Ilk çocuğunu düşünenler...

Hımmm anlaşılan bizim durumlarımız çok yakın :) O yüzden her gelişmende takipteyim. İnşallah o müjdeli haberi alırız senden. Yavrun sıkıca tutunmuş olsun, hem bana da umut olursun :34:
Beklemek ne kadar zor bir şey yahu...:52:

kesinlikle beklemek çok zor. Öğleden sonra kan vereceğim. Sonucu hemen Bugün alırım Inşallah...

ayshooo87 kanamanın durduğuna sevindim inş bebişin vardır benimde bugün regl olmam gerekiyordu gelen giden yok belirtide yok bebişim gelmeye karrlı çok şükür inş kırmızılar bizden uzak olur kocaman göbişlerimiz olur :49: :49:

inşallah güzel haberlerle gelirsin.

Benim sat 27 mayıs, normal şartlarda 25 inde olmam lazım. Göğüslerim acımaya başladı. Akıntım var. Bu aralar oldukça da sinirliyim nedense :27: Bunlar haricinde de hiçbir şey yok henüz. Ben de o mucizevi haberi almak istiyorum artık. Allahım inşallah hepimize nasip eder...
üçümüz aynı dönem olcak demekki bebişlerimiz benim bat 21 haziran yani bugün benim gögüslerim hiç acımazdı taki bu aya kadar bu ay ilk kez korunmadık eşimle ve ALLAH tan bebişimiz bizi bekletmedi 3 gün bile bekleyemiyor insan bu arada akıntı bendede var işaretlerin bebişi gösteriyor inş vardır

kesinlikle beklemek çok zor. Öğleden sonra kan vereceğim. Sonucu hemen Bugün alırım Inşallah...

Hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

karamell112
...

quote_icon.png
Rosaleda kullanıcısından alıntı
inşallah güzel haberlerle gelirsin.

Benim sat 27 mayıs, normal şartlarda 25 inde olmam lazım. Göğüslerim acımaya başladı. Akıntım var. Bu aralar oldukça da sinirliyim nedense :27:Bunlar haricinde de hiçbir şey yok henüz. Ben de o mucizevi haberi almak istiyorum artık. Allahım inşallah hepimize nasip eder...

üçümüz aynı dönem olcak demekki bebişlerimiz benim bat 21 haziran yani bugün benim gögüslerim hiç acımazdı taki bu aya kadar bu ay ilk kez korunmadık eşimle ve ALLAH tan bebişimiz bizi bekletmedi 3 gün bile bekleyemiyor insan bu arada akıntı bendede var işaretlerin bebişi gösteriyor inş vardır​

İnşallah canım yaa. Biz nisan ayından beri korunmuyorum. Ama o aylarda hep sınav stresim vardı. İlk kez bu ay stressiz geçti ve umarım tutmuştur. Ovulasyon testleriyle de takip etmiştim bu kez. Hadi bakalım aynı tarihlerde 3 kişi olduk :D Ama sen test yaptırdın sanırım? İmzanda gebelik takibi görünüyor. Hayırlısıyla yavrun sımsıkı tutunsun :)

ayshooo87 kanamanın durduğuna sevindim inş bebişin vardır benimde bugün regl olmam gerekiyordu gelen giden yok belirtide yok bebişim gelmeye karrlı çok şükür inş kırmızılar bizden uzak olur kocaman göbişlerimiz olur :49: :49:

canım o kadar mutsuz hissediyorum ki kendimi. bi kaç damla daha geldi. kasıklarım da çok ağrıyor doktor randevum 14'de bilmiyorum kan sonucu ne zaman çıkar. bu ay bizim de ilkti. ama ovulasyonu falan hep takip ettik. hayırlısı diyorum artık. bakalım doktor ne diyecek...:30::30::30::30::30::30::30::30:

canım o kadar mutsuz hissediyorum ki kendimi. bi kaç damla daha geldi. kasıklarım da çok ağrıyor doktor randevum 14'de bilmiyorum kan sonucu ne zaman çıkar. bu ay bizim de ilkti. ama ovulasyonu falan hep takip ettik. hayırlısı diyorum artık. bakalım doktor ne diyecek...:30::30::30::30::30::30::30::30:

Hemen olumsuz düşüncelere kapılma, stres yapma. Zaten şu stres denen şey yüzünden olmuyor olmayınca... Fazla stresli bir dönem geçirmediysen bu kanamanın regl olması için erken. İnşallah tutunmaya çalışan bebiş vardır ve o yüzdendir o kanama...

