• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

slm kızlar size birşey soracağım ya benim sabahtan beri sağ tarafım ağırıyo kasığıma doğru geçmedi de normal mi sizce endişe etmeye başladım cvp verirseniz sevinirim:18:

Benimde içime kız doğuyor sanki amaaaa :)) ne güzel olur bee aynı yaşlarda olacaklar. Geleceksiniz İzmir'e dimii?? Kocişin yamuk yapmasın sonra :1: bak yeni yemek masası siparişi verdim , değişik değişik yemekler yaparım size :)) Hazır hamileyken hala nazın geçiyorken kocacığına İzmir çıkarmasını bir hatırlat ;)

:1: el kadar boyu ile çıkmadan yönlendiriyor maşallahhh :nazar:

gelicez hayatım. söz verdiyse kesin yapar benim kociş. :)) ne güzel olur ama. aynı yaşta bebişler:)

hiç sorma hayatım. şimdiden yönetime el koydu sıpacık

slm kızlar size birşey soracağım ya benim sabahtan beri sağ tarafım ağırıyo kasığıma doğru geçmedi de normal mi sizce endişe etmeye başladım cvp verirseniz sevinirim:18:

akıntı , kanama yoksa sorun değil sanırım canım. benimde sol tarafımda olmuştu. doktorum bebek demekki orada daha çok yatıyor demişti.

Sağol bebeğem. şükürler olsun sonuç gayet iyi :)

Kendine dikkat et azcık bişey kaldı sağ salim onu da bitir inşallah.
Ben o dönemlerde eve kapanmayı düşünüyorum. Bir kere sahil yürüyüşüne çıktım, biri patenli, biri bisikletli son anda sıyırdı. E bende sakarlıkta var daha dün düştüm :( üstüne eve geldim balkondan içeri girerken ayağım sepetin ipine dolandı hızlı yürüseydim küçük bir uçuş yapacaktım da eşim durdurdu beni :1: yani... durumum vahim benim.... :1:

hadi gözün aydın asya bu aralar çok giremiyorum kaynamışsınınz valla yine

teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için moralim düzeldi peki denerken tavsiye edeceğiniz bir şey var mı paylaşırsanız sevinirim

canım biz kendimizi çok dinlerdik yani her akıntıda her ağrı da yumurta çatlıyor diye diye bitirdik kendimizi sonuç ta stresin hayal kırıklığın oluyor. Doktorların dediği gibi en güzeli adetin 10. ve 20. gün aralıklarında günaşırı birlikte olmak. Tamamen şans işi bu tatlım.
Bak biz kaç ay boyunca düzenli olarak çabaladık olmadı. Sonra ben iş yoğunluğuyla ertelemiştim. bebeğim sürpriz yaptı bana. Hem de biz o ay içinde iki beki en fazla 3 kere birlikte olmuştuk. Tamamen şans... ;) oluruna bırak.

akıntı , kanama yoksa sorun değil sanırım canım. benimde sol tarafımda olmuştu. doktorum bebek demekki orada daha çok yatıyor demişti.

geçti şükür ya demek ki benimkide orada mı yatıyorki dün gece ilk defa midemde de yanmalar başladı bundan sonra artık yavaş yavaş başlıyo sanırım zor dönemler:50:

geçti şükür ya demek ki benimkide orada mı yatıyorki dün gece ilk defa midemde de yanmalar başladı bundan sonra artık yavaş yavaş başlıyo sanırım zor dönemler:50:

:) evet . o kadar olacak artık. geçmesine sevindim canım. rennie duo isminde bir şurup var mide yanmalarına bu şurubu verdi benim doktorum. çok rahatlattı beni. şimdi hepsi geçti şükür. ama yavaştan kasılmalarım başladı. artık doğuma hazırlıyormuş kendini rahim.
birde wc de sanki bebiş hemen çıkacakmış gibi oluyor. ve tabi çabuk yorulma ve çarpıntı. ne olursa olsun rabbim herkese yaşatsın bu özel zamanları.

