- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.992
- Konu Sahibi superisii33
Sürtünün. Buraya konu açanların geneli böyle yapıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok pisman olursun yapma ben cahillimde yaptimm cokkkk cokkkk pisman oldum suan 3 aydirda baskasiyla evliyim biliyomusun iyiki diyorum kabul etti beni ama bn saklamadim anlattim hata yaptimi dile getirdim oda en cok buyuzden saklamadim icin sevdi beni benim gecmisim bazen cok aklima geliyo ve ben kendime hla bazen derya keske yapmadaydin diyorum dusunuyorumda benim eşim gecmisinde boyle bisry yapsaydi bn cok uzulurdum gercekten defalarca hamilelikten korktum bu sitede de baska siterlerdede (hamilemiyim yardim edin) diye az konu acmadim lutfen dusun yasamis biri olarak söyluyorum yapma! Emin ol ilk gecede bilgili olcaksin birak seni öyle eşin gorsun ben cok isterdim eşimin ilki olmak tekrar tekrar soyluyorum ben çok pşmanim sende olma hem cinsimsin kötülünü istemem.herkese merabaa, ilk defa seks deneyimleneceğim ve en iyi korunma yöntemi nedir? Ertesi gün hapından ziyade doktorlar da doğum kontrol haplarını öneriyolar onu da ilişkiye girmeden en az 1 ay önce kullanmaya başlamak lazımmış. Tedirginim yardımcı olur musunuz?
Her hap farklı. Bazılarını hiç bırakmadan kullanmak gerekiyor. Bazıları bittiği gün zaten adet oluyorsun-7 gün sonra tekrar yeni pakete başlıyorsun, bazılarında ostrajen fazla bazılarında testesteron,bazıları onbeş lira bazıları elli beş.Adet olmaya başladığım günden beri içmeye başladım diyelim. İlişkiye girmek için en uygun zaman hep adet bittikten 1-2 gün sonra mı olmalı? Bide hiç kesintisiz mi kullanmalıyım?
Valla canım bende hiç bir şey bilmiyordum ilk deneyimi evlendikten sonra eşimle yaşadım elhamdülillahAnlıyorum sizi ama hiçbir bilgi bilmeden, daha önce de deneyimlemeden evlendiğimiz gece napıcağımızı bilmeden girsek daha mı iyi olur? Ben sadece bilgi ediniyorum. Gerçek anlamda hani korunarak ilişki nasıl olur ya da nasıl korunulur bunlar hakkında öyle net bilgilerim yok.
Bide korona vargösterin ama vermeyin.
o değil de belki linç yicem ama ne kadar yaygınlaştı ya evlenmeden önce cinsellik.. yani tamam yayılır anladık da böyle uluorta yayılması biraz da şow bence.. iyice sex and the city ye döndük
koronadan insanlar karantinadayken kendilerini sevişmeye vermişler herkes ürüyorBide korona var
koronadan insanlar karantinadayken kendilerini sevişmeye vermişler herkes ürüyor
ayyy hadi inş
Hamile kalsaydık iyiydi
Aynen he millet korunarak yanlıslıkla hamile kalıyor, biz 14 aydır hiç korunmamamıza rağmen sıfır sonuçayyy hadi inş
biz de veriyoz ama kalamadık daha iyi mi
Bunu bu şekilde düşünüyor olman güzel. Şuraya kadar sadece okudum ve seni anlamaya çalıştım. Partnerin güvenilirse doğum kontrol hapı tek başına yeterli 8yıla yakın sadece hapla korundum ve başıma bir şey gelmedi düzenli kullanacağına eminsen hap yeterli ama hapın ilk aldığın ayında 2 hafta koruyuculuğu yok,yanında prezervatif de kullanılmalı sonraki aylar hapı aksatmadığın sürece rahat olabilirsin, prospektüste her ayrıntı yazar zaten dikkatlice oku. Ama hapın da çeşitli yan etkileri var iyice bilgi edinmelisin. Prezervatif çiftlerin çok sevmediği bir şey ama partnerine sağlık açısından güvenemediğin durumlarda şart. Başka yöntemler de var hepsini araştır. Bence cinselliği yeni yaşayan ve gerçek bir ilişkisi olan çiftler hap tercih etmeli.Anlıyorum sizi ama hiçbir bilgi bilmeden, daha önce de deneyimlemeden evlendiğimiz gece napıcağımızı bilmeden girsek daha mı iyi olur? Ben sadece bilgi ediniyorum. Gerçek anlamda hani korunarak ilişki nasıl olur ya da nasıl korunulur bunlar hakkında öyle net bilgilerim yok.
Ben anlamıyorum ya herkesin kendi fikri elbette herşeyi yapmakta özgür ama islam da bakire kalmak değilmiydi ? Ben mi yanlış biliyorum ? Başka şeylere gelince müslümanız diye ayaklanılıyor cinsel ilikşyr gelince gencecik kızlar çok meraklılar normal görüyorlar yapanları kınamıyorum ama hani bu bizde böyle değilmi?Anlayışınız için çok teşekkür ediyorum size♥Diğerleri için; zaten yarın ilişkiye giricem diye bişey yazmadım. Gireceğim kesin ama acelesi yok önce tecrübesi ve bilgisi olan kişilerden bilgi edinmek istiyorum.
Sultan gıı ne diyon vallaha anlamadım İslama bakire kalmak ne demek o cümleni anlamadımBen anlamıyorum ya herkesin kendi fikri elbette herşeyi yapmakta özgür ama islam da bakire kalmak değilmiydi ? Ben mi yanlış biliyorum ? Başka şeylere gelince müslümanız diye ayaklanılıyor cinsel ilikşyr gelince gencecik kızlar çok meraklılar normal görüyorlar yapanları kınamıyorum ama hani bu bizde böyle değilmi?
Hani bizde bakire kalmak evliliğe kadar önemli değilmi ay yokmu bizim Müslümanlığımızda bakire kalmak anlatamadım ya belkide yanlış cümle kurdumSultan gıı ne diyon vallaha anlamadım İslama bakire kalmak ne demek o cümleni anlamadım
İslamda öyle değil, önemli olan "zinadan korunmak" "zinaya yaklaşmamak" Rabbim hepimize basiret versin canımHani bizde bakire kalmak evliliğe kadar önemli değilmi ay yokmu bizim Müslümanlığımızda bakire kalmak anlatamadım ya belkide yanlış cümle kurdum