Hemen olumsuz düşüncelere kapılma, stres yapma. Zaten şu stres denen şey yüzünden olmuyor olmayınca... Fazla stresli bir dönem geçirmediysen bu kanamanın regl olması için erken. İnşallah tutunmaya çalışan bebiş vardır ve o yüzdendir o kanama...

inşallah tatlım doktordan gelince yazarım...

anestezili de birşey hissetmezsin canımcım inşallah herşey yolunda çıkarda kavuşursun meleğine hemencecikkk

inş canım hepimize öncelikle sana.bana temmuzda karar verecek bakalım ne olacak.dün testosteron testi için kan vermiştim sonuç gayet güzel çıkmış iyi çıkmasaydı iğne verecekti ondan kurtuldum:))
Kırmızılar ne alemde var mı gelen giden canımcım?sana bir soru daha sormuştum düşük yapmışsın geçmiş olsun nasıl anlamıştın belirtileri nasıldı?

Son düzenleme:
ayshooo87 stres yapma lütfen bakalım doktorun ne diyecek.yumurtlama günlerini takip ettiysen olur ALLAH ın izniyle olmasada hayırlı dicez artık sıkıntı yaptığın içinde kanama olabilir dur bakalım habersiz bırakma bizide

Hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

İnşallah canım yaa. Biz nisan ayından beri korunmuyorum. Ama o aylarda hep sınav stresim vardı. İlk kez bu ay stressiz geçti ve umarım tutmuştur. Ovulasyon testleriyle de takip etmiştim bu kez. Hadi bakalım aynı tarihlerde 3 kişi olduk :D Ama sen test yaptırdın sanırım? İmzanda gebelik takibi görünüyor. Hayırlısıyla yavrun sımsıkı tutunsun :)
evet kanda ve idrarda çıktı ama regl geçmeden inanamadım çünkü benim neredeyse saatli olur :)

ayshooo87 stres yapma lütfen bakalım doktorun ne diyecek.yumurtlama günlerini takip ettiysen olur ALLAH ın izniyle olmasada hayırlı dicez artık sıkıntı yaptığın içinde kanama olabilir dur bakalım habersiz bırakma bizide

malesef canım bende bebiş yokmuş... artık önümüzdeki aylara...:49::49::49::49::49:

canım bende de yokmus tek değilsin Allah sağlık versin napalım bi dahakine artık

:( uzuldum canim ya ama ilk ay ve pes etmek yok calismaya devam

İşini garantiye alıyosun yani :)

ayshooo87, sağlık olsun canım yaa. En hayırlı zamanda hayırlısıyla göbişinde olsun :)

Teşekkürler kızlaaar, harşeyin hayırlısı bulsun bizi. Bakalım inşallah önümüzdeki aylar verimli geçer :1::1::1::1::1:

Evde bi tane erken gebelik testi vardı, üzerinde şüpheli ilişkiden 5 gün sonra doğru sonuç verir falan yazıyor... Bat 25 haziran, şüpheli ilişkinin üstündense 9 gün geçti ve bu sabah ilk idrarımla testi uyguladım; sonuç negatif... İster istemez canım sıkıldı, kafam dağılsın diye sabah sabah camlarımı falan sildim... İnsan 'Acaba olmayacak mı?' diye umutsuzluğa kapılıyor... Sık sık kontrole giden biriyim. Her seferinde hiç bir sorun yok deniyor. Hatta genellikle iki yumurtalığımda da çatlamak üzere olan yumurta görülüyor ama yok... Bugüne kadar hiç hormon testi vs... yaptırmadım. Böyle şeyler için illa 1 yıl denemek mi gerekiyor? Yoksa şimdi doktora gidip 3 aydır hamile kalamadığımı iletsem ultrason kontrolünden vazgeçip test vs... yaparlar mı sizce?

Son düzenleme:
mrb.oncelikle 3 ay cok kisa bi sure ve cok normal hamis kalamaman.ben 2 sene hamile kalamadim hicbi sorun yokken.ocak ayinda cok sukur mujdemi aldim6 aylik hamileyim simdi.dusunuyorumda hamile kalma çabalarimi doktorun bulamadigi cok buyuk bi sorun varmis hamile kaldiktan sonra kendim gordum.STRES!hep stres yapip kendi kendime itmisim 2 sene boyunca.olmiycak deyip baska seylere verdigim ay kendimi hamile kaldim.ilk ayda hemde.oyuzden tavsiyem sana sakin aklina hamile kalmayi getirme.biseyi cok isteyip ustune dusunce olmaz derler cok dogru olmuyo;)

Back