Herkese merhaba arkadaşlar. Öncelikle şimdiden okuyacağınız için teşekkürler. İçime dert olan konu şu ki, ben yaklaşık 2 hafta önce bir çocukla tanıştım yaşım 25 kendisi 30. Aramızdaki muhabbet vs cok güzel ilerliyor uzun zaman sonra gerçekten beğendiğim bi insanla bu kadar güzel bi iletişim yakaladım. İkimiz de birbirimizi fotoğraflardan gördüğümüz kadarıyla çok beğeniyoruz. Önümüzdeki günlerde bi buluşma planladık fakat benim içimden bu buluşmaya gitmek hiç gelmiyor… ne kadar çok onu tanımak istesem de beni gerçek hayatta beğenmeyecegini düşünüyorum. Normalde güzel bir kız olduğumu söylerler hep 1.70 boyum renkli gözlü beyaz tenli sarısınım fakat maalesef ki kemerli ve buyuk denebilecek bir karadeniz burnum var. Bu fotoğraflarda cok belli olmuyor. Normalde baska date lerimde, iliskilerimfe bu hic sorun olmadı hep begenildim el ustunde tutuldum, istendim. Fakat bu cocugun kendisi de rizeli ve bana telefonda konuşurken burun estetiği yaptırdıgını söyledi ben de “aa öyle mi hiç farketmemişim, cok doğal duruyor. Aslında benim de kemerli bazen ben de yaptırmayı düşünüyorum” dedim. Bir anda o flörtöz sesi değişti “ aa fotoğraflarda hiç öyleymiş gibi durmuyor” vs dedi soguk bi şekilde. Kendisi de kemerli burun sevmeyen ve estetik yaptırmış biri yani, ve beni de görünce beğenmeyecegine eminim. Başkası olsa hiç kompleks yapmazdım ama bu durum başka hissettirdi. İçimden hiç görüşmek gelmiyor özgüvenim şimdiden zedelendi. Buluşma sonrası benden soğursa kendime çok acımasız davranırım eminim. Ama bir yandan da onu tanımak hala çok istiyorum… siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Herkese merhaba arkadaşlar. Öncelikle şimdiden okuyacağınız için teşekkürler. İçime dert olan konu şu ki, ben yaklaşık 2 hafta önce bir çocukla tanıştım yaşım 25 kendisi 30. Aramızdaki muhabbet vs cok güzel ilerliyor uzun zaman sonra gerçekten beğendiğim bi insanla bu kadar güzel bi iletişim yakaladım. İkimiz de birbirimizi fotoğraflardan gördüğümüz kadarıyla çok beğeniyoruz. Önümüzdeki günlerde bi buluşma planladık fakat benim içimden bu buluşmaya gitmek hiç gelmiyor… ne kadar çok onu tanımak istesem de beni gerçek hayatta beğenmeyecegini düşünüyorum. Normalde güzel bir kız olduğumu söylerler hep 1.70 boyum renkli gözlü beyaz tenli sarısınım fakat maalesef ki kemerli ve buyuk denebilecek bir karadeniz burnum var. Bu fotoğraflarda cok belli olmuyor. Normalde baska date lerimde, iliskilerimfe bu hic sorun olmadı hep begenildim el ustunde tutuldum, istendim. Fakat bu cocugun kendisi de rizeli ve bana telefonda konuşurken burun estetiği yaptırdıgını söyledi ben de “aa öyle mi hiç farketmemişim, cok doğal duruyor. Aslında benim de kemerli bazen ben de yaptırmayı düşünüyorum” dedim. Bir anda o flörtöz sesi değişti “ aa fotoğraflarda hiç öyleymiş gibi durmuyor” vs dedi soguk bi şekilde. Kendisi de kemerli burun sevmeyen ve estetik yaptırmış biri yani, ve beni de görünce beğenmeyecegine eminim. Başkası olsa hiç kompleks yapmazdım ama bu durum başka hissettirdi. İçimden hiç görüşmek gelmiyor özgüvenim şimdiden zedelendi. Buluşma sonrası benden soğursa kendime çok acımasız davranırım eminim. Ama bir yandan da onu tanımak hala çok istiyorum… siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Bence anlık tepkilerin hepsini bu kadar ciddiye almayın. İnsanların birbirinden hoşlanacağı o kadar çok kriter var ki burun son sıralardadır herhalde. En önemlisi özgüven, güleryüz, hoş sohbet ve bakımlı özenli görünmeniz. Kendinize haksızlık etmeyin.Herkese merhaba arkadaşlar. Öncelikle şimdiden okuyacağınız için teşekkürler. İçime dert olan konu şu ki, ben yaklaşık 2 hafta önce bir çocukla tanıştım yaşım 25 kendisi 30. Aramızdaki muhabbet vs cok güzel ilerliyor uzun zaman sonra gerçekten beğendiğim bi insanla bu kadar güzel bi iletişim yakaladım. İkimiz de birbirimizi fotoğraflardan gördüğümüz kadarıyla çok beğeniyoruz. Önümüzdeki günlerde bi buluşma planladık fakat benim içimden bu buluşmaya gitmek hiç gelmiyor… ne kadar çok onu tanımak istesem de beni gerçek hayatta beğenmeyecegini düşünüyorum. Normalde güzel bir kız olduğumu söylerler hep 1.70 boyum renkli gözlü beyaz tenli sarısınım fakat maalesef ki kemerli ve buyuk denebilecek bir karadeniz burnum var. Bu fotoğraflarda cok belli olmuyor. Normalde baska date lerimde, iliskilerimfe bu hic sorun olmadı hep begenildim el ustunde tutuldum, istendim. Fakat bu cocugun kendisi de rizeli ve bana telefonda konuşurken burun estetiği yaptırdıgını söyledi ben de “aa öyle mi hiç farketmemişim, cok doğal duruyor. Aslında benim de kemerli bazen ben de yaptırmayı düşünüyorum” dedim. Bir anda o flörtöz sesi değişti “ aa fotoğraflarda hiç öyleymiş gibi durmuyor” vs dedi soguk bi şekilde. Kendisi de kemerli burun sevmeyen ve estetik yaptırmış biri yani, ve beni de görünce beğenmeyecegine eminim. Başkası olsa hiç kompleks yapmazdım ama bu durum başka hissettirdi. İçimden hiç görüşmek gelmiyor özgüvenim şimdiden zedelendi. Buluşma sonrası benden soğursa kendime çok acımasız davranırım eminim. Ama bir yandan da onu tanımak hala çok istiyorum… siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Takıntılı olabilir , çok yüksek rahatsızlık hissediyordur belkiKendi burnunu yaptırmış biri benim burnumu beğenmezse bi tarafımla gülerdim heralde.
