Doğuma Hazırlık ilk çocuğum lutfen yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ekim bebeği için ağustos eylül gibi de alabilirsin. 7 aylık olsun en azından. daha kalın takımlar çıkar o zamana. 2 takım hastane çıkışı almıştım ben. 5-6 takım kıyafet. 3 tane zıbın. hastane çıkışı tam takım olduğu için rahat kullanırsın. bir küvet al, küvete asılan bezler oluyor yıkarken kaydırmamak için, ondan alırsın. bol bol bez. bir kaç zıbın. 1 termometre bebek için. ben ıslak mendil hiç kullanmadım ama başlangıç için yenidoğan ıslak mendilleri oluyor, ondan al. beşiği, dönencesi. taşımak için puset. bütün bebekliğinde bir yorgan, 2 battaniye kullandım. bir de bebek çantasıyla, alt değiştirme bezi, biri ev için, biri misafirlik.

ekim bebeği için ağustos eylül gibi de alabilirsin. 7 aylık olsun en azından. daha kalın takımlar çıkar o zamana. 2 takım hastane çıkışı almıştım ben. 5-6 takım kıyafet
eylülde cok uzun zamanmis gibi geliyo ilk heyecan oldugu icin herhalde herseyi alasimiz geliyo eşimle 2battaniye pelusmu yoksa penye battaniye mi

iç zıbınlar
çıtçıtlı badiler
eğer kışın doğum yapacaksan 5li takım yazın doğum yapacaksan 2 li takımlar al bolca bebek bu belli olmuyor kusuyor bez kaçırıyor felan bayaga lazım oluyor
tulum önermiyorum hemen büyüyor ve küçük geliyor verdiğin paraya yazık oluyor benim oğlum çok kilolu ve uzun doğmuştu ilk aldıgım hiç bir tulumu giydirememiştim.
biberon emzik ateş ölçer termometre tırnak makası battaniye şimdilik aklıma bunlar geldi

5li takim dediginiz eldiveni sapkasi falan olanlarmi

eylülde cok uzun zamanmis gibi geliyo ilk heyecan oldugu icin herhalde herseyi alasimiz geliyo eşimle 2battaniye pelusmu yoksa penye battaniye mi

Canım benim de Allah izin verirse oğlum olacak bende alışveriş yapmayacaktım ama annem sağolsun hafta sonu birsürü şey aldı 1 tane hastane çıkışı, 5 tane takım, alt değiştirme bezi, 1 tane ayakkabı (patik gibi bişey), 3-4 tane iç zıbın çok bişey almayacagım dedim hep ama annem sağolsun durdurulamıyor bende öyle özel bir hastane çıkışı bulursam alacağım, battaniye, nevresim takımı (2 tane diye düşünüyorum), birkaç patik, birkaç zıbın, kalın birkaç hırka, çorap, bebek mendilleri, küvet alacağım... (şimdilik aklıma gelenler) Onların dışında hastane çantası hazırlamak lazım. Arkadaşlarım çanta içine bebek battaniyesi, bebek bezi, emzik, göğüs pedi, kendin için pijama, ped, göğüs uçları için çatlak kremi, şampuan, pişik kremi (saf zeytinyağı daha faydalıymış), bebek için organik ıslak mendil ve pamuk...vs koymak lazım dedi bugün :) bir de nerde yaşıyorsun ve yaşadığın ortamda var mı bilmiyorum ama miniço diye bir mağaza var çok uygun fiyatları. bence kesinlikle bakmalısın.. biz iletişimde olalım bence. Arkadaşa ihtiyacım var

ben hiç peluş kullanmadım ama benim ilk bahar bebeğiydi. kışları bilemiyorum. penyeydi benimkiler, kışlık örme vardı hediye helen ama hiç kullanmam gerekmedi. zaten kışın bebek var diye petekler banyo dahil sona kadar açık oluyor :)

bir de nerde yaşıyorsun ve yaşadığın ortamda var mı bilmiyorum ama miniço diye bir mağaza var çok uygun fiyatları. bence kesinlikle bakmalısın.. biz iletişimde olalım bence. Arkadaşa ihtiyacım var
benimde annem bursaya gitmemi bekliyo ablamla birlikte alışverişi yapalım istiyo ben istanbulda anadoluyakasinda oturuyorum sen nerdesin minicoyu hic duymadim ama civilde baya uygun

benimde annem bursaya gitmemi bekliyo ablamla birlikte alışverişi yapalım istiyo ben istanbulda anadoluyakasinda oturuyorum sen nerdesin minicoyu hic duymadim ama civilde baya uygun

Canım bende istanbuldayım. ama avrupa yakasından aldı anneciğim. anadolu yakasında var mı bilmiyorum ki hiç bişey aldın mı peki? insan hevesleniyor ya

Canım bende istanbuldayım. ama avrupa yakasından aldı anneciğim. anadolu yakasında var mı bilmiyorum ki hiç bişey aldın mı peki? insan hevesleniyor ya
hastane cikisi bi kactane zibin aldim islak mendil cok aldim stok yaptik boy boy bez aldik besik ve arabasini aldik bide sen nasil dayandin almadan

hastane cikisi bi kactane zibin aldim islak mendil cok aldim stok yaptik boy boy bez aldik besik ve arabasini aldik bide sen nasil dayandin almadan

Kuzum ben sıkıntılı bir hamilelik yaşadım ve hala yaşıyorum. çok zorluklar atlattım ve hep korktum açıkçası. insan istemezmi o minicik şeyleri hevesle almayı cuma günü detaylı ultrasona gittik ve bebişimizin ilk 3 boyutlu halini gördük annem de görünce dayanamadı mağazaya soktu beni. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi. Herşey onların sağlığı için sonuçta.

ben gitmedim bisey ciksa aldirmiycam ki çocuğu Rabbim den gelene boynumuz kildan ince o yuzden okadar radyasyona cocugu maruz birakmak istemedim sen girdin mi

evet canım 20-23. hafta arasında girmek gerekiyormuş doktorumun tavsiyesi ile gidip gördük bizim afacanı. herşeyine bakıyorlar. kalbine, beynine, eklemlerine, hareketlerine, kan dolaşımına, kan akışına vs Rabbime şükürler olsun herşey çok yolunda. Allah nazardan saklasın hepimizi Hatta ben anadolu yakasında oturuyorum. Doktora da burda gittim.

aaaa ne sıkıntin var ki bende cok normal bi hamilelik gecirmiyordumda simdi iyi diyo doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…