Doğuma Hazırlık ilk çocuğum lutfen yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben gitmedim bisey ciksa aldirmiycam ki çocuğu Rabbim den gelene boynumuz kildan ince o yuzden okadar radyasyona cocugu maruz birakmak istemedim sen girdin mi
Ayrıntılı ultrason sadece bebeği aldırıp aldırmama kararı için değil ki.Allah korusun bir rahatsızlığı varsa onu öğrenmiş olursunuz. Doğumda ve sonrasında ona göre hareket edilir bir rahatsızlığı olursa.

Kıyafet olarak da herkesin ihtiyaçları farklı oluyor. Ben 6-7 tane battaniyeyi yettirememiştim mesela. Koltuğa ya da beşiğe yatırırken altına seriyordum mesela kusarsa diye. Çok çabuk kirleniyordu.

Onun dışında bana en kullanışlı tulum geliyordu, tek altların patikli olanları daha iyiydi. Iç zıbın hiç kullanmadım. Oğlum emzik tutmadığı için aldığım emzikler boşa gitti . Göğüs kremi almıştım hiç ihtiyaç olmadı.

canım sen alışverişe başladın mı?

ben başladım cnm beşik, puset, ilk hastane çıkış kıyafetleri falan baya bişeyler aldım. daha da bir sürü eksiği var. alabildiğim kadarını alıcam. tamam önümde daha 4 ay var ama bebek işleri çok masraflı. şimdiye kadar aldığım şeyler de 1000 tl yi geçti. son ana bırakmak daha kötü. ben aynı zamanda çalıştığım için şu an için gezerek bakarak aldığım herşeyi içime sinerek alıyorum. 4 ay izinde olacağım içinde bebek doğduktan sonra çıkıp gezemem mantığıyla her şeyini hazırlıyorum

ben başladım cnm beşik, puset, ilk hastane çıkış kıyafetleri falan baya bişeyler aldım. daha da bir sürü eksiği var. alabildiğim kadarını alıcam. tamam önümde daha 4 ay var ama bebek işleri çok masraflı. şimdiye kadar aldığım şeyler de 1000 tl yi geçti. son ana bırakmak daha kötü. ben aynı zamanda çalıştığım için şu an için gezerek bakarak aldığım herşeyi içime sinerek alıyorum. 4 ay izinde olacağım içinde bebek doğduktan sonra çıkıp gezemem mantığıyla her şeyini hazırlıyorum

kuzum hepsini sağlıkla kullanırsın inşallah :KK68: peki beşik ve puset olarak hangi marka, model aldın?

Ayrıntılı ultrason sadece bebeği aldırıp aldırmama kararı için değil ki.Allah korusun bir rahatsızlığı varsa onu öğrenmiş olursunuz. Doğumda ve sonrasında ona göre hareket edilir bir rahatsızlığı olursa.
tabi sende haklisin ama doktorum da çok gerekli görmedi ve cogu tanıdığım a sakatlik var demisler okadar sıkıntı çekmislerdi cocuklari sapasaglam doğdu allaha emanet artik:)

kuzum hepsini sağlıkla kullanırsın inşallah :KK68: peki beşik ve puset olarak hangi marka, model aldın?

inş cnmm. ben markadan ziyade rahatlık kullanışlılık ve fiyat uygunluğuna baktım. beşiği bambido ahşap beşiği aldım. puseti de takım olarak aldım. içinde ana kucağı alt açma kangru bebek çantası ve puset toplam 70 tl'ye aldım kullanan arkadaşlar memnun kalmışlar bu setten.

valla canim tavsiyem hepsini bi arada halletmeye calisma ucuk bi rakam cikar biz sadece oyunparkiyla arabaya 1500 verdik

cnm biraz pahalı almışsınız. benim araştırmalarım doğrultusunda ürünler oyun parkı 200 araba da en fazla 300 tutuyor. ve yeterliliği konusunda tam. bir kaç mekanizma fiyatını etkiliyor. bu titreşimli dönence için oyun parkını çok uçuk fiyata satıyorlar. halbuki dönence 50 tl falan.

