- 3 Ağustos 2012
- 1.474
- 567
- 323
- Konu Sahibi TheIntrovert
ıkıncı bulusma için konuşuyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu benimde aklima geldi. Galiba bu tür seylerlede karsilasiyor erkekler bu ara cok :).belki de daha once "ne yani ben odeyemem mi" diyen feministlere denk geldigi icin dikkatli davranmaya calisiyordur:)
bence bir seferden bi sey olmaz ama diger bulusmalarda napiyor diye gozlemlerim
Evet hemen o gün söyledi kendisi zaten. Benden hoslandiginida belirtti eve dönerken.ıkıncı bulusma için konuşuyor musunuz?
gün peki?Evet hemen o gün söyledi kendisi zaten. Benden hoslandiginida belirtti eve dönerken.
Gününüde konustuk, su gün veya su gün olur diye, ama is dolaysiyla o tarih yakinlasinca belirliyecegiz ikimzde.gün peki?
Mesafeler uzak mı? ıkı buluşma arası ne kadar süre?Gününüde konustuk, su gün veya su gün olur diye, ama is dolaysiyla o tarih yakinlasinca belirliyecegiz ikimzde.
Mesafeler biraz uzak ve isler yogun. Iki hafta falan ara olacak. Bu kadar detay niye? Merak ettim :)Mesafeler uzak mı? ıkı buluşma arası ne kadar süre?
ben anlamadım bazı kadınlar ne kadar ponçik yaklaşmış olayaSenden emin değil bu yüzden ne yapalım diye sormuş. Bir anlamda da nabız yoklamış. O nazik olduğunu düşündüğün Beyefendinin kafasında kırk tilki var. İlişkilere duygusal değil iktisadi anlamda yaklaşıyor. Ve kesinlikle nazik biri değil.
İki yolun var. İkinci görüşmede hesabı öde, kahve ısmarlamasına da izin verme. Yemek sonrası elini sıkıp sadece görüşmek üzere deyip uzaklaş, yeniden görüşme. Delirsin.
Diğer yol, direkt görüşmek istemediğini söyle ve bitir.
Ben flört aşamasında hesabın ortak ödenmesi taraftarıyım ama doğrusu kim davet ediyorsa onun ödemesidir.Bana bakmayın, iyi bir örnek değilim.
adam ısrarla görüşmek istiyor mu, beğendim diye boş mu yapıyor, ilgisi ne durumda, masrafları azaltma kafasında mı diye.Mesafeler biraz uzak ve isler yogun. Iki hafta falan ara olacak. Bu kadar detay niye? Merak ettim :)
Yok, gayet durmadan söylüyor görüselim su gün diye. Ikimizde yogun calisiyoruz. O yüzden hemen su gün olsun diyemedik daha ama baya ilgili davraniyor. Bunu inkar edemem :).adam ısrarla görüşmek istiyor mu, beğendim diye boş mu yapıyor, ilgisi ne durumda, masrafları azaltma kafasında mı diye.
anlattığınız için sordum özel sorular değildi bence de :)
umarım sizin için güzel olur :)Yok, gayet durmadan söylüyor görüselim su gün diye. Ikimizde yogun calisiyoruz. O yüzden hemen su gün olsun diyemedik daha ama baya ilgili davraniyor. Bunu inkar edemem :).
Tesekkürler güzel dilekleriniz icin. :)umarım sizin için güzel olur :)
Kendisi öyle istedi. Ben kahve icelim dedim. Büyük bir hesap degildi. Günlük rahat bir yere gittik cünkü. Zaten dikkat ederim öyle seye ben böyle bulusmalarda.yok ya normalde kahve içilir ilk buluşmada siz yemekten başlamışsınız bana kalırsa adam sormamalıydı yanı adam öder kahveyı de ben ısmarlayayım dersın o yemeği ödedikten sonra hesap ne kadardı?
adamın cimri olduğunu düşündüm hem çağırıp hem alman usulu gibi sormak parayı verirken nasıldı stresli mi bi kaç buluşmada anlarsın yaKendisi öyle istedi. Ben kahve icelim dedim. Büyük bir hesap degildi. Günlük rahat bir yere gittik cünkü. Zaten dikkat ederim öyle seye ben böyle bulusmalarda.
Umarim anlarim. Bende gözlemleyecegim. Tesekkürler fikriniz icin :).adamın cimri olduğunu düşündüm hem çağırıp hem alman usulu gibi sormak parayı verirken nasıldı stresli mi bi kaç buluşmada anlarsın ya
rica ederim anlarsın illa kı bı yerde patlak verırUmarim anlarim. Bende gözlemleyecegim. Tesekkürler fikriniz icin :).