- Konu Sahibi meleksimam
- #20.341
saolsun kızlar inş.
malum bizde eşim tarafına iki torun bideden geliyor kv birine döklüyo birnede doğuran düşünsün dio ki o kişi ben oluyorum bu arda büyük kaynım eltim boşanıyo arda çocuk sersem oldu..bide aynı sitede olduğumuz için çocuk hep burda ihtiyaçları ile birlikte..yok mont alın yok söle yapım ee ben çalışmıyorum
kendi kardeşim bi iş kurma sevdasına girdi olmadı dünyanın borcunu çıkardı annem her gün arayıp ağlıyo sinirlerim iyice bozuldu..küçük kayınbirdaer elti benim nasıl doğuracağıma kadar ta eskişehirden karışıyo
ve bu insanlar nasıl bu kadar rahat bende onu anlmaya kafa yoruyom
kv ni boşver. zaten ondan beklentin yoktu. tabi insanın ağırına gider ona yapıpta sana yapmaması heleki böyle bir durumdayken. sen çalışsan bu kadar dokunmazdı çok eminim canım. sen büyük kayınının çocuğunu çok seviyordun hatırladım. tabi böyle durumlarda olan çocuğa oluyo dimi haklısın. ama sen de dediin gibi kolay bulmadın ki karnındaki yavruyu. nasıl geldiyse dünyaya o da bir şekilde büyüyecek. anne ve babası düşünsün. hatta k.v den düşünsün oda torunu. eltinle k.b derinde halt yiyolar yani. onlara neki. karıştırma hayatım. kestir at. bak nasıl rahatlıycan. şu çektiğin eziyete bak yaa. çok üzüldüm. kardeşin ve ailenle ilgili bişey diyemem. olan yine arada annene olmuş canım.
ama sende çok mücadele verdin. doktorlar gitmesi gelmesi. maddi manevi. kocanla bir sürü uğraştın. doktora götürmen bile bir sürü sıkıntıydı. azıcık kendini düşün diycem ama umarım yapabilirsin hayatım.