Ilk çocuğunu düşünenler...

Kızlar bende aranıza yeni geldimm bizde bebiş istiyoruz..dün muayne oldum folic plus verdi..ultrasonla baktı fln allahımm hepimizn dualarını kabul etsin sağlıklı sıhhatli bebişler versinn kızlar önerileri olan varmı neler yapabilirz ?

bizde düşünüyoruz canım rabbim nasip eder inşallah şu zor günler geçince.. bende kullanıyorum aslında doktor günde 3 dedi ama benim farklı sıkıntım var bir tane alıyorum foli asit plus pembe kutu 90 tane felan var içinde seninki nasıl

Neden böyle değişkenlik gösteriyorki? Ben folbiol kullanıyorum günde 1 tane. Hatta nedense doktorum yarımla başlattı :S

banada günde bi tane verdi cnım snn ne gibi sorunun var aynı pembe kutu beebek resmi var bana coraspinde verdi cnm

topiğe gelen yeni bir sürü kişi gelmiş..hoşgeldiniz bayanlar...
kızlar ben çarşamba günü saat birde allah nasip ederse kuzumu kucağıma alıyorum dualarınızı esirgemeyin baynalar

Benimde ayni ilac bende yarim kullaniyorum ihtiyaca gore dr doz ayarlamasi ben simdi 3

ay kullandim bebesim oldu yarin dr gidicem bana baska verecek

Hımm hamile kalınca da değiştiriyorlar yani... Deneyimlerini bekliyorum karamel :)

humademir
kızlar ben çarşamba günü saat birde allah nasip ederse kuzumu kucağıma alıyorum dualarınızı esirgemeyin baynalar​

Dualarımız seninle. Hayırlısıyla al yavrucağına kucağına ve arada bizle de paylaşımda bulunmayı unutma

simdi ilk etapta folic lazım 3 ay kullanmak çok faydalı annenin depolarını doldurmak için kullandırıyolar.çünkü hücre bölünmesinde en önemli factorlerden biri.daha sonra bebiş olunca ihtiyaclar değişiyo ek olarak d vitamini demir takviyesi magnezyum kalsiyum vs. gerekiyo şimdi foliklerinizi eksiksiz alın çünkü çok önemli özellikle kalıtsal hastalığı olanlar

Teşekkürler canım

kızlar ben çarşamba günü saat birde allah nasip ederse kuzumu kucağıma alıyorum dualarınızı esirgemeyin baynalar

cnm allah bir avazda kurtarsın allahım hayırlı sağlıklı sihhatli bir evlat nasip eylesin darısı başımıza..

Kızlaaaaaaaaaaaaaar,
misafirim vardı haftasonu onlarla ilgilenmekten pek giremedim. Ne yapıcaz şimdi, adetimin düzeni bozuldu ilk ay heyecanından. İlla ovulasyon testlerine mi talim edicem???

Kızlaaaaaaaaaaaaaar,
misafirim vardı haftasonu onlarla ilgilenmekten pek giremedim. Ne yapıcaz şimdi, adetimin düzeni bozuldu ilk ay heyecanından. İlla ovulasyon testlerine mi talim edicem???

aynen benimde hiç olmazdı ilk defa bu ay adet düzeni bozuldu 10 gün sonra tekrar oldum.. bende ovulasyon testi düşünüyorumm:/

Canım allah sağlıkla kurtarsın ikinizi de. Habersiz bırakma ama bizi yaz ara sıra. Rüyamda seni gördüm üst komşudan bebek şekeri geliyomuş pembe ve hüma yazıyo üstünde eşim gösteriyo bana ben evde yokken gelmiş ben de görünce aa güllümsün burda mı oturuyomuş doğurmuş mu diyorum eşim gülümsün kim diyo gülerek anlatıyorum kk den arkadaş diye ;-)

ben yeni katıldım aranıza kendimden biraz bahsedeyim 2 yıllık evliyim 1 yıl önce düşük yaptım yeniden hamile kalmak istiyorum ama on aydır olmuyor üç ay serephone ve çatlatma iğnesi kullandım malesef olmadı doktorum bu ay olmazsa rahim filmi çekelim dedi ve dün adet oldum bu filmi çektirenler var mı çok korkuyorum yardım edin lütfen

canım dualarımız seninle Rabbim yardımcın olsunnn
Bu gece de kimseyi uyutmuycam
maaşallah subhanallahhhhhhhhhhh yerim onu ben yerimmmmm

kızlar cumartesi yedim yine kırmızı kartı yaaa eğer dr.a ulaşabilirsem bugün gideceğim ve aşılama başlayacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…