cnm biraz pahalı almışsınız. benim araştırmalarım doğrultusunda ürünler oyun parkı 200 araba da en fazla 300 tutuyor. ve yeterliliği konusunda tam. bir kaç mekanizma fiyatını etkiliyor. bu titreşimli dönence için oyun parkını çok uçuk fiyata satıyorl
bilmem bence düşün sanada gereksiz gelenler olacaktır bosuna masraf yapma derim tabi benim düşüncem beşiği uyguna aldik canim zaten 260tl idi yatagida 60 arabayi biz biraz pahali aldik ama uzun ararstirmalar sonucu ona karar verdik her cocukta ayri ayri almaktansa 1kere alalim dedik

bilmem bence düşün sanada gereksiz gelenler olacaktır bosuna masraf yapma derim tabi benim düşüncem beşiği uyguna aldik canim zaten 260tl idi yatagida 60 arabayi biz biraz pahali aldik ama uzun ararstirmalar sonucu ona karar verdik her cocukta ayri ayri almaktansa 1kere alalim dedik

bende araştırdıkça batıyorum kuzum. kafam çok karıştı ya marka modeller, fiyatlar :KK57:

hayatim kiyafetleri falan eminonu havuzlu handan bak istersen herkes cok uygun diyo en azindan bi yerden tasarruf:KK71:

Hamileliğim biraz riskli geçtiği için kendimi çok yormam yasak tatlım o nedenle gezemiyorum çok fazla :cry: geçenlerde annemle miniço diye bir mağazaya girdik annemi durduramadım oğlumuzun ilk alışverişlerini anneannesi yaptı sağolsun :-) kıyafet işini çözerim gibi duruyor. benim için şu an önemli olan bebek arabası,puseti, yatağı, odası açıkçası bir taraftan başlamak gerekiyor. eşim bebek odası dışında anne yanı beşikler varya onlardan alalım istiyor ki ben çok yorulmayayım :KK60: hatta modeli beğendik bak bakalım nasıl bulacaksın http://www.bebefix.com/Baby-Tech-Anne-Yani-Besik-Beyaz-103_43484.html#0
şimdi sıra bebek arabasını, pusetini vs kararlaştırmada. onda da dün araştırmaya başladım ama fiyatları görünce bir adım geri çekildim resmen :KK64: Wollex, Stokke diye yola çıkıp şok olup, casual, bebe confort, chicco markalarını modellerini araştırmaya başladım :emir_bebek: hem bebişimiz rahat etsin hem kullanışlı olsun diyorum ama işte kafam allak bullak oldu :KK57:

Hamileliğim biraz riskli geçtiği için kendimi çok yormam yasak tatlım o nedenle gezemiyorum çok fazla :cry: geçenlerde annemle miniço diye bir mağazaya girdik annemi durduramadım oğlumuzun ilk alışverişlerini anneannesi yaptı sağolsun :-) kıyafet işini çözerim gibi duruyor. benim için şu an önemli olan bebek arabası,puseti, yatağı, odası açıkçası bir taraftan başlamak gerekiyor. eşim bebek odası dışında anne yanı beşikler varya onlardan alalım istiyor ki ben çok yorulmayayım :KK60: hatta modeli beğendik bak bakalım nasıl bulacaksın http://www.bebefix.com/Baby-Tech-Anne-Yani-Besik-Beyaz-103_43484.html#0
şimdi sıra bebek arabasını, pusetini vs kararlaştırmada. onda da dün araştırmaya başladım ama fiyatları görünce bir adım geri çekildim resmen :KK64: Wollex, Stokke diye yola çıkıp şok olup, casual, bebe confort, chicco markalarını modellerini araştırmaya başladım :emir_bebek: hem bebişimiz rahat etsin hem kullanışlı olsun diyorum ama işte kafam allak bullak oldu :KK57:
allah yardimciniz olsun biz oda almiycaz yaza kadar ayni odada kalcagimiz icin yaza dogru aliriz dedik esya harici dogum masraflarida var

X