Sizde yaptırabilirsiniz önemli olan anlaşmak tek dert burun olsunHerkese merhaba arkadaşlar. Öncelikle şimdiden okuyacağınız için teşekkürler. İçime dert olan konu şu ki, ben yaklaşık 2 hafta önce bir çocukla tanıştım yaşım 25 kendisi 30. Aramızdaki muhabbet vs cok güzel ilerliyor uzun zaman sonra gerçekten beğendiğim bi insanla bu kadar güzel bi iletişim yakaladım. İkimiz de birbirimizi fotoğraflardan gördüğümüz kadarıyla çok beğeniyoruz. Önümüzdeki günlerde bi buluşma planladık fakat benim içimden bu buluşmaya gitmek hiç gelmiyor… ne kadar çok onu tanımak istesem de beni gerçek hayatta beğenmeyecegini düşünüyorum. Normalde güzel bir kız olduğumu söylerler hep 1.70 boyum renkli gözlü beyaz tenli sarısınım fakat maalesef ki kemerli ve buyuk denebilecek bir karadeniz burnum var. Bu fotoğraflarda cok belli olmuyor. Normalde baska date lerimde, iliskilerimfe bu hic sorun olmadı hep begenildim el ustunde tutuldum, istendim. Fakat bu cocugun kendisi de rizeli ve bana telefonda konuşurken burun estetiği yaptırdıgını söyledi ben de “aa öyle mi hiç farketmemişim, cok doğal duruyor. Aslında benim de kemerli bazen ben de yaptırmayı düşünüyorum” dedim. Bir anda o flörtöz sesi değişti “ aa fotoğraflarda hiç öyleymiş gibi durmuyor” vs dedi soguk bi şekilde. Kendisi de kemerli burun sevmeyen ve estetik yaptırmış biri yani, ve beni de görünce beğenmeyecegine eminim. Başkası olsa hiç kompleks yapmazdım ama bu durum başka hissettirdi. İçimden hiç görüşmek gelmiyor özgüvenim şimdiden zedelendi. Buluşma sonrası benden soğursa kendime çok acımasız davranırım eminim. Ama bir yandan da onu tanımak hala çok istiyorum… siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
seni oldugun gibi kabul etmeli özgüvenin kesinlikle düşmesinHerkese merhaba arkadaşlar. Öncelikle şimdiden okuyacağınız için teşekkürler. İçime dert olan konu şu ki, ben yaklaşık 2 hafta önce bir çocukla tanıştım yaşım 25 kendisi 30. Aramızdaki muhabbet vs cok güzel ilerliyor uzun zaman sonra gerçekten beğendiğim bi insanla bu kadar güzel bi iletişim yakaladım. İkimiz de birbirimizi fotoğraflardan gördüğümüz kadarıyla çok beğeniyoruz. Önümüzdeki günlerde bi buluşma planladık fakat benim içimden bu buluşmaya gitmek hiç gelmiyor… ne kadar çok onu tanımak istesem de beni gerçek hayatta beğenmeyecegini düşünüyorum. Normalde güzel bir kız olduğumu söylerler hep 1.70 boyum renkli gözlü beyaz tenli sarısınım fakat maalesef ki kemerli ve buyuk denebilecek bir karadeniz burnum var. Bu fotoğraflarda cok belli olmuyor. Normalde baska date lerimde, iliskilerimfe bu hic sorun olmadı hep begenildim el ustunde tutuldum, istendim. Fakat bu cocugun kendisi de rizeli ve bana telefonda konuşurken burun estetiği yaptırdıgını söyledi ben de “aa öyle mi hiç farketmemişim, cok doğal duruyor. Aslında benim de kemerli bazen ben de yaptırmayı düşünüyorum” dedim. Bir anda o flörtöz sesi değişti “ aa fotoğraflarda hiç öyleymiş gibi durmuyor” vs dedi soguk bi şekilde. Kendisi de kemerli burun sevmeyen ve estetik yaptırmış biri yani, ve beni de görünce beğenmeyecegine eminim. Başkası olsa hiç kompleks yapmazdım ama bu durum başka hissettirdi. İçimden hiç görüşmek gelmiyor özgüvenim şimdiden zedelendi. Buluşma sonrası benden soğursa kendime çok acımasız davranırım eminim. Ama bir yandan da onu tanımak hala çok istiyorum… siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?