İlk cinsel ilişki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar merak neden..
Evlenicekseniz öğrenirsiniz..
Herşeyi vaktinde yasamak daha güzel degilmi..
Adamın seni alacagi ne malumm..
Pişman olmak istemiyorsan vazgeç
Ya onu "almazsa" nolur peki ben anlamadim. Belki arkadasimiz adami almayacak sonra ne malum? Sevistigimiz kisiye muhtac miyiz saniyorsunuz.

Ya onu "almazsa" nolur peki ben anlamadim. Belki arkadasimiz adami almayacak sonra ne malum? Sevistigimiz kisiye muhtac miyiz saniyorsunuz.
Ama sonra evleneceğim adama aşığım ama o beni böyle kabul etmez... Diktirilince anlaşılıyor mu diye başlık açmasın! Çünkü bana iki başlıkta iğreti geliyor

Ama sonra evleneceğim adama aşığım ama o beni böyle kabul etmez... Diktirilince anlaşılıyor mu diye başlık açmasın! Çünkü bana iki başlıkta iğreti geliyor
Uste yazdigimin aynisini yazmaya usendim.
Noluyor kabul etmeyince hanimefendi. Anlayisli, yargilamayan, sevdigini gecmisiyle herseyiyle kabul eden ozguvenli adamlar bitti mi dunyada.

Size o kadar katılıyorum ki. Sanki biz kadınlar malız da bizi almayazsa ne olurmuş. Başka adammı yok. Sanki evli olanların kocaları çokmu masum ? Kocalarınız sizle evlenirken bakirmiydi. Hangi yıldayız ya kendinizi bir mal mış gibi değilde insanmış gibi düşünseniz keşke. Kız burda ne sormuş burdaki insanlar yapma diyor. Size ilişkiye gireyimi girmeyimmi demiyor herkesin fikrine saygı duyun lütfen.

Uste yazdigimin aynisini yazmaya usendim.
Noluyor kabul etmeyince hanimefendi. Anlayisli, yargilamayan, sevdigini gecmisiyle herseyiyle kabul eden ozguvenli adamlar bitti mi dunyada.
Bana sormayın valla bissuru başlık var dediğimde ilgili ...

Kesinlikle ben de sizin gibi dusunuyorum. Bu esya muamelesini kadinlar kadinlara yapiyor bir de ona sasiriyorum.

Konu bu mu? Sizene bende yapıyorum evli değilim? Belki müslüman değiliz! Boş çene çalmayın. Seks ayıp değil bakire değilim diye beni isteyemeyen adamı bende istemem. Sen Müslümansan bizene.

Boş cevap

Bu ne saçmalık alt tarafı ilişki yaşadın? Herhalde kabul edecek kendisi bakir mi? Ne saçma düşünceler sene2020!!!

Normal çünkü? İstediğimizi yayarız adam mı öldürdük?

Burda dini konu açmayın ! Sizene size girmiyor bazı şeyler

Normal çünkü? İstediğimizi yayarız adam mı öldürdük?
O değil de adam öldürmekle ne alaka?
Dramaqueenlik had safhada hajeje
Bu da benim görüşüm arkadaş, sizin görüşlerinize saygım var sizin de benimkine olsun. Hemen bi kınamalar bi duyarlar

Çok sinirlendim neyse konuya cevabım; bence ertesi günü ile korun

O değil de adam öldürmekle ne alaka?
Dramaqueenlik had safhada hajeje
Bu da benim görüşüm arkadaş, sizin görüşlerinize saygım var sizin de benimkine olsun. Hemen bi kınamalar bi duyarlar
Siz hastasınız konu bu mu? Korunma yöntemini sormuş siz ne demişsiniz bu kadar yobazsınız herkes islam kurallarına uymak zorunda değil evlilik öncesi cinsellik çok normal ve hep öyle kalacak güle güle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…