:) evet . o kadar olacak artık. geçmesine sevindim canım. rennie duo isminde bir şurup var mide yanmalarına bu şurubu verdi benim doktorum. çok rahatlattı beni. şimdi hepsi geçti şükür. ama yavaştan kasılmalarım başladı. artık doğuma hazırlıyormuş kendini rahim.
birde wc de sanki bebiş hemen çıkacakmış gibi oluyor. ve tabi çabuk yorulma ve çarpıntı. ne olursa olsun rabbim herkese yaşatsın bu özel zamanları.

aminnnnn :) gülümmm aminn

canım biz kendimizi çok dinlerdik yani her akıntıda her ağrı da yumurta çatlıyor diye diye bitirdik kendimizi sonuç ta stresin hayal kırıklığın oluyor. Doktorların dediği gibi en güzeli adetin 10. ve 20. gün aralıklarında günaşırı birlikte olmak. Tamamen şans işi bu tatlım.
Bak biz kaç ay boyunca düzenli olarak çabaladık olmadı. Sonra ben iş yoğunluğuyla ertelemiştim. bebeğim sürpriz yaptı bana. Hem de biz o ay içinde iki beki en fazla 3 kere birlikte olmuştuk. Tamamen şans... ;) oluruna bırak.

ben de oluruna bırakmak istiyorum ama aklım sürekli kayıyo valla 1 yıl dolunca başka yollar deniycez artık. bakalım hayırlısı

evet herkes o ilacı öneriyo ama ya ilaç bebiş var ya insan tedirgin oluyo kullanmak için gerçi bi zararı olsa doktor yazmaz dimi:26: eğer geçmezse doktordan isteyeceğim artık bende tatlım
senin göbeğin büyüdü mü canım ondan da olabilir heralde ben daha o aşamaya gelmedim:1: birden çıkacak galiba göbeğim:49:
aminnnnnnnn inşallah ya rabbim dileyen isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu zorlugu bile güzel:16:

ben de oluruna bırakmak istiyorum ama aklım sürekli kayıyo valla 1 yıl dolunca başka yollar deniycez artık. bakalım hayırlısı

kızlar inanın en iyisi oluruna bırakmak ben 3 aya yakın hasta olmadım adet düzensizliği var önemsememiştim son gittiğim doktor kolay kolay çocuğunuz olmaz sizin korunmayı bırakın 1 yıl deneyin belki olur dedi yüzüme düşünün g.... neyse bişey demeyeceğim
o ay kayınvalidemlerdeyiz düşünün zaten eşimi yanıma zor yaklaştırıyorum:17: 2 bile zor diye biliyorum hiç düşünmedik rabbim bilir demiş çıkmıştım hamile kalmışım o ay yolculuk bile yaptım bilmeden
kızım süpriz yaptı bize ve geldi şükür aratmadan:49: stres çok önemli faktör ben ısrarla herkese düşünmeyi bırakın rabbime tam teslimiyetle düşünmemeye çalışın o ay diyorum böyle yapıp hamile kalanları biliyorum çok var inanın kızlar dua edin bol bol rabbim en kısa zamanda her isteyene yaşatsın bu duyguyu inş

bu akıl kayması hiç bitmiyor canım :1: hamile kalırsın bu sefer yok tahlildir yok beslenmedir filan bunlara takıyorsun, bebek doğsa yok hastamıdır yok öylemidir böylemidir. bitmiyor canım :)

kızlar inanın en iyisi oluruna bırakmak ben 3 aya yakın hasta olmadım adet düzensizliği var önemsememiştim son gittiğim doktor kolay kolay çocuğunuz olmaz sizin korunmayı bırakın 1 yıl deneyin belki olur dedi yüzüme düşünün g.... neyse bişey demeyeceğim
o ay kayınvalidemlerdeyiz düşünün zaten eşimi yanıma zor yaklaştırıyorum:17: 2 bile zor diye biliyorum hiç düşünmedik rabbim bilir demiş çıkmıştım hamile kalmışım o ay yolculuk bile yaptım bilmeden
kızım süpriz yaptı bize ve geldi şükür aratmadan:49: stres çok önemli faktör ben ısrarla herkese düşünmeyi bırakın rabbime tam teslimiyetle düşünmemeye çalışın o ay diyorum böyle yapıp hamile kalanları biliyorum çok var inanın kızlar dua edin bol bol rabbim en kısa zamanda her isteyene yaşatsın bu duyguyu inş

