- 18 Nisan 2017
- 826
- 593
-
- Konu Sahibi superisii33
Ya onu "almazsa" nolur peki ben anlamadim. Belki arkadasimiz adami almayacak sonra ne malum? Sevistigimiz kisiye muhtac miyiz saniyorsunuz.Bu kadar merak neden..
Evlenicekseniz öğrenirsiniz..
Herşeyi vaktinde yasamak daha güzel degilmi..
Adamın seni alacagi ne malumm..
Pişman olmak istemiyorsan vazgeç
Ama sonra evleneceğim adama aşığım ama o beni böyle kabul etmez... Diktirilince anlaşılıyor mu diye başlık açmasın! Çünkü bana iki başlıkta iğreti geliyorYa onu "almazsa" nolur peki ben anlamadim. Belki arkadasimiz adami almayacak sonra ne malum? Sevistigimiz kisiye muhtac miyiz saniyorsunuz.
Uste yazdigimin aynisini yazmaya usendim.Ama sonra evleneceğim adama aşığım ama o beni böyle kabul etmez... Diktirilince anlaşılıyor mu diye başlık açmasın! Çünkü bana iki başlıkta iğreti geliyor
Size o kadar katılıyorum ki. Sanki biz kadınlar malız da bizi almayazsa ne olurmuş. Başka adammı yok. Sanki evli olanların kocaları çokmu masum ? Kocalarınız sizle evlenirken bakirmiydi. Hangi yıldayız ya kendinizi bir mal mış gibi değilde insanmış gibi düşünseniz keşke. Kız burda ne sormuş burdaki insanlar yapma diyor. Size ilişkiye gireyimi girmeyimmi demiyor herkesin fikrine saygı duyun lütfen.Ya onu "almazsa" nolur peki ben anlamadim. Belki arkadasimiz adami almayacak sonra ne malum? Sevistigimiz kisiye muhtac miyiz saniyorsunuz.
Bana sormayın valla bissuru başlık var dediğimde ilgili ...Uste yazdigimin aynisini yazmaya usendim.
Noluyor kabul etmeyince hanimefendi. Anlayisli, yargilamayan, sevdigini gecmisiyle herseyiyle kabul eden ozguvenli adamlar bitti mi dunyada.
Kesinlikle ben de sizin gibi dusunuyorum. Bu esya muamelesini kadinlar kadinlara yapiyor bir de ona sasiriyorum.Size o kadar katılıyorum ki. Sanki biz kadınlar malız da bizi almayazsa ne olurmuş. Başka adammı yok. Sanki evli olanların kocaları çokmu masum ? Kocalarınız sizle evlenirken bakirmiydi. Hangi yıldayız ya kendinizi bir mal mış gibi değilde insanmış gibi düşünseniz keşke. Kız burda ne sormuş burdaki insanlar yapma diyor. Size ilişkiye gireyimi girmeyimmi demiyor herkesin fikrine saygı duyun lütfen.
Kahkaha attım. Hem bakire kalır namusluSürtünün. Buraya konu açanların geneli böyle yapıyor
Konu bu mu? Sizene bende yapıyorum evli değilim? Belki müslüman değiliz! Boş çene çalmayın. Seks ayıp değil bakire değilim diye beni isteyemeyen adamı bende istemem. Sen Müslümansan bizene.Yargılamak için kesinlikle söylemiyorum fakat bekarken yapmak ne kadar doğru bir düşün istersen ilerde evleneceğin aşık olacağın adam belki de bir başkası olacak ve bu ilişkiden dolayı belki de seni istemiycek herşey evleneceginiz adama özgü olsun
Herşeyi geçtim elhamdülillah hepimiz müslümanız demi zina ne kadar günah bir anlık hevesine hem bu dünyanı hem öbür dünyanı yakma sadece bir tavsiye iyi düşün..
Boş cevapE zaten evlendigin geceyi özel kılan da bu.. diğer gecelerde bileceksin.Ne bu acele?
Size tavsiyem şu; bekleyin..şu dönemde erkekler de bekleyen kızlara kezban diyerek dalga geciyor..ama evlenecegi zaman da ne hikmetse hep bir kezban arayisina giriyor.erkeklere guvenilmez.dahası hamilelik,hastalik ve muhtemel büyük üzüntü yaşayabilirsiniz..eşinizi bekleyin..
Bu ne saçmalık alt tarafı ilişki yaşadın? Herhalde kabul edecek kendisi bakir mi? Ne saçma düşünceler sene2020!!!Cok pisman olursun yapma ben cahillimde yaptimm cokkkk cokkkk pisman oldum suan 3 aydirda baskasiyla evliyim biliyomusun iyiki diyorum kabul etti beni ama bn saklamadim anlattim hata yaptimi dile getirdim oda en cok buyuzden saklamadim icin sevdi beni benim gecmisim bazen cok aklima geliyo ve ben kendime hla bazen derya keske yapmadaydin diyorum dusunuyorumda benim eşim gecmisinde boyle bisry yapsaydi bn cok uzulurdum gercekten defalarca hamilelikten korktum bu sitede de baska siterlerdede (hamilemiyim yardim edin) diye az konu acmadim lutfen dusun yasamis biri olarak söyluyorum yapma! Emin ol ilk gecede bilgili olcaksin birak seni öyle eşin gorsun ben cok isterdim eşimin ilki olmak tekrar tekrar soyluyorum ben çok pşmanim sende olma hem cinsimsin kötülünü istemem.
Ya sizene?Bu kadar merak neden..
Evlenicekseniz öğrenirsiniz..
Herşeyi vaktinde yasamak daha güzel degilmi..
Adamın seni alacagi ne malumm..
Pişman olmak istemiyorsan vazgeç
Normal çünkü? İstediğimizi yayarız adam mı öldürdük?gösterin ama vermeyin.
o değil de belki linç yicem ama ne kadar yaygınlaştı ya evlenmeden önce cinsellik.. yani tamam yayılır anladık da böyle uluorta yayılması biraz da şow bence.. iyice sex and the city ye döndük
Burda dini konu açmayın ! Sizene size girmiyor bazı şeylerBen anlamıyorum ya herkesin kendi fikri elbette herşeyi yapmakta özgür ama islam da bakire kalmak değilmiydi ? Ben mi yanlış biliyorum ? Başka şeylere gelince müslümanız diye ayaklanılıyor cinsel ilikşyr gelince gencecik kızlar çok meraklılar normal görüyorlar yapanları kınamıyorum ama hani bu bizde böyle değilmi?
Kız boş insan bunlar sizene abi sizene her koyun kendi bacağından. Tecvüz haberlerine çıksın sesiniz yobazlarKadın korunma yöntemi sormuş yazdığınız şeylere bak cidden iflah olmazsınız ya
O değil de adam öldürmekle ne alaka?Normal çünkü? İstediğimizi yayarız adam mı öldürdük?
Beyni yobaz sensin. Önce okuduğunu anlamayı öğren sözde kültürlü aydın insanKız boş insan bunlar sizene abi sizene her koyun kendi bacağından. Tecvüz haberlerine çıksın sesiniz yobazlar
Siz hastasınız konu bu mu? Korunma yöntemini sormuş siz ne demişsiniz bu kadar yobazsınız herkes islam kurallarına uymak zorunda değil evlilik öncesi cinsellik çok normal ve hep öyle kalacak güle güleO değil de adam öldürmekle ne alaka?
Dramaqueenlik had safhada hajeje
Bu da benim görüşüm arkadaş, sizin görüşlerinize saygım var sizin de benimkine olsun. Hemen bi kınamalar bi duyarlar