İlk cinsel ilişki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkese merabaa, ilk defa seks deneyimleneceğim ve en iyi korunma yöntemi nedir? Ertesi gün hapından ziyade doktorlar da doğum kontrol haplarını öneriyolar onu da ilişkiye girmeden en az 1 ay önce kullanmaya başlamak lazımmış. Tedirginim yardımcı olur musunuz?
Ayrıca hangi yöntemle korunursanız korunun karşı taraftan kondom takmasını isteyin lütfen. Tek risk gebelik değil HIV, HPV gibi cinsel ilişkiyle bulaşan bir takım hastalıklar da kapabilirsiniz ve cinsel yoldan bulaşan hastalıklardan koruyan tek yöntem kondom.

Valla gayet kültürlüyüm fjskfkdld keşke biraz kitap okusan ahlak bekçisi
Okuyup okumadığımı nerden biliyorsun. Sen okusaydın ama okumadığın okadar belli ki daha ne dediğimi anlayamamışsın. Basmakalıp düşüncelerle insanları yargılama bişey bekçisi shdjjdkdğ

Konu bu mu? Sizene bende yapıyorum evli değilim? Belki müslüman değiliz! Boş çene çalmayın. Seks ayıp değil bakire değilim diye beni isteyemeyen adamı bende istemem. Sen Müslümansan bizene.
Biraz daha yapmalısın o zaman. Zira agresifliğin fazla geldi bana, herkese sataşıyorsun.

Hahahha hic güleceğim yoktu ya :KK70:

Işine gelmedi galiba 😅 siz söyleyin suslutrs ne diyeydim :KK70:

Allahim ya..akşam aksam hic uşenmemis gelmis herkese de cevap yapıştırmış.hanimefendi ben konu açanın dinini nereden bileyim? Dini yorum yapmadım.belki konu sahibi hristiyan belki ateist belki deist belki şu bu bilmem ne.. ama ben realistim !
Ayrıca bekaretini korumak yobazlık sayılmaz hanımefendi..hakiki yobazlık kendi fikrini benimsemeyene yobaz demektir..bekaretini korumak kisinin kendi tercihidir.sadece muslumanlar yapmaz.ne hristiyanlar yahudiler var bekaretini koruyan... neyse dini yorum yapmayacağım.sizin yüzünüzden ban yiyemem..

Zina günahmış. Zina bir tek vajinal ilişkiyle mi oluyor? Bir erkeğin elini tutmak, sarılmak, öpmek, veya farklı yollarla cinsellik yaşamak zina değil mi? Sevgilisinin elini tutmadan evlenen var mı aranızda? Neden vajinal ilişki deyince kaplan kesiliyorsunuz? Ben bu yazdıklarımın hepsini yaptım ama vajinal ilişki yaşamadım. Yaşamadan evlenirsem de ilk gece kan gelecek ve paşamız o kanı görüp tatmin olacak. Ama benim şu an en az vajinal ilişki yaşayan bir insan kadar cinsel hayatım var. Ama bakireyim. Bir tek ben böyle değilim çevrenizdeki bakire kadınların yarısından çoğu böyle. Toplumsal baskı yüzünden hepsi rezil şekillerde cinsellik yaşıyorlar. İnsanların üzerinde kurduğunuz baskı onların cinsellik yaşamasını önlemiyor. Kaygı bozukluğu olan, vajinismusu olan, sırf düğün gecesi kan gelsin diye yıllarca rezil şekillerde ilişki yaşayan kadınlara neden oluyor. İlişkiye girip terk edildiğinde psikolojisi bozulan, intiharı düşünen, hiçbir işine yaramayacak bir zarı ameliyatla diktiren kadınlara neden oluyor. Evlenirken sordunuz mu eşinize bakir olup olmadığını? Bakir değilim deseydi ondan ayrılır mıydınız? Lütfen artık hemcinslerinize şu kötülüğü yapmayın.

