- 16 Mayıs 2020
- 282
- 254
- 23
- 31
- Konu Sahibi GamzeLiGirLL
Yaa evet benziyor sanki ayy bu erkeleri anlamak çok güç. söz de bu da evlenmek istiyorum ama güvenilir bir kız bulamıyorum demiş ne kadar ciddi olduğunu gösterdi ama ben başka zaman görüşürüz demedim o demişti sonra bana hiç olumluyum ya da olumsuzum demedi. Ama zaten olumlu olsaydı her türlü anlaşılırdı. biraz egoist gibiydi. Sonra baktım instagramdan beni takibi bırakmış ama takipçileri arasında duruyorum halen. Hiç fark etmemiş gibi gibi seninle ilgili olumsuz düşünüyorum karşıımdaki insana olan saygımdan dolayı açıklama gereği duydum seklinde birkaç cümle kurup bitirdim. Hem laf çarptım hem de begenmemiş seklinde yaptım iyi ki de yaptım içimde kalmadı en azından hoş bugün fark ettim gizli hesabını herkese açmış neyin kafasında yaanasip değilmiş tabi aman kıymet bilene denk gelmek önemli benim içinBenimde başıma geldi,akrabamiz tam evlenilecek kız demis, seni görünce aklima o kız geliyo demis bizi cok yakıştırmış , iste baska şehirden geldi oturduk sohbet muhabbet gezdik sonra herşey icin tesekr dedi bende ben tesekkr ederim dedim, bir dahaki sefere baska yerde görüşürüz dedim, oda soğuk bir şekilde ok yazdi cok sınır olmuştum, zaten bende ekli instagramda eklemisti orada fotomu gördü neden geliyon ki gelme benide umutlandiriyon bu arada ben beğenmiştim onu kismet degilmis başka biriye evlendim simdi