İlk cinsel ilişki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Google a da sorabilirdiniz ama madem bize sordunuzSorunuza cevaben; elele tutuşmak, sarılmak, öpmek zina değil.keşke bazı şeyleri o kadar genellemeseniz de olayın özünü görmeye baksanız
Zinayı çok severim

Neymiş nasılmış herkes mi müslümanmış?
Ben neden değilim acaba ya alt tarafı korunma yöntemi sormuş belki gerdekte korunacak sanki bekarım yazmış ne meraklısınız akıl vermeye. Bunu yazanda kocalarının hizmetçisi

Öff amma uzatılmış. Din dersi verenler burda herkes Müslüman değil herkesin ince cizgileri dusunceleri ayri. Din konusu burda yasak. Boyle muhabbetler döndüğü için yasak ve doğru bir karar
Mune abla konuya el at rica ediyorum her kafadan bi ses.

Son düzenleme:
Yobaz deniyor bekci deniyor kocasina hizmetçi deniyor birsuru hakaret var.. kimse size hakaret etmiyor ama..cunku size edilecek hakaret ban getirir.. dusuncenize saygi duyuyorum..istediginiz gibi yasayin hayatinizi..
Ama hakaret etme hakkiniz yok çünkü hakaret etmedi kimse size.
Ve bu konulardan kimseyi kovma hakkiniz da yok.cok pardon da siz kimsiniz?

koronadan insanlar karantinadayken kendilerini sevişmeye vermişler herkes ürüyor
Tüp bebek tedavisi gördüğümü bilmeyen bir arkadaşım hamile kaldığımı duyunca oo corona meyvesi demişti bebeme. Bilmiyordu ki aslında laboratuvar bebesiydi. O aklıma geldi, demek herkes böyle düşünüyormuş ya

Hahaah evettmuhtemelen büyüdüklerinde zorluklara, hayatın güçlüklerine dayanıklı bebeler olucaklar

Ahahahah o yüzden satılıyor. Çocuk gelişimi mezunuyum yüksek lisans bunun eğitimini alıp denedimde :) hadi canım hadi
Hıı tamam anladımm, çocuk gelişimi mezunuysanız ve yüksek lisans yaptıysanız söylediğiniz %100 doğrudur. Ertesi gün hapı sürekli kullanılmaz, zararları var. Olası bir kazaya karşı istenmeyen gebelik oluşmasın diye alınıyor. Kafamdan uydurmuyorum he eğitimli biri dedi dur hadi mesleğini de yazayım, doktor.

Burası diyanet işleri sitesi değil, konu sahibi de dini fetva istememiş. Dini konular ve yorumlar da yasak. Cinsellik bölümü olduğu için cinsellikle ilgili şeyler konuşuluyor.

Neden her cinsel içerikli başlığın altında dini yorumlar var? Ben bir müslüman olarak hiçbir şekilde bir başkasının yaşam tarzından rahatsız olmuyorum. Kimin ne yaptığı beni ilgilendirmez. Herkesin sevabı günahı kendisine. Size ne oluyor anlamıyorum. Neyse. Konu sahibi bence seni en doğru şekilde jinekolog yönlendirir. Aktif bir cinsel hayatın olduğunda düzenli olarak kontrole gitmeyi de unutma

Merhaba eşimle 8 yıl sevgili kaldık son 2 aydır evliyiz sevgiliyken birbirimizi çok arzuluyorduk evlenmeyi bekledik hep şimdi de yapamıyoruz istemsizce çok kasılıyorum titriyorum ve olmayınca da kendimi çok suçlu hissediyorum ağlama krizlerim oluyor 8 yıl beklettiğim yetmiyormuş gibi bir de yetersiz çıktım diyorum doktora gittim psikolojik dedi kayganlaştıcı jel kullandık anestol kullandık olmuyor ne yapmalıyım

Bence bunun için ayrı bir konu açın ki daha çok kişi görüp yardımcı olabilsin

Konu korunma yöntemi ve ahlak dersi verenlere güle güle

Burası diyanet işleri sitesi değil, konu sahibi de dini fetva istememiş. Dini konular ve yorumlar da yasak. Cinsellik bölümü olduğu için cinsellikle ilgili şeyler konuşuluyor.
Hayır lütfen burası zina düşmanları forumu

erkek arkadaşın mi zorluyor?
seninle yapmayip baskasiyla mi olayim diye psikolojik baskı mi yapıyor?
tamam senin hayatın senin bedenin senin kararin ama gerçekten bu senin kararin mi?
yarın benimle oldun başkasıyla da olmayacagin ne malum diye seni terk ederse bu insan..
kızlık zari diktiren doktor arayacaksın..evlilik oncesi sizden böyle bi sey talep eden erkek kusura bakmayin ama cokta düzgün biri degildir..
temenni değil asla ama karariniz onu mutlu etmek ise üzüleceksiniz 2 2 4.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…