- 2 Eylül 2019
- 5.390
- 15.347
-
- Konu Sahibi superisii33
Bu kadar merak neden..
Evlenicekseniz öğrenirsiniz..
Herşeyi vaktinde yasamak daha güzel degilmi..
Adamın seni alacagi ne malumm..
Pişman olmak istemiyorsan vazgeç
Kafalarınıza âşık oldum. Cidden nasıl bir hayat bu? Böyle yaşamaktan sıkılmıyor musunuzAma sonra evleneceğim adama aşığım ama o beni böyle kabul etmez... Diktirilince anlaşılıyor mu diye başlık açmasın! Çünkü bana iki başlıkta iğreti geliyor
Demis mi oyle bisey. Neler uyduruyorsunuz ya siz oyle.erkek arkadaşın mi zorluyor?
seninle yapmayip baskasiyla mi olayim diye psikolojik baskı mi yapıyor?
tamam senin hayatın senin bedenin senin kararin ama gerçekten bu senin kararin mi?
yarın benimle oldun başkasıyla da olmayacagin ne malum diye seni terk ederse bu insan..
kızlık zari diktiren doktor arayacaksın..evlilik oncesi sizden böyle bi sey talep eden erkek kusura bakmayin ama cokta düzgün biri degildir..
temenni değil asla ama karariniz onu mutlu etmek ise üzüleceksiniz 2 2 4.
Evet daha iyi olur??? Bu nasıl bir kafa yapısı, kılıf olarak bunu mu uyduruyorsunuz zinaya şimdi de? Ahirette Allah'ım ben tecrübesizlik yaşamamak için deneyimledim kb mi diyeceksiniz? Daha neler göreceğiz acaba. Yuh ama artık.Anlıyorum sizi ama hiçbir bilgi bilmeden, daha önce de deneyimlemeden evlendiğimiz gece napıcağımızı bilmeden girsek daha mı iyi olur? Ben sadece bilgi ediniyorum. Gerçek anlamda hani korunarak ilişki nasıl olur ya da nasıl korunulur bunlar hakkında öyle net bilgilerim yok.
Evet sevgilimin elini tutmadan evlendim, örnek olarak ben varım. Aslına bakarsanız sevgilim bile olmadı. Evlilik görüşmesi yaptık ve evlendik. Sevgililik dönemi yaşamadık çünkü evet bir bakışın dahi zina olduğunu biliyordum. O yüzden hepiniz mi masumsunuz genellemesi yapmayın çünkü kendi adıma ben masumum. Yani olabiliyor. Yani beni yaratan öyle istediği için kendimi haram bir temastan koruyabiliyorum aslında. Yani aman canım herkes elini tutuyor sarılıyor vs diye genellemek yanlış.Zina günahmış. Zina bir tek vajinal ilişkiyle mi oluyor? Bir erkeğin elini tutmak, sarılmak, öpmek, veya farklı yollarla cinsellik yaşamak zina değil mi? Sevgilisinin elini tutmadan evlenen var mı aranızda? Neden vajinal ilişki deyince kaplan kesiliyorsunuz? Ben bu yazdıklarımın hepsini yaptım ama vajinal ilişki yaşamadım. Yaşamadan evlenirsem de ilk gece kan gelecek ve paşamız o kanı görüp tatmin olacak. Ama benim şu an en az vajinal ilişki yaşayan bir insan kadar cinsel hayatım var. Ama bakireyim. Bir tek ben böyle değilim çevrenizdeki bakire kadınların yarısından çoğu böyle. Toplumsal baskı yüzünden hepsi rezil şekillerde cinsellik yaşıyorlar. İnsanların üzerinde kurduğunuz baskı onların cinsellik yaşamasını önlemiyor. Kaygı bozukluğu olan, vajinismusu olan, sırf düğün gecesi kan gelsin diye yıllarca rezil şekillerde ilişki yaşayan kadınlara neden oluyor. İlişkiye girip terk edildiğinde psikolojisi bozulan, intiharı düşünen, hiçbir işine yaramayacak bir zarı ameliyatla diktiren kadınlara neden oluyor. Evlenirken sordunuz mu eşinize bakir olup olmadığını? Bakir değilim deseydi ondan ayrılır mıydınız? Lütfen artık hemcinslerinize şu kötülüğü yapmayın.
Size yuh hanimefendi. Size ne? Allah'a ne diyeceginden size ne ayrica. Ne hadle boyle konusuyorsunuz. Sizden icazet mi alicaz sevisirken. Biz seks yapiyoruz diye siz niye ofkeniyorsunuz tstststEvet daha iyi olur??? Bu nasıl bir kafa yapısı, kılıf olarak bunu mu uyduruyorsunuz zinaya şimdi de? Ahirette Allah'ım ben tecrübesizlik yaşamamak için deneyimledim kb mi diyeceksiniz? Daha neler göreceğiz acaba. Yuh ama artık.
İslamda çan eğrisi var da bizim mi haberimiz yokSize yuh hanimefendi. Size ne? Allah'a ne diyeceginden size ne ayrica. Ne hadle boyle konusuyorsunuz. Sizden icazet mi alicaz sevisirken. Biz seks yapiyoruz diye siz niye ofkeniyorsunuz tststst
Ne kilif uydurmasi ayrica? Cinsellik konusunda cinsellik konusuyoruz kusura bakmayin ya
Ya allah aşkına size ne ???? Kız bilgi edinmek amaçlı yazdım diyor sen hala zorluyormu baskımı yapıyor diyorsun size ne bundan ? Herkesin kendi hayatı ne kadar kapalı zihniyetiniz var. Kız sana özellikle buradan mesaj atıp sormadı sürekli böyle yapacaksın söyle yapacaksın diyemezsin herkese sormuş sorunun cevabını vermeyeceksen çık konudan at gözlüğünüzü çıkartın artık gözünüzden hepiniz namus bekçisiniz ama yok sürtün yok göster ama elletme. Madem cinsellikle oluyor namus elini bile tutmayın erkeklerin. Hepiniz eminim burada namuslu ol derken evlenmeden önce yapmadığı şey kalmayan insanlarsınız. Konuya sorunun cevabını vermeyecek olsn gitsin.erkek arkadaşın mi zorluyor?
seninle yapmayip baskasiyla mi olayim diye psikolojik baskı mi yapıyor?
tamam senin hayatın senin bedenin senin kararin ama gerçekten bu senin kararin mi?
yarın benimle oldun başkasıyla da olmayacagin ne malum diye seni terk ederse bu insan..
kızlık zari diktiren doktor arayacaksın..evlilik oncesi sizden böyle bi sey talep eden erkek kusura bakmayin ama cokta düzgün biri degildir..
temenni değil asla ama karariniz onu mutlu etmek ise üzüleceksiniz 2 2 4.
HahaEvet sevgilimin elini tutmadan evlendim, örnek olarak ben varım. Aslına bakarsanız sevgilim bile olmadı. Evlilik görüşmesi yaptık ve evlendik. Sevgililik dönemi yaşamadık çünkü evet bir bakışın dahi zina olduğunu biliyordum. O yüzden hepiniz mi masumsunuz genellemesi yapmayın çünkü kendi adıma ben masumum. Yani olabiliyor. Yani beni yaratan öyle istediği için kendimi haram bir temastan koruyabiliyorum aslında. Yani aman canım herkes elini tutuyor sarılıyor vs diye genellemek yanlış.