İlk cinsel ilişki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkese merabaa, ilk defa seks deneyimleneceğim ve en iyi korunma yöntemi nedir? Ertesi gün hapından ziyade doktorlar da doğum kontrol haplarını öneriyolar onu da ilişkiye girmeden en az 1 ay önce kullanmaya başlamak lazımmış. Tedirginim yardımcı olur musunuz?
Cok pisman olursun yapma ben cahillimde yaptimm cokkkk cokkkk pisman oldum suan 3 aydirda baskasiyla evliyim biliyomusun iyiki diyorum kabul etti beni ama bn saklamadim anlattim hata yaptimi dile getirdim oda en cok buyuzden saklamadim icin sevdi beni benim gecmisim bazen cok aklima geliyo ve ben kendime hla bazen derya keske yapmadaydin diyorum dusunuyorumda benim eşim gecmisinde boyle bisry yapsaydi bn cok uzulurdum gercekten defalarca hamilelikten korktum bu sitede de baska siterlerdede (hamilemiyim yardim edin) diye az konu acmadim lutfen dusun yasamis biri olarak söyluyorum yapma! Emin ol ilk gecede bilgili olcaksin birak seni öyle eşin gorsun ben cok isterdim eşimin ilki olmak tekrar tekrar soyluyorum ben çok pşmanim sende olma hem cinsimsin kötülünü istemem.

Adet olmaya başladığım günden beri içmeye başladım diyelim. İlişkiye girmek için en uygun zaman hep adet bittikten 1-2 gün sonra mı olmalı? Bide hiç kesintisiz mi kullanmalıyım?
Her hap farklı. Bazılarını hiç bırakmadan kullanmak gerekiyor. Bazıları bittiği gün zaten adet oluyorsun-7 gün sonra tekrar yeni pakete başlıyorsun, bazılarında ostrajen fazla bazılarında testesteron,bazıları onbeş lira bazıları elli beş.
SAKIN kendi kafana göre eczacidan alma. Mutlaka kan ver ,kadın doğuma. Onlar yazsınlar.
Hepsi çeşit çeşit ve kendine uymayan birini alırsan seni kötü etkileyebilir. Mesela senin zaten testesteronun fazlaysa ve kıllanma vs gibi problemlerin varsa bir de testesteronu az olan insanların kullandığı haptan kullanırsan zararını görürsün. Adet dengeni, hormonlarını, kıllarını vs hep etkiler.
O yüzden lütfen önce hastaneye git, zatan devlet hastanesi bile bakıyor bedava. Yarım saatini almaz.

Anlıyorum sizi ama hiçbir bilgi bilmeden, daha önce de deneyimlemeden evlendiğimiz gece napıcağımızı bilmeden girsek daha mı iyi olur? Ben sadece bilgi ediniyorum. Gerçek anlamda hani korunarak ilişki nasıl olur ya da nasıl korunulur bunlar hakkında öyle net bilgilerim yok.
Valla canım bende hiç bir şey bilmiyordum ilk deneyimi evlendikten sonra eşimle yaşadım elhamdülillah
Şu an gayette bilgiliyim :KK70: :KK70:

gösterin ama vermeyin.
o değil de belki linç yicem ama ne kadar yaygınlaştı ya evlenmeden önce cinsellik.. yani tamam yayılır anladık da böyle uluorta yayılması biraz da şow bence.. iyice sex and the city ye döndük :deli:
Bide korona var :KK70:

