İlk cinsel ilişki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar merak neden..
Evlenicekseniz öğrenirsiniz..
Herşeyi vaktinde yasamak daha güzel degilmi..
Adamın seni alacagi ne malumm..
Pişman olmak istemiyorsan vazgeç
Ama sonra evleneceğim adama aşığım ama o beni böyle kabul etmez... Diktirilince anlaşılıyor mu diye başlık açmasın! Çünkü bana iki başlıkta iğreti geliyor
Kafalarınıza âşık oldum. Cidden nasıl bir hayat bu? Böyle yaşamaktan sıkılmıyor musunuz

Demis mi oyle bisey. Neler uyduruyorsunuz ya siz oyle.
Dalga gecelim diye bilerek yapiyorsunuz artik ya.
Korunma yontemi sormus ve yazdiginiz cevaba bak pes.

Evet daha iyi olur??? Bu nasıl bir kafa yapısı, kılıf olarak bunu mu uyduruyorsunuz zinaya şimdi de? Ahirette Allah'ım ben tecrübesizlik yaşamamak için deneyimledim kb mi diyeceksiniz? Daha neler göreceğiz acaba. Yuh ama artık.

Evet sevgilimin elini tutmadan evlendim, örnek olarak ben varım. Aslına bakarsanız sevgilim bile olmadı. Evlilik görüşmesi yaptık ve evlendik. Sevgililik dönemi yaşamadık çünkü evet bir bakışın dahi zina olduğunu biliyordum. O yüzden hepiniz mi masumsunuz genellemesi yapmayın çünkü kendi adıma ben masumum. Yani olabiliyor. Yani beni yaratan öyle istediği için kendimi haram bir temastan koruyabiliyorum aslında. Yani aman canım herkes elini tutuyor sarılıyor vs diye genellemek yanlış.

Size yuh hanimefendi. Size ne? Allah'a ne diyeceginden size ne ayrica. Ne hadle boyle konusuyorsunuz. Sizden icazet mi alicaz sevisirken. Biz seks yapiyoruz diye siz niye ofkeniyorsunuz tststst
Ne kilif uydurmasi ayrica? Cinsellik konusunda cinsellik konusuyoruz kusura bakmayin ya

İslamda çan eğrisi var da bizim mi haberimiz yok

Ya allah aşkına size ne ???? Kız bilgi edinmek amaçlı yazdım diyor sen hala zorluyormu baskımı yapıyor diyorsun size ne bundan ? Herkesin kendi hayatı ne kadar kapalı zihniyetiniz var. Kız sana özellikle buradan mesaj atıp sormadı sürekli böyle yapacaksın söyle yapacaksın diyemezsin herkese sormuş sorunun cevabını vermeyeceksen çık konudan at gözlüğünüzü çıkartın artık gözünüzden hepiniz namus bekçisiniz ama yok sürtün yok göster ama elletme. Madem cinsellikle oluyor namus elini bile tutmayın erkeklerin. Hepiniz eminim burada namuslu ol derken evlenmeden önce yapmadığı şey kalmayan insanlarsınız. Konuya sorunun cevabını vermeyecek olsn gitsin.

Haha böyle şeyler okuyunca gerçekten çok gülüyorum size haramdan zinada bol korunmalı günler diliyorum inşallah birgün o güzel at gözlüklerini çıkartıp bakarsınız dünyaya. İnanın onlarsız daha güzel hayat

Sağolun artık sayenizde olmayanlar oluyor Cinsellik bölümünde de tartışmalar yüzünden konular kapanıyor.

Burası Cinsellik+18 bölümü, bu demektir ki 18 yaşını doldurmuş, kanunen reşit her üye site kuralları ve kanunlara uygun olmak şartıyla, Cinsellik bölümüne konu açabilir, konu içeriği size aykırı da gelse kanunen de kurallara göre de konu açmalarında bir mani yok zira özel hayat.
Anayasa'nın 20. Maddesi:
Herkes, özel hayatına ve aile hayatına saygı gösterilmesini isteme hakkına sahiptir.

Sitede dini içerikli konu ve yorumlar yasaktır.

Bu kural her birinizin dinleri, mezhepleri, dogmalarına saygı duyduğumuz için konulmuş olup birçok kuralımızda olduğu gibi temeli Türk Medeni Kanunları ve Ceza Kanunlarına dayanmaktadır.

Anayasa'nın 24. Maddesi:
Herkes vicdan, dini inanç ve kanaat hürriyetine sahiptir.

Kimse ibadete, dini ayin ve törenlere katılmaya, dini inanç ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz.
Dini inanç ve kanaatlerinden dolayı kınanamaz ve suçlanamaz.

5237 Sayılı TCK Madde 216/3:
Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması halinde cezalandırılır.

Bu kanunlar basın yayın kanalıyla ihlal edildiğinde verilecek ceza yarı oranda arttırılır.

Paylaştığım kanunlara dikkat ederseniz dini inanç, dini değerler, dini kanaat tanımlaması yapılmıştır, "dini" genel bir kavramdır ve tüm dinleri, mezhepleri, doğmaları kapsar.

Siz Müslüman, Hıristiyan, Yahudi, Budist veya herhangi başka bir dine, mezhebe mensup olabilirsiniz, Deist ya da Ateist olabilirsiniz.

Hepiniz dini inanç, değer ve kanaatlerinizde özgürsünüz, hiçbiriniz inancınız yüzünden kınanamaz suçlanamazsınız, inançlarınızı başkalarına dayatamayacağınız gibi, inançlarınız yüzünden aşağılanamazsınız da.

Ama sizler maalesef ya kendi inançlarınızı dikte ediyor veya dini inançları, başkalarının dini değerlerini aşağılıyorsunuz, şu topikte dahi kaç sayfa ya dini dikte ya dini değerlere saygısızlık mevcut.

Oysa biz inancınız ne olursa olsun, inandığınız dinlerin kutsal olduğunu düşünüyor, her birinizin dinine saygı duyuyoruz, inançların kutsallığına herhangi bir saygısızlık yapılmasını istemediğimiz için de dini konu ve yorumlar yasak, ki kanunen de birbirinize bu tip zorlamalar ve aşağılamalarda bulunamazsınız.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…