İlk Buluşmada Ekildim!

Israr eden sizmişsiniz zaten. Bilemedim şimdi,bu kadar ısrardan çekinmiş olabilir.

Israr etmedim. İlk hal hatır soran olmak yada hadi akşam kahve içelim hava çok güzel demek ısrar etmek olmuyor. Benimle buluşmak istemediği halde 2 3 kere daha teklif edip üstelesem ısrar etmiş olurum.. o yüzden yaptığı ayıp bence. İstemiyorsan baştan söyle dimi.. ne olursa olsun onun terbiyesizlik yaptığını düşüyorum.

Son düzenleme:
Ben yanlış anladım o zaman,kusura bakmayın.
Tabiki mazereti her ne olursa olsun son 10 dk yerine siz yazmadan onun söylemesi gerekirdi.

adam cidden belki de heyecandan hastalandı=) İshal olmuş bellki.

Valla ben sizi çok iyi niyetli gördüm, internette Çıkan Kişiler evli de olabiliyor , nerden biliyorsunuz belki sizinle anlık bi görüşme yapmaktı amacı , son anda yakalanmış da olabilir , etraf dolandırıcı dolu dikkat edin , iyi ki de buluşmamışsınız bi de böyle düşünün bunda bin hayır olsa gerek .. olacak olan şeyde engel çıkmaz .

Katılıyorum yahu şu interneti bu kadar ciddiye almayın
Herif evli olabilir sapık olabilir....her şey olur.

Reactions: csi
Ben inanmıyorum keyfi istememiştir. Adı üstünde internet sanal alem, 10 dk kala böyle bir şey asla söylenmez “ishal” olsa bile güzel bir türk kahvesi içip kendine gelebilirdi. Mesaj atıp, aramayın. Gerekirse sizde onu ekin.

Hasta olabilir tabi ama belli de olmaz

Nedense inanmadim

Sosyal medyadan tanismissin
Bekar olduguna emin misin?
Son 10 dakkada iyi degilim.mesajina inanmadim.ben.

Bulusma talep etme sen
Ondan bekle
Ustune fazla dusme.

O da bişi mi ben internetten tanıştığım adamın bir hafta sonra evine gittim şimdi düşünüyorum da ne cesaret hakketten. İyiyiz şu an şükür ama daha kötü de olabilirdi.

Bana hic inandırıcı gelmedi
Tamam kötü olabilirsin ama dedigin gibi on dk kalamı kötü oldun bi anda
Yalan

Bence cani istemedi, usendi , o yuzden boyle bir sey dedi. Cok ayip yaptigi. Hele soyledigi sey, enerjim dusuk gidip yaticam, cok cok ayip. Sen hicbir sey yazma, ondan bekle. Fakat bundan sonra davet ederse gitmezdim ben olsam, en azindan bir kac kere davet edip, israr ettikten sonra giderdim

Banada inandırıcı gelmedi ama ilk defa olan birşey tekrar bir şans verilebilir.Gerçekten olmuş da olabilir bilemezsiniz o yüzden yeniden şans verin derim

Hanımefendi uzatmamak adına iyi günler dediğimi hatırlıyorum,hala kendi fikrinizi dayatıyorsunuz. Demek istediğimi anlamadınız zaten. İyi günler.
Kendi fikrimi dayatmıyorum. Asıl siz benim mesajlarımı saçma sapan yanlış yorumluyorsunuz. Önce siz beni doğru düzgün anlayın da sonra ben sizi anlarım zaten. Size de iyi günler.

Kendi fikrimi dayatmıyorum. Asıl siz benim mesajlarımı saçma sapan yanlış yorumluyorsunuz. Önce siz beni doğru düzgün anlayın da sonra ben sizi anlarım zaten. Size de iyi günler.
Saçma sapan yorumlamak derken? Gayet mantıklı yorumlar yaptığımı düşünüyorum.
Ben sizi gayet iyi anladım merak etmeyin. İyi günler diyorum hala ısrarla cevap veriyorsunuz. İyi günler hanımefendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…