Anlıyorum sizi ama hiçbir bilgi bilmeden, daha önce de deneyimlemeden evlendiğimiz gece napıcağımızı bilmeden girsek daha mı iyi olur? Ben sadece bilgi ediniyorum. Gerçek anlamda hani korunarak ilişki nasıl olur ya da nasıl korunulur bunlar hakkında öyle net bilgilerim yok.
Bunu bu şekilde düşünüyor olman güzel. Şuraya kadar sadece okudum ve seni anlamaya çalıştım. Partnerin güvenilirse doğum kontrol hapı tek başına yeterli 8yıla yakın sadece hapla korundum ve başıma bir şey gelmedi düzenli kullanacağına eminsen hap yeterli ama hapın ilk aldığın ayında 2 hafta koruyuculuğu yok,yanında prezervatif de kullanılmalı sonraki aylar hapı aksatmadığın sürece rahat olabilirsin, prospektüste her ayrıntı yazar zaten dikkatlice oku. Ama hapın da çeşitli yan etkileri var iyice bilgi edinmelisin. Prezervatif çiftlerin çok sevmediği bir şey ama partnerine sağlık açısından güvenemediğin durumlarda şart. Başka yöntemler de var hepsini araştır. Bence cinselliği yeni yaşayan ve gerçek bir ilişkisi olan çiftler hap tercih etmeli.

Buradaki bayanların pek çoğu gibi ben de sana acele etme diyeceğim, evlenmeyi beklesen daha güzel tabi ama mutlaka bir şeyler yaşanacaksa da son noktaya ulaşma, bu bir çeşit kandırmaca haklısın, dürüstlük değil bu da doğru ama erkek denilen mahluk çok dönek ve iki yüzlü hiçbirine güvenilmez. Ayrıca hayatını birleştireceğin insan senin için çok özel olacağına göre onunla yaşanacak özel bir şey bırakmak da hoş olur. Ben kendi adıma bunu yaptım, yaşadıklarımda pişman olduklarım da oldu iyi ki dediklerim de. Şurası da var, hiçbir erkek gerçekten el değmemiş bir kadını hakedecek kadar el değmemiş değil eşim de değildi. Ama o özel anı hayatımı birleştirdiğim adamla yaşadığım için de hiç pişmanlık duymadım.

Anlayışınız için çok teşekkür ediyorum size🙏🏼♥Diğerleri için; zaten yarın ilişkiye giricem diye bişey yazmadım. Gireceğim kesin ama acelesi yok önce tecrübesi ve bilgisi olan kişilerden bilgi edinmek istiyorum.
Ben anlamıyorum ya herkesin kendi fikri elbette herşeyi yapmakta özgür ama islam da bakire kalmak değilmiydi ? Ben mi yanlış biliyorum ? Başka şeylere gelince müslümanız diye ayaklanılıyor cinsel ilikşyr gelince gencecik kızlar çok meraklılar normal görüyorlar yapanları kınamıyorum ama hani bu bizde böyle değilmi?

Ben anlamıyorum ya herkesin kendi fikri elbette herşeyi yapmakta özgür ama islam da bakire kalmak değilmiydi ? Ben mi yanlış biliyorum ? Başka şeylere gelince müslümanız diye ayaklanılıyor cinsel ilikşyr gelince gencecik kızlar çok meraklılar normal görüyorlar yapanları kınamıyorum ama hani bu bizde böyle değilmi?
Sultan gıı ne diyon vallaha anlamadım İslama bakire kalmak ne demek 🤔🤔🤔o cümleni anlamadım

Hani bizde bakire kalmak evliliğe kadar önemli değilmi ay yokmu bizim Müslümanlığımızda bakire kalmak anlatamadım ya belkide yanlış cümle kurdum🤦‍♀️
İslamda öyle değil, önemli olan "zinadan korunmak" "zinaya yaklaşmamak" Rabbim hepimize basiret versin canım

Sitede her dinden üye var, herkes tek bir inanç mensubu değil, her türlü dini yorum bir diğerini rencide edebilecek seviyelere ulaşabiliyor ya da inandığınız dinlere saygısızlık yapılabiliyor, kimsenin inancının kutsallığı sorgulanamaz ve saygı duyulmalıdır ilkemiz gereği sitede dini konu ve yorumlar yasaktır.

Bu sebeple rica ediyorum konulara dini yorum yazmayınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X