teşekkür ederim çok aciklayici oldu ben calismiyorum sut saklama kabi falan tahminimce lazim olmaz çok teşekkür ederimBebek telsizi İki bebeğimdede kullanmadım. Evimizde telsize ihtiyaç olmadı. Evin büyüklüğüne ve şekline göre alınabilinir
Ben genellikle iki parça tercih etmiştim ama tulumlarda rahat. İkisini de kullanabilirsin.amin hepimize insallah internette baktim ama cok gereksiz şeyler de yaziyodu pek emin olamadigim icin sormak istedim peki tulummu daha rahat oluyo ilk zamanlarda ikili parcalarmi
herhalde herkesin kendi deneyip bulmasi gerekiyo herkes farkli bisey söylüyo çünküBen genellikle iki parça tercih etmiştim ama tulumlarda rahat. İkisini de kullanabilirsin
teşekkür ederim tabi oluyo insan herkesin dediginden en mantikli olani kendine aliyo gogus pedi uyarini ilk defa duydum ama çok sağol:)) allah saglikli sıhhatli kucagina almayi nasip etsin inşallahAllah sağlıkla kucagina almayi nasip etsn canm bende ilk cocuguma hamileym bugün yarin doğumu bekliyoruz kendi aldklarmdan sana soyliyim onbir oniki parca olan hastane çıkışı zibin takimi sifir kollu uzun kollu alttan citcitli zibinlardan baya bi aldm eldiven cok onemli yaz dogumu olduğu için penye battaniyeler aldm kış için iki pelus battaniye hediye geldi zaten kıyafetleri karışık aldm sıfır uc ay ve uc altı ay olarak sonra ana Kucağı alt acmasi kangurusu çantası sepeti ve yerde sallanan küçük besik gibi bişeyi vardı bunları da Beşli bi set olarak aldm ince mendiller kenarı oyali yaptrdm on uc tane kadar hacı yazmasndan on uc tane kadar yumusak oluyo küvet ve küvet filesi banyo havlusu aldm bez pudra pisik kremi şampuan alkolsuz saf sulu islak mendil bebw yagi ve ekstradan yine zibin takımlar aldm şapka ve eldivenli kendime de hasta bezi lohusa pijamasi gecelik vucut temizleme Mendili ped terlik emzirme sütyeni aldm göğüs pedi alma enfeksiyon yapiyo inşallah yardmci olmusumdur
Amin hepimizn insallah emzirme eğitiminde emzirme danışmanı hemşire kullanmayn göğsünuze emzirdiktem sonra sütünuzu sürün ve kurumasıni bekleyin bu sekilde göğüste yara olmazmis ve göğsün koyu yerini makas yaparak yani iki parmak arası yapip emzirmeyn o zaman bebek hava yutar ve gazı olur dedi bakalım bende heyecanla bekliyorumhuban1post: 41213658 .!.:teşekkür ederim tabi oluyo insan herkesin dediginden en mantikli olani kendine aliyo gogus pedi uyarini ilk defa duydum ama çok sağol:)) allah saglikli sıhhatli kucagina almayi nasip etsin inşallah
ayyy şuan şok oldum benn daha rahat emer bebek diyolardi öyle yapinca ama peki gogusten sut akarsa onu napcaz kıyafetler sapsari oluyomusAmin hepimizn insallah emzirme eğitiminde emzirme danışmanı hemşire kullanmayn göğsünuze emzirdiktem sonra sütünuzu sürün ve kurumasıni bekleyin bu sekilde göğüste yara olmazmis ve göğsün koyu yerini makas yaparak yani iki parmak arası yapip emzirmeyn o zaman bebek hava yutar ve gazı olur dedi bakalım bende heyecanla bekliyorum
ayyy şuan şok oldum benn daha rahat emer bebek diyolardi öyle yapinca ama peki gogusten sut akarsa onu napcaz kıyafetler sapsari oluyomus
aminnn canim isim düşündünüz mü
Ince hacı yazmaları yada tuhafiyede satılan ince tulbentler var onları alip küçük küçük kesip göğsüne koyabilirsin canm cok akarsa[/QUOTE] tutarmikiHanifemete, post: 41214596, member: 678827"]
evet canim bizim hazir ibrahim yuşa olcak inşallah :))Kuzum hala araştırma yapıyoruz. Doğuma kadar netleşmeyecek gibisiz düşündünüz mü? çalısıyomusun?
Bayanlar ilk cocuguma hamileyim ve ne lazım ne almam gerekiyo bilmiyorum tecrübeli anneler yardimci olursanız çok sevinirim
ben aklimdakileri yaziyim
Cam biberon 125 cc philips avent kolik onleyici tavsiye ederim
Emzik ben hic kullanmadim ama ihtiyacin olabilir yine avent iyisi
Hastane cikisi kumasi pamuk olmasina dikkat etmek gerek
Tirnak makasi
Yikama kuveti
Yumusak firca tarak lazim olur
Bebek yagi kullanmadim hic cilfini kurutuyo dediler onun yetine sebamed yuz kremi aldim iyi bi krem arastirarak aldim tavsiye ederim
Kendin icin emzirme doneminde gogus tahrisi icin lansonih marka krem kesin al hemen geciriyo
Bebek icin kulak copu emliyetli olanlarindan
Bol bol citcitli badi
Sampuan
Kis cocuguysa hirka bikac tane
Alt acma ortusu alabilirsin
Bide basinda hergun sabit yatarsa yamukluk olabiliyo bebedor yastiklardan sirt destekli ne tarafa yatirisan o tarafta yatiyo sonra diger taafina ayarlayarak yatirisn bebegini basinda yamukluk olmasin hamur gibi oluyo baslari dogduklarinda kuzularin.sutun icinde ilk donemler bende tikanma olmustu sut sagma makinasi gogusu bol sut gelmesi acisindan komple bosaltmk icinise yariyo
Battaniye
Bide pille calisan kucuk bebkler icin salincak tavsiye ederim kurtaricin olur
Banyo sungeri bebek icin olanlarindan
Aklima gelenler bunlar canim hayirlisiyla bebegini kucagina alman dilegiyle hsckl
Cnm forumda ununla ilgili o kadar çok sayfa varki. Çok uzuzn konu çünkü bu. Ama ilk olarak büyük eşyaları al, beşik, bebek arabası vs. gibi.Bayanlar ilk cocuguma hamileyim ve ne lazım ne almam gerekiyo bilmiyorum tecrübeli anneler yardimci olursanız çok sevinirim
cok tesekkurler amin cumlemize nasip etsin inşallah ben bez olarak molfix kullanmayi düşünüyorum diğerleri yahudi mali olduğu içinBuarada pudra yazmadim cunku dr tavsiye etmiyo zararli diye chicconun aldim ama hic kullanmadim ayrica bez olarak neyle basliyosan onunla devam et prima en iyisi ne sizdirma ne pisik yapti aslinda neye alisirsa oyle devam ediyo oyuzden sonradan degisirsen sknti cekersin pisik icinde undo digerleri hicbi ise yaramadi bu krem yarim saatte pisigi yok edi
cok şükür aldik besik ve arabasini:))Cnm forumda ununla ilgili o kadar çok sayfa varki. Çok uzuzn konu çünkü bu. Ama ilk olarak büyük eşyaları al, beşik, bebek arabası vs. gibi.
baya kapsamli bi listeymis:)Park (Bebeğin içinde oynaması, uyuması için kullanılan, katlanabilir, katlandığında çanta şeklinde taşınabilir olmalıdır. Tekerlekli olan tipler bir yerden diğer yere çekerken kolaylık sağlar. İki katlı kullanılabili