• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk cinsel birliktelik sonrası korku

xZyrax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
404
Puanlar
103
Dün erkek arkadaşımla ilk birlikteliğimi yaşadım çarşafta çok fazla kan vardı korunma yoluyla ilişki yaşamış olmamıza rağmen ön sevişme de sürtünürken boşalmış olabileceği ihtimaline karşılık ilişki sonrası da ella ertesi gün hapı attım yaklaşık 12 13 saat kanamam oldu bugün öğleden sonra da kanamam kahverengi akıntıya dönüştürdü sizce sebebi nedir ? Normal mi doktora gitmeli miyim ?

buralar karışır

Dün erkek arkadaşımla ilk birlikteliğimi yaşadım çarşafta çok fazla kan vardı korunma yoluyla ilişki yaşamış olmamıza rağmen ön sevişme de sürtünürken boşalmış olabileceği ihtimaline karşılık ilişki sonrası da ella ertesi gün hapı attım yaklaşık 12 13 saat kanamam oldu bugün öğleden sonra da kanamam kahverengi akıntıya dönüştürdü sizce sebebi nedir ? Normal mi doktora gitmeli miyim ?

Bu konunun yeri bu topik mi bilemiyorum ama. Ertesi gün hapının kanama yan etkisini duydum. Fakat böyle yogun oluyor mu inan bilmiyorum. Bu arada marka ismi verme yasak sanırım.

O kadar kanama normal değil doktora gitmelisin.

Olur böyle şeyler. Anormal bir şey yok yani.

Geçen ay zaten normalinden geç olmuştum ama bekklenen regl günüm haziranın 6 sı nda olacak
Ilk iliski sonrasi regl başlayabiliyor, iciniz rahat etmezse pazartesi bir kadin dogum domtoruna gidin

Ilk iliski sonrasi regl başlayabiliyor, iciniz rahat etmezse pazartesi bir kadin dogum domtoruna gidin
Gebelik gibi bi durum olduğunu düşünmüyorum olması da imkansız hem korunduk hem de hap kullandım ama huzursuz oldum :/ teşekkür ederim

Gebelik gibi bi durum olduğunu düşünmüyorum olması da imkansız hem korunduk hem de hap kullandım ama huzursuz oldum :/ teşekkür ederim
Gebelik icin soylememistim zqten , kanamanin yogunlugundan rahatsizsaniz doktora gidin demistim , zaten gebelik 1 aydan once anlasilmaz , korunduk yazdiginiz ifin o aklima bile gelmedi

Rahim ağzıyla vajinanın birleştiği yerde yırtılma olmuş bir tanıdığımda , onun gibi bişey olabilir. doktora görünün. acil olabilir.

Büyük ihtimal fazla zorlamış sevgilin canım keşke yapmasaydıniz öyle bişey ama senin kararın ne diyebilirim ama doktora git zedelenme falan olmuş olabilir

Bazi kişilerde daha yoğun kanama olması normal. zaten biliyorsundur ama ben sadece seni ertesi gün haplarının ciddiyeti ve zararları hakkına uyarmak isterim. Doktoruna git, doğum kontrol hapına başla ki bir daha ertesi gün hapı kullanman gerekmesin

Bazi kişilerde daha yoğun kanama olması normal. zaten biliyorsundur ama ben sadece seni ertesi gün haplarının ciddiyeti ve zararları hakkına uyarmak isterim. Doktoruna git, doğum kontrol hapına başla ki bir daha ertesi gün hapı kullanman gerekmesin
Sanırım zaten zarım da kalındı normalinden çünkü gerçekten çok acı hissettim arkadaşlarımdan hiç hissetmedim hiç kanama yaşamadım diyenler bile olmuştu

Back