Emniyette mi çalışıyorsunuz ne bu eminlik? internetten araştırılarak bir bilgi için fazla iddialı değil misiniz? Teori ve uygulama farkları vardır her meslekte.yaa bir de dediğim gibi harfi harfine uyulan bir güvenlik sistemimiz mi var? Herkes herşeyi yazana göre dört dörtlük mü uyguluyor? Ben hastanede çalışıyorum.neler neler var mevzuatlarda ama uygulamalar farklı işte.ondan önceki çalışanlar canlı takip yapmiyordur.bu ekip yapıyordur.böyle birşey için meslekten falan mı atacaklar insanları? En çok inisiyatif alınan kurum da emniyet güçleridir heralde.haa ben de araştırdım sadece internet üzerinden konum bilgisi yazıyor.hareketliymiş sabitmiş hiçbir bilgi yok.eee demek ki hareketli konum olsa da oluyor.nereden çıkarttınız böyle birşeyi hiç anlamadım.konum takibi dediğiniz de WhatsApp tan yapılıyor yani.öyle özel bir tesisat falan da yok ortada.ne yapmaya çalıştığınızı hiç anlamadım.ambulanslar falan hep yoldan canlı konumla hasta alıyorlar.kimse savcılık izni falan demiyor.sıradan kişiler kullanıyor diye emniyet güçlerinin de usule aykırı şekilde takip yapabileceğini mi savunuyorsunuz yani? sizin savunduğunuz nedir biliyor musunuz? bireysel silahlanma yasaktır ama herkes silah taşıyıp sağa sola silah sıkıyordur. sonra da suç teşkil edecek bir durumla karşılaşıldığında da "aman herkeste var" demek gibi bi durum yaratıyorsunuz.
bu olanların ne anlama geldiğini kavrayamıyorsunuz bari yorum yapmayın.
Son düzenleme: