- Konu Sahibi meleksimam
-
- #21.301
Kızlar bende aranıza yeni geldimmbizde bebiş istiyoruz..dün muayne oldum folic plus verdi..ultrasonla baktı fln allahımm hepimizn dualarını kabul etsin sağlıklı sıhhatli bebişler versinn kızlar önerileri olan varmı neler yapabilirz ?
bizde düşünüyoruz canım rabbim nasip eder inşallah şu zor günler geçince.. bende kullanıyorum aslında doktor günde 3 dedi ama benim farklı sıkıntım var bir tane alıyorum foli asit plus pembe kutu 90 tane felan var içinde seninki nasıl
bizde düşünüyoruz canım rabbim nasip eder inşallah şu zor günler geçince.. bende kullanıyorum aslında doktor günde 3 dedi ama benim farklı sıkıntım var bir tane alıyorum foli asit plus pembe kutu 90 tane felan var içinde seninki nasıl
Benimde ayni ilac bende yarim kullaniyorum ihtiyaca gore dr doz ayarlamasi ben simdi 3Neden böyle değişkenlik gösteriyorki? Ben folbiol kullanıyorum günde 1 tane. Hatta nedense doktorum yarımla başlattı :S
Benimde ayni ilac bende yarim kullaniyorum ihtiyaca gore dr doz ayarlamasi ben simdi 3
ay kullandim bebesim oldu yarin dr gidicem bana baska verecek
humademir
topiğe gelen yeni bir sürü kişi gelmiş..hoşgeldiniz bayanlar...
kızlar ben çarşamba günü saat birde allah nasip ederse kuzumu kucağıma alıyorum dualarınızı esirgemeyin baynalar
simdi ilk etapta folic lazım 3 ay kullanmak çok faydalı annenin depolarını doldurmak için kullandırıyolar.çünkü hücre bölünmesinde en önemli factorlerden biri.daha sonra bebiş olunca ihtiyaclar değişiyo ek olarak d vitamini demir takviyesi magnezyum kalsiyum vs. gerekiyo şimdi foliklerinizi eksiksiz alın çünkü çok önemli özellikle kalıtsal hastalığı olanlar
Bu gece de kimseyi uyutmuycam
kızlar ben çarşamba günü saat birde allah nasip ederse kuzumu kucağıma alıyorum dualarınızı esirgemeyin baynalar
selam kızlar bende aranıza katıldım...
bu ilk ayımız ama bende de yok
moralim bozuldu
Kızlaaaaaaaaaaaaaar,
misafirim vardı haftasonu onlarla ilgilenmekten pek giremedim. Ne yapıcaz şimdi, adetimin düzeni bozuldu ilk ay heyecanından. İlla ovulasyon testlerine mi talim edicem???
aynen benimde hiç olmazdı ilk defa bu ay adet düzeni bozuldu 10 gün sonra tekrar oldum.. bende ovulasyon testi düşünüyorumm:/
canım dualarımız seninle Rabbim yardımcın olsunnntopiğe gelen yeni bir sürü kişi gelmiş..hoşgeldiniz bayanlar...
maaşallah subhanallahhhhhhhhhhh yerim onu ben yerimmmmmBu gece de kimseyi uyutmuycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?