Oradakilere de zaten Meriç gözüyle bakıyorum ben. Düşünün ki “Kadına o kadar masraf yapacağım ama birlikte olacağım garanti
değil, o yüzden eskorta giderim daha iyi” diyen tipler bunlar aynı zamanda.
yani gündüz işinde gücünde, sonra kalan vakitlerinde arkadaşlarıyla, ailesiyle, sevdikleriyle zaman geçiren
çevresi tarafından da sevilen, kadınlarla her şeyden önce bir insan olarak düzgün ilişkiler ve iletişimler kurabilen erkekler
oturup da ekşi'de twitter'da uzun uzun kadınları kötüleyen yazılar yazmakla uğraşır mı sence ?
ben gündemle alakalı konular için okurum ekşi'yi sık sık
mesela son dönemlerde çağla tuğaltay olayına taktım biraz, sık sık başlığını okuyorum
mantıklı şeyler yazıyorlar
ama kadın erkek ilişkileriyle alakalı başlıklara uzun bi süredir hiç tıklamıyorum bile
biliyorum çünkü kimlerin ne niyetle yazdığını
adam o yazdığı yazıdan da ekşi sitesi içinde bi etkileşim alabiliyor
o etkileşimi aldıkça da egosunu tatmin ediyor onunla mutlu oluyor
mesela sırf sözlükteki kadın yazarlardan "hayır o öyle değil yanlış düşünüyorsun bla bla bla.." tarzında mesajlar alabilmek için bile insanın sinir uçlarına dokunan yazılar yazanlar var
bunu da yazan kişiler kendileri söylüyor zaten
olumlu veya olumsuz her şey onun için bi etkileşim, bi çeşit prim kazanma yani
seneler önce ekşi sözlüğe ben de üye oldum, katılayım dedim ben de yazayım istedim
meğer yazıların öyle hemen yayınlanmıyormuş. bi çaylaklık dönemi varmış ve senelerce sürüyormuş
ve senin ne kadar kısa sürede çaylaklıktan çıkıp normal yazar (yazıları herkes tarafından okunabilen statü) olacağın
çaylakken başlıklara ne kadar çok yazı yazdığınla alakalıymış (çaylakken yazılarını kimse göremiyor)
yani ben oturucam böyle her gün, kimsenin göremeyeceği halde yazılar yazıcam ve beklicem beni yazar yapsınlar diye
bunu öğrendiğim an dedim ben bununla mı uğraşacağım kalsın
çünkü oturup boş boş yazmaya zamanım yoktu
hala daha yok, hiç olmayacak