ya olursa da Cabuk atlatir kotu seyleri dusunme simdiden :)) cinsiyeti ne bebegino yönden dusununce evet güzel olurda hasta olurmu diye cok düşünüyorum
inşallah:)) erkek olcak allah nasip ederse seninkinin bellimiya olursa da Cabuk atlatir kotu seyleri dusunme simdiden :)) cinsiyeti ne bebegin
ayy hayirli olsun benim daha erken 1 yada 2 aya ancak belli olur ama cok merak ediyoruminşallah:)) erkek olcak allah nasip ederse seninkinin bellimi
eylülde cok uzun zamanmis gibi geliyo ilk heyecan oldugu icin herhalde herseyi alasimiz geliyo eşimle 2battaniye pelusmu yoksa penye battaniye miekim bebeği için ağustos eylül gibi de alabilirsin. 7 aylık olsun en azından. daha kalın takımlar çıkar o zamana. 2 takım hastane çıkışı almıştım ben. 5-6 takım kıyafet
5li takim dediginiz eldiveni sapkasi falan olanlarmiiç zıbınlar
çıtçıtlı badiler
eğer kışın doğum yapacaksan 5li takım yazın doğum yapacaksan 2 li takımlar al bolca bebek bu belli olmuyor kusuyor bez kaçırıyor felan bayaga lazım oluyor
tulum önermiyorum hemen büyüyor ve küçük geliyor verdiğin paraya yazık oluyor benim oğlum çok kilolu ve uzun doğmuştu ilk aldıgım hiç bir tulumu giydirememiştim.
biberon emzik ateş ölçer termometre tırnak makası battaniye şimdilik aklıma bunlar geldi
eylülde cok uzun zamanmis gibi geliyo ilk heyecan oldugu icin herhalde herseyi alasimiz geliyo eşimle 2battaniye pelusmu yoksa penye battaniye mi
ben hiç peluş kullanmadım ama benim ilk bahar bebeğiydi. kışları bilemiyorum. penyeydi benimkiler, kışlık örme vardı hediye helen ama hiç kullanmam gerekmedi. zaten kışın bebek var diye petekler banyo dahil sona kadar açık oluyor :)eylülde cok uzun zamanmis gibi geliyo ilk heyecan oldugu icin herhalde herseyi alasimiz geliyo eşimle 2battaniye pelusmu yoksa penye battaniye mi
tam bende diyecektim 2015 ekim annelerine bakmalısınız :)teşekkür ederim bakarim
benimde annem bursaya gitmemi bekliyo ablamla birlikte alışverişi yapalım istiyo ben istanbulda anadoluyakasinda oturuyorum sen nerdesin minicoyu hic duymadim ama civilde baya uygunbir de nerde yaşıyorsun ve yaşadığın ortamda var mı bilmiyorum ama miniço diye bir mağaza var çok uygun fiyatları. bence kesinlikle bakmalısın.. biz iletişimde olalım bence. Arkadaşa ihtiyacım var
benimde annem bursaya gitmemi bekliyo ablamla birlikte alışverişi yapalım istiyo ben istanbulda anadoluyakasinda oturuyorum sen nerdesin minicoyu hic duymadim ama civilde baya uygun
benimde annem bursaya gitmemi bekliyo ablamla birlikte alışverişi yapalım istiyo ben istanbulda anadoluyakasinda oturuyorum sen nerdesin minicoyu hic duymadim ama civilde baya uygun
aminnn inşallah hayırlı şekilde eksiksiz kusursuz almayi nasip etsin kucagimizatam bende diyecektim 2015 ekim annelerine bakmalısınız :)
Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alabilmemizi nasip eylesin..
hastane cikisi bi kactane zibin aldim islak mendil cok aldim stok yaptik boy boy bez aldik besik ve arabasini aldik bide sen nasil dayandin almadanCanım bende istanbuldayım. ama avrupa yakasından aldı anneciğim. anadolu yakasında var mı bilmiyorum kihiç bişey aldın mı peki? insan hevesleniyor ya
ben gitmedim bisey ciksa aldirmiycam ki çocuğu Rabbim den gelene boynumuz kildan ince o yuzden okadar radyasyona cocugu maruz birakmak istemedim sen girdin mibu arada ayrıntılı ultrasona gittin mi sen?
hastane cikisi bi kactane zibin aldim islak mendil cok aldim stok yaptik boy boy bez aldik besik ve arabasini aldik bide sen nasil dayandin almadan
ben gitmedim bisey ciksa aldirmiycam ki çocuğu Rabbim den gelene boynumuz kildan ince o yuzden okadar radyasyona cocugu maruz birakmak istemedim sen girdin mi
aaaa ne sıkıntin var ki bende cok normal bi hamilelik gecirmiyordumda simdi iyi diyo doktorKuzum ben sıkıntılı bir hamilelik yaşadım ve hala yaşıyorum. çok zorluklar atlattım ve hep korktum açıkçası. insan istemezmi o minicik şeyleri hevesle almayıcuma günü detaylı ultrasona gittik ve