İlk buluşma-kıyafet ve yer öneri

yaşla ilgili gereksiz eleştiri yapanları gerçekten anlamıyorum hiç mi içiniz kıpır kıpır olmadı heyecan yaşamadınız erkek büyük olunca ooo süper kadın olunca tü kaka oluyor olaya bak ya size tavsiye veremeyeceğım yer konusunda İstanbul'u pek bilmem ama giyim olarak elbise tarzı şeyler seçmeyin bence tüm gün her gittiniz yere uymayabilir önce gideceğiniz yerleri kafanızda şekillendirip öyle giyime karar verin bence

Sonuçta çalışıyor. Para problem olmamalı iyi bir işi var.
Çalışıyor olması, çok parasının olduğu anlamına gelmez. Gider-gelir dengesine bakar bu. Ben eskiden 1000 tl kazanıyordum, ama hiç bir ekstra masrafım yoktu hepsi bana kalıyordu. Şimdi 4.000 tl kazanıyorum ama borcu harcı derken bir tişört alırken bile düşünüyorum. Dışarıdan bakınca bana da bazı arkadaşlarım ooo şu kadar maaşın var diyo da ona sinir oluyorum ondan yazdım. Bu devirde ne ki o para, yine de şükür.
Akşam yemeğinde skala yükseliyor, ama siz de zaten cafe gibi bir yerde oturmayı düşünüyormuşsunuz. O zaman sıkıntı olmaz.
kıyafete gelince, spor ama şık bir spor olmalı bence. Tayt giymeyi çok severim ben. Hem çok rahat ediyorsun, hem de böyle bi cazibeli görünüyo. Kot pantolanların tayt gibi dar olanlarını seviyorum. Üzerine de hafif salaş beyaz bir tişört veya başka bişi işte ben olsam öyle yapardım

İlk buluşmaya da parasız gelmez herhalde ...

İlk buluşmaya da parasız gelmez herhalde ...

Vallahi her sey olabilir.

33 yasinda bi arkadasim var 48 yasinda bir kadinla beraber
Adam asla hesap odemez. Kadinin isi gucu daha oturmus diye...

Zaten 23 yasinda birinden bahsediyoruz. Gida sektorundeyim cok cesitli cafe ve restoranlarda calistim. Mado starbucks midpoint divan vakko vesaire... genc nesilde asla hesabi erkegin odemesi diye bir aliskanlik yok.

Muhtemelen ilk bulusmada oder ama siz ona odetmeyi planlayip para sorunu yok diye plan yapiyorsaniz bu cok cirkin. Adamin parasi vardir. Ama ciddi bir iliski olmayan bir kadina harcamak istemeyebilir. Geliri masrafini ucu ucuna goturuyor olabilir.

Bu arada ben yas farkiniza takilmadim hep kel gobekli herifler mi citir kizlari goturecek? Ciddi iliskiniz olabilir. Bir adam varini yogunu sevdigi kadina dokup sacabilir. Ama siz ciddi bisey olmayacak dediniz. Yorumu ona gore yaptim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…