...yavrumun oyuncaklarını talan etti..krımadık dökmedik şey koymadı...kb demiyo kızım bi dur die...çocuk şöle rahatça bi oynasın dio..eşimde bişey diyemedi..abim küsecak die...evim savaş alanı gibi..her yer kuruyemiş kabuğu kağıt oyuncak kırığı oldu..demiyo ki kb..bu kız cumartesi doğurabilir...evi ne hale getirdik...canımın sıkıntısından ne yapacağımı şaşırdım ya..ayıp..eşimde kırarsa kırsın alırım hepsinden bi daha dio ne münasebet ya..bi perde diktirdi die herşeyi yapma hakkımı var..bi şişe kolanyayı salon koltuklarıma boşalttı çocuk ve koltuklarım açık renk her yeri leke oldu...öldürecektim valla çocuğu

canım ben ara ara giriyorum yeni okudum ama sağ olsun gamze gibi vefalı bir dost var beni haberdar etti sendeki gelişmelerden. Oda durumu gerçekten çok can sıkıcı olmuş ama olan olmuş artık. Düşüncesiz insanlara dünyanın lafını da söylesen anlamaz. önemli olan şuan bebeğine kavuşma anın, sen ona odaklan yakında kucaklayıp bize fotoğrafınızı göndereceksin. Yeğenimizi görelim dimi ? :61:

canım arada giriyorum havalarda ısınınca pc çekilmez oluyor :61: sen nasılsın canım nasıl gidiyor çalışmalar??? :9:

çook cici olmuş. güle güle kullansın inşallah. bende ablamı bekliyorum gelsin de bebek şekeri kapı süsü ne varsa birlikte yapalım dedim.

canım ben ara ara giriyorum yeni okudum ama sağ olsun gamze gibi vefalı bir dost var beni haberdar etti sendeki gelişmelerden. Oda durumu gerçekten çok can sıkıcı olmuş ama olan olmuş artık. Düşüncesiz insanlara dünyanın lafını da söylesen anlamaz. önemli olan şuan bebeğine kavuşma anın, sen ona odaklan yakında kucaklayıp bize fotoğrafınızı göndereceksin. Yeğenimizi görelim dimi ? :61:

doğru söylüyorsun canım havalar boğuyor bu ara:16:
ben yedim kırmızı kartı yine cumartesi:50:
aşılamaya başlayacağız Allah izin verirse bakalım hayırlısı inşallah son olur gelir miniğim:16:

Selam hanımlar geçmiş kandiliniz mübârek olsun. Dün akşam çok güzel bişey oldu. Namaz kıldım sonra da bi yasin okuyum dedim okurken kızım tepki veriyodu sanki sesime. Ben okurken pıtır pıtır vuruyodu susunca duruyodu. Kocaman olmuş maşallah teyzeleri benim kızım ;-)

Selam hanımlar geçmiş kandiliniz mübârek olsun. Dün akşam çok güzel bişey oldu. Namaz kıldım sonra da bi yasin okuyum dedim okurken kızım tepki veriyodu sanki sesime. Ben okurken pıtır pıtır vuruyodu susunca duruyodu. Kocaman olmuş maşallah teyzeleri benim kızım ;-)

Maaşallah subhanallahhh canım benimmmm bizlere de dua etseydinnnn:16::16:

doğru söylüyorsun canım havalar boğuyor bu ara:16:
ben yedim kırmızı kartı yine cumartesi:50:
aşılamaya başlayacağız Allah izin verirse bakalım hayırlısı inşallah son olur gelir miniğim:16:

sağlık olsun canım, inşallah aşılamada güzel haber alacağız

Canım allah sağlıkla kurtarsın ikinizi de. Habersiz bırakma ama bizi yaz ara sıra. Rüyamda seni gördüm üst komşudan bebek şekeri geliyomuş pembe ve hüma yazıyo üstünde eşim gösteriyo bana ben evde yokken gelmiş ben de görünce aa güllümsün burda mı oturuyomuş doğurmuş mu diyorum eşim gülümsün kim diyo gülerek anlatıyorum kk den arkadaş diye ;-)

canım ya bakalım çok az kaldı hayırlısıyla teyzesi inş..sağlıkla doğsunda

sorma cnm bak çarşamba doğuma gidecem bugn evim dip köşe temizlendi...ama hala burdalar ve o çocuk akşam evimi yine dağıtacak ve ben çıldıracam herhalde ben doğuma gidincede burda kalacaklar töbe töbe

ben yeni katıldım aranıza kendimden biraz bahsedeyim 2 yıllık evliyim 1 yıl önce düşük yaptım yeniden hamile kalmak istiyorum ama on aydır olmuyor üç ay serephone ve çatlatma iğnesi kullandım malesef olmadı doktorum bu ay olmazsa rahim filmi çekelim dedi ve dün adet oldum :( bu filmi çektirenler var mı çok korkuyorum yardım edin lütfen

canım ben çektirdim daha 10 gün önce anesteziyle yaptırdım hiçbişey hissetmedim 1-3 gün hafif kanama oldu hafif ağrı ama anestezi olmadan yaptırınıca biraz ağrı olabiliyormuş.

[QUOTE=asbelove;30922982
Canım kırmızılar gelmiş üzüldüm aşılama olacakmışsın hadi bakalım hayırlısı.ben de yarın hsg çekilecek.sen ne zaman aşılama olacaksın?

Son düzenleme:
ay yerim senin o çatık kaşlarını ben...kuzucuk seni..maşallah acemi kocaman olmuş allah nazarlardan saklasın
Amin canim 17 gunluk olduk :nazar: Canim sen de hayirlisiyla sag salim al kucagina. Hic uzulme insallah saglicakla dogacak bebegin. Sezeryan olunca cok da kotu degil. En fazla bir hafta cekiyorsun, sonra normale donuyorsun merak etme. Kapi susun de cok guzel olmus.

asbelove canim sen de umutlarini kaybetme. Adet olman da guzel bir sey yumurtalarin calisiyor demek ki

maşallah canııım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back