- 12 Eylül 2020
- 451
- 587
- 33
- Konu Sahibi GamzeLiGirLL
Bence bir mesajla fikrini sorun ve netlestirin üzerine o kadar düşünmeye gerek yok .Bu bekleyiş çok yoruyor çünkü..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl sorayım peki hevesliymiş ya da iatekliymiş gibi görünmek istemiyorum.Bence bir mesajla fikrini sorun ve netlestirin üzerine o kadar düşünmeye gerek yok .Bu bekleyiş çok yoruyor çünkü..
Ben başak o teraziBurçlarınız nedir
Mesaj atacagını bilsem ben de onu diyeceğim zaten. Ama atıp atmayacagını bilmiyorum ki. Adam halen sosyal medya da duruyor silmiyor hikayelerime bakıyor ama ses seda yok. Ve nereye kadar sürer böyle sıkıldım ben de. İstemiyor bu cok belli. Net olmalı benim için bir insan.Şunu söyliyim ben olsam hicbir şey demez mesaj atınca ben böyle bi ilişki istemiyorum diyip kestirip atardım ve bitirirdim. Ama siz netleştirmek istiyorsanız şunu diyin açık konuşun ben belirsizligi sevmiyorum bana net ol diyin devam etmek istiyo musun yoksa burada noktalayalım diyin. Yani tabi bu benim fikrim gerisi size kalmış
Ben bu kadar zaman yazmayan sonra da yazıp da hava su konuşan birine yok vermeyi tercih ederdim.. Ben senden hoşlanmadım böyle adamlardan haz etmem daha görüşmesekmdaha iyi der mavzuyu kapatırdım..Ya ben de sevmem belirsizlik. Baktım hiç olumlu olumsuz bir sey demedi. Havadan sudan konuştuk. Benden mi bekliyor acaba bir şey. Böyle iki arada kaldım benimde kendime göre hayatım var yani. İstiyorsan da istemiyorsan da söyle. Kocaman insanlarız sonuçta.sizce ne yapayım anlayamadım ben bu adamı?
Sanırım mesaj atıp durumu açıklayıp yol vermek en mantıklısıBen bu kadar zaman yazmayan sonra da yazıp da hava su konuşan birine yok vermeyi tercih ederdim.. Ben senden hoşlanmadım böyle adamlardan haz etmem daha görüşmesekmdaha iyi der mavzuyu kapatırdım..
Bence de beklemenize bile gerek yok...Sanırım mesaj atıp durumu açıklayıp yol vermek en mantıklısı
Ay terazi burcuymus, o karar veremez kiBen de bekliyorum. adam hiçbir şey demiyor. Olumlu olsa 100 defa yazardı diyorum ee dün yazdı olumsuzum da demedi. Nefret ediyorum belirsizlikten
Hahaha yaa evet hep öyle bu terazilerAy terazi burcuymus, o karar veremez ki
Ne yaptınız ?Hahaha yaa evet hep öyle bu teraziler
Seninle ilgili olumsuz düşünüyorum tarzında birkaç cümle kurup bitirdim.Ne yaptınız ?
Seninle ilgili olumsuz düşünüyorum tarzında birkaç cümle kurup bitirdimBence de beklemenize bile gerek yok...
[
]
Hayırlısı olsun ☘Seninle ilgili olumsuz düşünüyorum tarzında birkaç cümle kurup bitirdim
Sağ olunHayırlısı olsun ☘
Cevap yazdı miSeninle ilgili olumsuz düşünüyorum tarzında birkaç cümle kurup bitirdim.
Kısa bir cevap verdi. Ben de bir daha yazmadım zatenCevap yazdı mi