Ilk çocuğunu düşünenler...

:52::52::52::52::52::52::52::46::46::46::46::46::46: ayyyy okuyunca cok korktum asya ıcınnnnnnnn cok sukur bebegı ıyı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: oglusu gelıyor demekkkkkkkkkkkkkkk masallah masallahhhhh hayırlıısyla kucagına alır ınsallahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

maşallahh yavrularımıza. çok şükür iyi hbr aldık. tk dileğim sağlıkla şu dönemleri hep birlikte atlatmak.

kızlar sağ olun :61: kuzum kıpır kıpr maşallahhh. bir göresseniz ne hareketler? ne gerinmeler yapıyor. şimdiden sıkılmış orda belli :1: :1:

maşallahh yavrularımıza. çok şükür iyi hbr aldık. tk dileğim sağlıkla şu dönemleri hep birlikte atlatmak.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ayyyyy dogduktan sonra fotoları da atalımmmm cok merak edıyorummmmm ayyy daha buraya ılk geldıgımde kımse hamıle degıldı sımdı hepımız yavrularıımızı beklıyourzzzzzz cok guzel bır duyguuuuuuuuuuuu:52::52::52::52::52::52::52:
seviyorum seni!!!!! :1:

mende mende sevıyorummmmmmmmmmmm:54::54::54::54::54::54:

kıyamam .. sıkılmışmıı küçük adam. :)))
tekmeler atmaya başlasında.

gamze resmen sıkılma hareketleriydi. bak bu fazla durmaz ben buraya yazıyorum. :1: hani çocuk sıkılırya başını ayaklarını gerilip, ittirip çıkmak ister. öyle hareketler yani. :1: :nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ayyyyy dogduktan sonra fotoları da atalımmmm cok merak edıyorummmmm ayyy daha buraya ılk geldıgımde kımse hamıle degıldı sımdı hepımız yavrularıımızı beklıyourzzzzzz cok guzel bır duyguuuuuuuuuuuu:52::52::52::52::52::52::52:

doğru diyosun hayatım. çok şükür Rabbim dileklerimizi kabul etti. bide asbelove dan güzel haberler alsaydık. ben varım kızımın fotosunu . hatta doğum fotolarımızı paylaşmayı planlıyorum sizlerle. hem anne hem teyze olucaz işte ne güzel.
benim kız kardeşim yok malesef. sizleri kardeş biliyorum en başından beri. :)

sıra asbelove de... onu bekliyoruz şimdi....

:54::54:

gamze resmen sıkılma hareketleriydi. bak bu fazla durmaz ben buraya yazıyorum. :1: hani çocuk sıkılırya başını ayaklarını gerilip, ittirip çıkmak ister. öyle hareketler yani. :1: :nazar:

:))) anası kim? heralde manalı hareketler yapması çok doğal çünkü, tosun paşa asya nın oğlu. :))))
daha tekmeler atmaya başlasın. çok kavgalar edicen oğluşunla canım benim.

asbeloveden guzel haberler gelecekkk ınsallah dualarımız onunlaaaaaa

bende varımmmmmmm fotoları atmayaaaaaaa haydı bakalım heyecanlı bekleyıs ayyyyyy sızı sevıyorummmmmmmmmmmmm canlarımm:52::52::52::52:

doğru diyosun hayatım. çok şükür Rabbim dileklerimizi kabul etti. bide asbelove dan güzel haberler alsaydık. ben varım kızımın fotosunu . hatta doğum fotolarımızı paylaşmayı planlıyorum sizlerle. hem anne hem teyze olucaz işte ne güzel.
benim kız kardeşim yok malesef. sizleri kardeş biliyorum en başından beri. :)

teyzelik konusunda tecrüben var hayatım iyi anne yarısı olurum ben sen üzülme :61: fotolarını paylaşacağız tabi yaaa.... o kadar şey paylaştık dimi.

:))) anası kim? heralde manalı hareketler yapması çok doğal çünkü, tosun paşa asya nın oğlu. :))))
daha tekmeler atmaya başlasın. çok kavgalar edicen oğluşunla canım benim.

şımarma vaktidir şimdi:))) teyzeyle arasına girme paşamın.

oooo valla yaman bir velet olacak gamze şimdiden belli.... :1: tamam girmiyorum aranıza.... :61:

asbeloveden guzel haberler gelecekkk ınsallah dualarımız onunlaaaaaa

bende varımmmmmmm fotoları atmayaaaaaaa haydı bakalım heyecanlı bekleyıs ayyyyyy sızı sevıyorummmmmmmmmmmmm canlarımm:52::52::52::52:

canım benimmm bende seviyorum sizi.... şuan çocuk sarhoşuyum valla... hani alkol alırsın ya herkese seviyorum seni öpicem dersin aynı öyleyim şuan.. öpicemmmm öpicemm

Son düzenleme:
KIZZZLAAAARRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ASYA NIIINNN OĞLUŞUU OLACAAAKKK.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VEEEE ÇOK İYİ MAŞALLAAHHH!!!!!!!!!!!!!
:)))))))))))))))))))))))))) doktor korkutmuş asyamızı.
çok şükür iyilermiş.

asya beebeeemmm dayanamadımm:)))
maaşallahhh subhanalllahhhhhhh çok şükür iyi haberini aldım içim rahatladı valla
paşa geliyor he topiğeeeee:52::52::52:

sıra asbelove de... onu bekliyoruz şimdi....

:54::54:
Canım benimmmm inşallahhh inşallah o kadar çok istiyorum ki artık:16::16:

maaşallahhh subhanalllahhhhhhh çok şükür iyi haberini aldım içim rahatladı valla
paşa geliyor he topiğeeeee:52::52::52:

Canım benimmmm inşallahhh inşallah o kadar çok istiyorum ki artık:16::16:

senden faizli haber bekliyorum :1: 1,2,3,4 ver ver ver Allahım ver... :1: şaka şaka 1 tane olsun sağlıklı olsun.

Back