- Konu Sahibi meleksimam
-
- #20.141
Günaydın şekercim. Doktor olumsuz bir şeyden bahsetmedi aslında bilgi olarak mı söyledi yada sonucu getirmeyi ihmal etmeyeyim diye mi böyle söyledi bilmiyorum. Sanki inşallah gerek kalmayacak. :) öyle bir durum olursa tarama testini tekrar yaptırırım.[
evet hayatım yeniletirsin. inşallah sorun yoktur. sen yinede ihmal etme habersiz de bırakma beni:)
evet gördüm bende :) yorum da yapmıştım.
Günaydın şekercim. Doktor olumsuz bir şeyden bahsetmedi aslında bilgi olarak mı söyledi yada sonucu getirmeyi ihmal etmeyeyim diye mi böyle söyledi bilmiyorum. Sanki inşallah gerek kalmayacak. :) öyle bir durum olursa tarama testini tekrar yaptırırım.[
evet hayatım yeniletirsin. inşallah sorun yoktur. sen yinede ihmal etme habersiz de bırakma beni:)
tamam canım bugün sonucu alıp doktora tekrar gideceğim. Haber ederim seni de sağol tatlım :)
güllümsün nerede ? bu ara görmüyorum topikte konuştun mu hiç?
maşallah ya büyümüş asya..allah tamamına erdirsin
tamam canım bugün sonucu alıp doktora tekrar gideceğim. Haber ederim seni de sağol tatlım :)
güllümsün nerede ? bu ara görmüyorum topikte konuştun mu hiç?
:)) şu anda sitede.. hemde forumu okuyor. bende görünce yapıştım hemen. hümacık gelmiş:)
yalnız tam takdik olmuş :))) yavv ben bunu niye daha önce görmemişimde seni bu kadar yıpratmışımki:))
maşallah ya büyümüş asya..allah tamamına erdirsin
Nasıl karnınız kocaman oldu mu? kapıdan içeri girerken önce göbek görüş alanına giriyor mu?Allah bana koca göbek verecek görecem günümü valla
valla benim öyle:)) hatta bazen aralarda sıkışıp kalıyorum:) geçerim sanıyorum ama geçemiyorum:))
görecen . sanada kocaman göbüş verecek. her gün aynaya bakıyorum. dinazor gibi :))
Gamzecim benim kaçıyorum şimdilik, yemek yapayımda sonucu almaya gideyim.
arada girin valla özledim muhabbetinizisiz benim ilk göz ağrılarımsınız. :) ne çok şey paylaştık, şükürler olsun ki üzülmedik melekler bizimle
ben o minik dinoyu yerim yerim... :)) kiloyu dert etme şeker, emzirme dönemi veriliyor diyorlar. illaki verirsin sen azimli hatunsun maşallah.
canım benim topicte geçen ay 4kişi denedi 3ü hamilehttp://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/596344-silkelet-sonra-hamis-kal.html
arkadaşlar . bu konuyu okuyunca çok güldüm. ama işe yaradığını söyleyenler var:)))
tarama testini internetten aldığım için doktor eksik ultrasonu hemen getir ona göre ya 4lü tarama yada amniosentez olacak ded. sonucu alıp tekrar gideceğim. İçim rahatlamadı yani.
İyi haber olarak bebek büyümüş 5.8 cm olmuş geriden geldiği günleri kapatmış :) Eli ağzındayken yakaladık
iyi haberlerle gelirsin inşallah cnaımmmmmmGamzecim benim kaçıyorum şimdilik, yemek yapayımda sonucu almaya gideyim.
arada girin valla özledim muhabbetinizisiz benim ilk göz ağrılarımsınız. :) ne çok şey paylaştık, şükürler olsun ki üzülmedik melekler bizimle
:)))) hiç sorma hayatım. 15 kg yu aldım sanırım artık tartıya çıkmıyorum. bide şööyle normalde bakınca bişey yok gibi. ama yandan aynaya bakınca.....:))))) dino değil dinazor:)) hemde şu ilk çıkanlardan iri olanlardan:))) önceden ufak tefek bişeydim en fazla gördüğüm kg 52-53 tü. oturunca bile kıpırdamıyordu hiçbiryer. ama şimdi bastığım yer ses getiriyor. heybetli hatun oldum:))
Karnım iyice büyüdü. Benden önde gidiyor. Yürürken sürekli kollama ihtiyacı hissediyorum, sokaktakilerin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor çünkü. Kolları çarpıverir sonra mazallah.. Geçen gün pazarda etrafa bakınarak ağır ağır ilerlerken bir bayanı tepeledim resmen. Sanırım önümdeki aradan hızlıca geçebileceğini düşündü ama benim geniş araçNasıl karnınız kocaman oldu mu? kapıdan içeri girerken önce göbek görüş alanına giriyor mu?Allah bana koca göbek verecek görecem günümü valla
Karnım iyice büyüdü. Benden önde gidiyor. Yürürken sürekli kollama ihtiyacı hissediyorum, sokaktakilerin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor çünkü. Kolları çarpıverir sonra mazallah.. Geçen gün pazarda etrafa bakınarak ağır ağır ilerlerken bir bayanı tepeledim resmen. Sanırım önümdeki aradan hızlıca geçebileceğini düşündü ama benim geniş araçolduğumu unuttuğu için araya sıkıştı ve bacakları dolandı. Ben de o ana neye uğradığımı şaşırdım Neyse ki kimsede hasar yok
canım benim topicte geçen ay 4kişi denedi 3ü hamile
iyi haberlerle gelirsin inşallah cnaımmmmmm
Allahım sağlıkla hayırla tamamına erdirsin
dino he ay ne güldüm fıstıkkk hiç panik yapma doğumdan sonra emzirme döneminde koşturmacadan verirsin zaten
Karnım iyice büyüdü. Benden önde gidiyor. Yürürken sürekli kollama ihtiyacı hissediyorum, sokaktakilerin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor çünkü. Kolları çarpıverir sonra mazallah.. Geçen gün pazarda etrafa bakınarak ağır ağır ilerlerken bir bayanı tepeledim resmen. Sanırım önümdeki aradan hızlıca geçebileceğini düşündü ama benim geniş araçolduğumu unuttuğu için araya sıkıştı ve bacakları dolandı. Ben de o ana neye uğradığımı şaşırdım Neyse ki kimsede hasar yok
valla silkeleme işi de tam bana göreymiş. benim kocişinde işine gelirdi.:)))
halı gibi çırpardı beni:))) ayyy hala düşündükçe gülüyorum.
valla dino gibiyim:) göbek benden ayrı özgürlüğünü ilan etmiş gibi önden önden gidiyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?