doktorda ne enteresanmış. ne demek çocuğunuz olmaz? gıcık. Oluruna bırakınca daha rahat oluyor gerçekten, daha stressiz oluyor. Hayırlı olsun, kucağına da sağlıkla al meleğini :emir_bebek:

doktorda ne enteresanmış. ne demek çocuğunuz olmaz? gıcık. Oluruna bırakınca daha rahat oluyor gerçekten, daha stressiz oluyor. Hayırlı olsun, kucağına da sağlıkla al meleğini :emir_bebek:

Yani canım hiç denecek lafmı eşimin eli ayağı dolaştı zaten nasıl olmaz nesi var ameliyatlık bir durumu var mı karımın diye çırpındı garibim:50: o anki şokumu düşünsenize bide kayınvalidemde vardı o gün :20:
özellikle bekleyen arkadaşlar için umut olsun diye anlatmak istedim bende durumumu hiç takmadım kızlar kafama takmamak zor biliyorum söyleyene basit gelir ama rabbime teslimiyetle olmayacak birşey yok gönülden inanın
çok sağol canım sende al inşallah sağlıkla sorunsuz gelsin bebişlerimiz inş:emir_bebek: daha küçük seninki biraz büyüsün tekmeleri bile heyecanlandırıyo insanı:16:

Bende 9 aylık evliyim 7 aydır uğraşıyoruz bi türlü tutturamadık:1: her gecikmede acaba oldumu diyorum ama olmamış oluyo tabi sonra diyorum acaba bu ay olcakmı aklım fikrim hep onda düşünmeden edemiyorum.Adet olmakla birlikte bütün hayallerim suya düşüyo zaten sevmiyorum şu hastalığı ağrılardan dolayı bide böyle olunca iyice nefret ediyorum:2: Düşünmemek dışında hangi yöntemler daha etkilidir acaba?

bu akıl kayması hiç bitmiyor canım :1: hamile kalırsın bu sefer yok tahlildir yok beslenmedir filan bunlara takıyorsun, bebek doğsa yok hastamıdır yok öylemidir böylemidir. bitmiyor canım :)

inşallah bana da uğur getireceksiniz inanıyorum ayrıca Rabbim OL diyince olacak biliyorum tabi çok şükür eşim ve ailesi de çok iyi insanlar. Benim gittiğim doktor da pek ilgilenmedi açıkçası baktı bi anormallik yok 1 yıl da olmamış evleneli çok takmadı beni hissetim ben bunu bakalım neler olacak siz de kendinize iyi bakın

Arkadaşlar konuya aradan maydonoz oluyomuşş gibi hissettim kendimi ama benmde bi soracağım var...:) bu ay ayıptır söylemesi iki günde bir bebiş için çalıştık... 5 gün sonra da normalde olmam gereken adet tarihim geliyor. fakat bende bir belirti yok :( yani göğüslerim şişti adet olmadan öncede şişerdi benim... çok çok hafif bi hassaslaşma var belkide psikolojiktr bilmiorum.. midemde arada ekşime oluyo ama benim zaten mide rahatszlığmda vardı.. lakin benim iştahım fena açıldı. iştah açılması olurmuki? aradada geceleri sağ tarafıma falann yatarken karnımda sanki pıtpıtpıtt hava kabarcıkları atıyo gibi. karnımın alt kısmında da bazen ağrı oluyo. ne bulantı ne hassasiyet yok yani. aman bilmiyorum işte umut ediyorum ama üzülmekde istemiyorumm... olmuşmudur hamişmiyim sizce??? test yaptırsam çıkar mı :(

Back