Zina günahmış. Zina bir tek vajinal ilişkiyle mi oluyor? Bir erkeğin elini tutmak, sarılmak, öpmek, veya farklı yollarla cinsellik yaşamak zina değil mi? Sevgilisinin elini tutmadan evlenen var mı aranızda? Neden vajinal ilişki deyince kaplan kesiliyorsunuz? Ben bu yazdıklarımın hepsini yaptım ama vajinal ilişki yaşamadım. Yaşamadan evlenirsem de ilk gece kan gelecek ve paşamız o kanı görüp tatmin olacak. Ama benim şu an en az vajinal ilişki yaşayan bir insan kadar cinsel hayatım var. Ama bakireyim. Bir tek ben böyle değilim çevrenizdeki bakire kadınların yarısından çoğu böyle. Toplumsal baskı yüzünden hepsi rezil şekillerde cinsellik yaşıyorlar. İnsanların üzerinde kurduğunuz baskı onların cinsellik yaşamasını önlemiyor. Kaygı bozukluğu olan, vajinismusu olan, sırf düğün gecesi kan gelsin diye yıllarca rezil şekillerde ilişki yaşayan kadınlara neden oluyor. İlişkiye girip terk edildiğinde psikolojisi bozulan, intiharı düşünen, hiçbir işine yaramayacak bir zarı ameliyatla diktiren kadınlara neden oluyor. Evlenirken sordunuz mu eşinize bakir olup olmadığını? Bakir değilim deseydi ondan ayrılır mıydınız? Lütfen artık hemcinslerinize şu kötülüğü yapmayın.
Harikasınız

Zina günahmış. Zina bir tek vajinal ilişkiyle mi oluyor? Bir erkeğin elini tutmak, sarılmak, öpmek, veya farklı yollarla cinsellik yaşamak zina değil mi?
Google a da sorabilirdiniz ama madem bize sordunuz🤷🏼‍♀️Sorunuza cevaben; elele tutuşmak, sarılmak, öpmek zina değil.keşke bazı şeyleri o kadar genellemeseniz de olayın özünü görmeye baksanız🤦🏼‍♀️

Konu bu mu? Sizene bende yapıyorum evli değilim? Belki müslüman değiliz! Boş çene çalmayın. Seks ayıp değil bakire değilim diye beni isteyemeyen adamı bende istemem. Sen Müslümansan bizene.
Farkında mısınız bütün yorumlara siz cevap vermis siniz sizden hariç herkes aynı fikirde bütmmm
Farkında mısınız bütün yorumlara siz cevap vermiş siniz sizden hariç herkes aynı fikirde

sevgili konu sahibi;aslında en iyi cvp jinekoloğa gitmektir ama pratik çözümlerden biri de ilk ilişki için ertesi gün hapı ve biraz alışınca da belki vajinal fitil ,iğne aslında iğne de pratik.

Yargılamak için kesinlikle söylemiyorum fakat bekarken yapmak ne kadar doğru bir düşün istersen ilerde evleneceğin aşık olacağın adam belki de bir başkası olacak ve bu ilişkiden dolayı belki de seni istemiycek herşey evleneceginiz adama özgü olsun
Herşeyi geçtim elhamdülillah hepimiz müslümanız demi zina ne kadar günah bir anlık hevesine hem bu dünyanı hem öbür dünyanı yakma sadece bir tavsiye iyi düşün..
Neymiş nasılmış herkes mi müslümanmış?

herkese merabaa, ilk defa seks deneyimleneceğim ve en iyi korunma yöntemi nedir? Ertesi gün hapından ziyade doktorlar da doğum kontrol haplarını öneriyolar onu da ilişkiye girmeden en az 1 ay önce kullanmaya başlamak lazımmış. Tedirginim yardımcı olur musunuz?
Kısa keseceğim, korunma yöntemi veya değil bu önemsiz, ertesi gün hapı almanı tavsiye ediyorum, hamile kalmazsın. Başka da öneri isteme bence insanlar daha çok yargı dağıtmasın burda.

Adet başlangıcı 10-17 gün arası riskli günler prezervatif kullanırsanız bir sorun olmaz.
Bu cok yuksek bir koruma saglamayabilir ama. Sperm hucreleri rahimde 5 gune kadar kalabiliyormus. Mesela 8. Gun korunmasiz iliskiye girince yumurtlama donemine kadar kalabilirmis. Ne kadar dogru bilgiyse artik internetten bunu okudugumda korkudan olup olup dirilmistim. Adet gorup yine de sonra test yapmistim falan yerlesme kanamasiysa diye hatta😂

Başkasınn ilişkisinden sizene demişsiniz ee ozmn bu dusuncedenn sizenee hanımefendi de kendi yorumunu yazmış ee ozmn sizene
Kendi düşüncelerine sataşmıyoruz biz kendi düşüncemizi saygı çerçevesinde söylüyoruz. Ama yobaz mı olduk, hasta mı olduk daha neler olduk. Bir de bu hakaretleri destekleyen güruh var ya orası daha da içler acısı. Onlar var diye daha da artıyor bu saygısız yorumlar zaten. Kendi düşüncemiz taciz ediliyor bariz bir şekilde burada. Neyse Mune Mune hanım inceleyecektir o yorumları da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X