bu arada canim beşik cok guzel ama bana gereksiz geldi o benim esimde almak istiyodu ben istemedim hem yer işgal ediyo hemde bosyere masraf normal besik ayni odada olunca hicbi sorun olmazWollex, Stokke diye yola çıkıp şok olup, casual, bebe co
allah yardimciniz olsun biz oda almiycaz yaza kadar ayni odada kalcagimiz icin yaza dogru aliriz dedik esya harici dogum masraflarida var
Canım ben de 37 günlük bir anne olarak tecrübelerimi paylaşayım.amin hepimize insallah internette baktim ama cok gereksiz şeyler de yaziyodu pek emin olamadigim icin sormak istedim peki tulummu daha rahat oluyo ilk zamanlarda ikili parcalarmi
bu arada canim beşik cok guzel ama bana gereksiz geldi o benim esimde almak istiyodu ben istemedim hem yer işgal ediyo hemde bosyere masraf normal besik ayni odada olunca hicbi sorun olmaz
Canım ben de 37 günlük bir anne olarak tecrübelerimi paylaşayım.
Çok kıyafet alma hediye gelir lafını hiç duyma bile evet sağolsun lar hediye geldi ama hepsi 2 yaş. Eee ben de yenidoğan az aldım yetmedi kuzum a. Hemen büyüyor yenidoğan çok alma lafını da duyma maşallah buyuyorlar ama hemen değil çok kıyafet kirletiyorlar çünkü kusmalari çok oluyor.
Diğer tavsiyem ise kendinden patikli pijama alt alma bebiş rahat etmiyor benimki etmiyor daha doğrusu.
üst kıyafetleri de kendinden eldivenli al daha rahat oluyor. Eldiveni ayrı olanların eldivenler düşüyor sürekli bebiş de ilk fırsatta kendini tirmaliyor.
Zibin bol bol al. Büyük kıyafet alma doğduktan sonra alırsın canım.
hayirli olsun rabbim saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin inşallah yeni tecrubelerini paylastigin icin cok sagolüst kıyafetleri de kendinden eldivenli al daha rahat oluyor. Eldiveni ayrı olanların eldivenler düşüyor sürekli bebiş de ilk fırsatta kendini tirmaliyor.
tabi odada önemli bizimkine sigiyo cok şükür Rabbim sana saglik versin agrisiz sancisiz gecirirsin inşallahkuzum bizim odamıza diğer beşikler zor sığar. hemde bunun yatağa monte edilmesi çok kullanışlı geldi. benim doğumum muhtemelen sezeryan olacak (rahim şeklimden kaynaklı bir sıkıntım var çünkü) e o süreç zaten zor geçecek hem yanımda olur bebeğim sürekli kalkmam hem de yatakta yanımızda uyutmaya çok korkuyorum. ayrı bir yerde olsun istiyorum. Bakalım hayırlısı inşallah.
evet yani bu bebekler için olmassa olmazlar neler mesela istanbulda yasiyosan alisverisini nerden yaptin vs vs.Canım ben de 37 günlük bir anne olarak tecrübelerimi paylaşayım.
Çok kıyafet alma hediye gelir lafını hiç duyma bile evet sağolsun lar hediye geldi ama hepsi 2 yaş. Eee ben de yenidoğan az aldım yetmedi kuzum a. Hemen büyüyor yenidoğan çok alma lafını da duyma maşallah buyuyorlar ama hemen değil çok kıyafet kirletiyorlar çünkü kusmalari çok oluyor.
Diğer tavsiyem ise kendinden patikli pijama alt alma bebiş rahat etmiyor benimki etmiyor daha doğrusu.
üst kıyafetleri de kendinden eldivenli al daha rahat oluyor. Eldiveni ayrı olanların eldivenler düşüyor sürekli bebiş de ilk fırsatta kendini tirmaliyor.
Zibin bol bol al. Büyük kıyafet alma doğduktan sonra alırsın canım.
Ay hayırlı olsun canım ya Allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı bizim başımıza. tecrübelerini bizimle paylaşırsan çok sevinirimmmesele bebek arabası, puset, yatak olarak ne tercih ettin? almamamız gereken şeyler, mutlaka almamız gereken şeyler neler? merakla cevaplarını bekliyorum
Bebek Arabası mutlaka alın. Çünkü ilk aylar bebişler gaz problemi yaşıyor ve bebek arabasinda çok sakinlesiyorlar. Biz her akşam gezidiriyoruz kuzuyu sağlandığı için hem gazını çıkarıyor hemde uyuyor.evet yani bu bebekler için olmassa olmazlar neler mesela istanbulda yasiyosan alisverisini nerden yaptin vs vs.
Sezeryandan hiç korkma ayrıca canım. Doğumdan sonra hastanede ne kadar çok yurursen o kadar çabuk tiparlanirsin ben sezeryan oldum 3. Gün evde yemek yaptım temizlik yaptım. Bebeğimin altını ilk ben değiştirdim. Her şeyini ben yaptım çok şükür.Ay hayırlı olsun canım ya Allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı bizim başımıza. tecrübelerini bizimle paylaşırsan çok sevinirimmmesele bebek arabası, puset, yatak olarak ne tercih ettin? almamamız gereken şeyler, mutlaka almamız gereken şeyler neler? merakla cevaplarını bekliyorum
araba aldik biz zaten dedigin gibi park yatak aldik yatak olarakta visco aldik keske almasaymisiz ya bilgileriniz cok iyi sagolun akliniza geldikce paylasirsaniz bizle cok mutlu olurumklıma geldikçe paylaşırım şimdilik bunlar aklıma gelenler.
Ama ustleri mutlaka
Sezeryandan hiç korkma ayrıca canım. Doğumdan sonra hastanede ne kadar çok yurursen o kadar çabuk tiparlanirsin ben sezeryan oldum 3. Gün evde yemek yaptım temizlik yaptım. Bebeğimin altını ilk ben değiştirdim. Her şeyini ben yaptım çok şükür.
Üst al bol bol canım. Çünkü çok kusuyor lar :)Herşeyin hayırlısı canım ya inşallah bende senin kadar kolay atlatırım. Bebek arabası modellerine karar vermeye çalışıyorum bu ara. kıyafet konusunda da annem birsürü şey almış (1 hastane çıkışı, 4 kendinden patikli takım, 1 tulum, birkaç zıbın) patiksiz pantolonlar almam lazım oğluşuma. tabi çorap vs de lazım. başka neler lazım. sen iyi bilirsin şimdi
Üst al bol bol canım. Çünkü çok kusuyor lar :)