İlk Buluşmada Ekildim!

Saçma sapan yorumlamak derken? Gayet mantıklı yorumlar yaptığımı düşünüyorum.
Ben sizi gayet iyi anladım merak etmeyin. İyi günler diyorum hala ısrarla cevap veriyorsunuz. İyi günler hanımefendi.
E ben de az önce iyi günler dedim siz niye cevap verdiniz uzatmamak istiyorsanız siz de cevap vermeyin. İyi anladıysanız o mesajları yazmazdınız da neyse iyi günler.

E ben de az önce iyi günler dedim siz niye cevap verdiniz uzatmamak istiyorsanız siz de cevap vermeyin. İyi anladıysanız o mesajları yazmazdınız da neyse iyi günler.
Yahu siz iyi misiniz? Size 2 farklı doğru olduğundan bahsettim,kendi fikrimi beyan edip söyledim. Bence böyle olmalı,bana göre böyledir dedim. Ben size benim söylediğim %100 doğrudur demedim. "Bence" duygu olmalı dedim. Hala kendi fikrinizi söyleyip "heyecan olmamalı,mantık olmalı,birbirlerini tanısınlar,ergen değiller" vs diyorsunuz. "27 yaş çokta büyük bir yaş değil,herkesin olgunlaşma yaşı farklıdır. Kaldı ki olgun bir insan bile o kişiyi ilk kez göreceği için heyecanlanabilir. 35-40 yaşındaki insanlar bile ilk buluşmada heyecanlanabilir,heyecandan avuçları terleyebilir. İlk buluşma adı üzerinde,ne olabilir ki? Hemen ilk buluşmada mantıklı olmak gerekmez. İlk buluşmada biraz heyecan,biraz duygu,biraz çekim önemlidir. Önce çiftler birbirinden hoşlanırlar,tekrar buluşmaya karar verilirse o zaman mantık devreye girer."
Anlatmak istediğim buydu benim. Uzatmak için cevap vermiyorum ben,siz bana alttan alttan laf soktuğunuz için bana cevap hakkı doğuyor,bu yüzden cevap veriyorum. Olay tartışmaya doğru gittiği için 1-2 mesajdan itibaren neyse.. İyi günler.. Gibi kelimeler kullandım. Siz uzattıkça bende uzatmaya devam edeceğim mecburen. Sitede bir konuşmayı uzatmak polemik sebebi sayılıyor,boşu boşuna ban yemek istemiyorum. Bu yüzden tadında bırakmak isterim,iyi günler dilerim.

E bırakın tadında neden bu kadar uzun uzadıya mesaj yazıyorsunuz iyi günler

trkrar ekilmek icin mi cagiriyor ben olsam aynisini ona yaparidim dahda konusmazdim

İnternetten tanışmaya karşı değilim ama bu işin bir adabı vardır; bu olay da o adaba tamamen ters bi hareket. Ben olsam benim için bu iş bitmiş demektir.

Belki gerçekten rahatsızlandı. Olabilir yani insanlık hali. Ama size yinede o size ulaşana kadar bir girişimde bulunmamanızı tavsiye ederim konu sahibi:)

Son dakika ektiğine göre cidden önemli bir durum olmuştur. Kendisi teklif ederse bir kez daha görüşmeyi deneyin bence.

1 sans daha verin yine benzeri bisey olursa sallayin gitsin

Çok stres yapmış ve bundan dolayı kendini gerçekten kötü hissetmiş olabilir
İlla ki artniyetli düşünmek gerekmiyor

Katılıyorum, adamın son 10 dakika kala haber vermesi sanki bahane düşünmüş düşünmüş de aklına gelmemiş, son dakikada bir şey uydurmuş gibi geldi.
Ben bu İnternetten tanışma konularında çok şüpheciyim. @Missimurg Bence ne arayın ne sorun, uzaklaşın. İlk buluşma olacakken 10 dakika kala haber veren kişiye biraz şüpheci yaklaşmakta fayda var diye düşünüyorum.

Zamane gençlik çok farklı erkek çekingen kadın cesur,
Bence mesafeli olun çokta buluşma için ısrarlı olmayın

Bir kere daha şans hakediyor muhtemelen heycandan midesini bozdu bundan sonraki görüşme teklifi ondan gelmeli bir daha teklif etmeyin eğer görüşelim demezse de konuşmayı uzatmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…