- 5 Eylül 2018
- 6.517
- 7.447
-
- Konu Sahibi superisii33
Düşüncesinden bizene bu konuyla ne alaka?Başkasınn ilişkisinden sizene demişsiniz ee ozmn bu dusuncedenn sizenee hanımefendi de kendi yorumunu yazmış ee ozmn sizene
Ahahahah o yüzden satılıyor. Çocuk gelişimi mezunuyum yüksek lisans bunun eğitimini alıp denedimde :) hadi canım hadiErtesi gün korunma yöntemi değildir
Zinayı çok severimGoogle a da sorabilirdiniz ama madem bize sordunuzSorunuza cevaben; elele tutuşmak, sarılmak, öpmek zina değil.keşke bazı şeyleri o kadar genellemeseniz de olayın özünü görmeye baksanız
Ben neden değilim acaba ya alt tarafı korunma yöntemi sormuş belki gerdekte korunacak sanki bekarım yazmış ne meraklısınız akıl vermeye. Bunu yazanda kocalarının hizmetçisiNeymiş nasılmış herkes mi müslümanmış?
Beni niye alıntılılıyon şimdi gülüm.Ben neden değilim acaba ya alt tarafı korunma yöntemi sormuş belki gerdekte korunacak sanki bekarım yazmış ne meraklısınız akıl vermeye. Bunu yazanda kocalarının hizmetçisi
Tüp bebek tedavisi gördüğümü bilmeyen bir arkadaşım hamile kaldığımı duyunca oo corona meyvesi demişti bebeme.koronadan insanlar karantinadayken kendilerini sevişmeye vermişler herkes ürüyor
Hahaah evettTüp bebek tedavisi gördüğümü bilmeyen bir arkadaşım hamile kaldığımı duyunca oo corona meyvesi demişti bebeme.Bilmiyordu ki aslında laboratuvar bebesiydi. O aklıma geldi, demek herkes böyle düşünüyormuş ya
Amiin inşallah öyle olurlar kısmetse.❤ İsteyen herkese nasip olsunHahaah evettmuhtemelen büyüdüklerinde zorluklara, hayatın güçlüklerine dayanıklı bebeler olucaklar
Hıı tamam anladımm, çocuk gelişimi mezunuysanız ve yüksek lisans yaptıysanız söylediğiniz %100 doğrudur. Ertesi gün hapı sürekli kullanılmaz, zararları var. Olası bir kazaya karşı istenmeyen gebelik oluşmasın diye alınıyor. Kafamdan uydurmuyorum he eğitimli biri dediAhahahah o yüzden satılıyor. Çocuk gelişimi mezunuyum yüksek lisans bunun eğitimini alıp denedimde :) hadi canım hadi
Burası diyanet işleri sitesi değil, konu sahibi de dini fetva istememiş. Dini konular ve yorumlar da yasak. Cinsellik bölümü olduğu için cinsellikle ilgili şeyler konuşuluyor.Yobaz deniyor bekci deniyor kocasina hizmetçi deniyor birsuru hakaret var.. kimse size hakaret etmiyor ama..cunku size edilecek hakaret ban getirir.. dusuncenize saygi duyuyorum..istediginiz gibi yasayin hayatinizi..
Ama hakaret etme hakkiniz yok çünkü hakaret etmedi kimse size.
Ve bu konulardan kimseyi kovma hakkiniz da yok.cok pardon da siz kimsiniz?
Bence bunun için ayrı bir konu açın ki daha çok kişi görüp yardımcı olabilsinMerhaba eşimle 8 yıl sevgili kaldık son 2 aydır evliyiz sevgiliyken birbirimizi çok arzuluyorduk evlenmeyi bekledik hep şimdi de yapamıyoruz istemsizce çok kasılıyorum titriyorum ve olmayınca da kendimi çok suçlu hissediyorum ağlama krizlerim oluyor 8 yıl beklettiğim yetmiyormuş gibi bir de yetersiz çıktım diyorum doktora gittim psikolojik dedi kayganlaştıcı jel kullandık anestol kullandık olmuyor ne yapmalıyım
Konu korunma yöntemi ve ahlak dersi verenlere güle güleYobaz deniyor bekci deniyor kocasina hizmetçi deniyor birsuru hakaret var.. kimse size hakaret etmiyor ama..cunku size edilecek hakaret ban getirir.. dusuncenize saygi duyuyorum..istediginiz gibi yasayin hayatinizi..
Ama hakaret etme hakkiniz yok çünkü hakaret etmedi kimse size.
Ve bu konulardan kimseyi kovma hakkiniz da yok.cok pardon da siz kimsiniz?
Hayır lütfen burası zina düşmanları forumuBurası diyanet işleri sitesi değil, konu sahibi de dini fetva istememiş. Dini konular ve yorumlar da yasak. Cinsellik bölümü olduğu için cinsellikle ilgili şeyler konuşuluyor.
Anlıyorum sizi ama hiçbir bilgi bilmeden, daha önce de deneyimlemeden evlendiğimiz gece napıcağımızı bilmeden girsek daha mı iyi olur? Ben sadece bilgi ediniyorum. Gerçek anlamda hani korunarak ilişki nasıl olur ya da nasıl korunulur bunlar hakkında öyle net bilgilerim yok.