- 29 Aralık 2016
- 398
- 363
- 53
- Konu Sahibi Kumralkiz18
-
Bırakın adam seçsin o zaman. Şahsen ben erkeğin her şeyi ayarlayıp rezervasyon yaptırıp sonra beni davet etmesinden yanayımherif her şeyi ayarlasın ben de takılıp eğleneyim [/QUOT
Benimki küçük:)
bence ilk bulusma sadece bir yemek le sonlandirmak gereir. daha sonraki bulusmalarda sinema gibi yerlere gideblirisiniz ... bu arada sade giyin derim mesela kotun uzerine bir elbise giyeceksen elbisenin uzerinde oyle karman corman resimler falan olmasin . sade olsun .bizi de haberdar etmeyi unutma emi ?
Yaş 33 ama 20 gösteriyorum. Minyonum. Arkadaş 23.Bu arada yaş kaç ona göre kıyafet tavsiyesi vermek gerekir?
Lunaparka götür
Bence sinema gereksiz, canlı müzik+yemek olabilir.
Evet al sonuçta çocuk bayaa küçük.Pamuk şeker de alayım mi?
Pamuk şeker de alayım mi?
lütfen yanlış anlamayın ama buluşacağınız kişinin yaşı yirmi üçmüş çocuk gibi değil midir onun muhabbeti, acaba sizin gibi olgun mu? merak ettim.
Yanlış anlamayın yazdıklarımı. 33 yaşında insanın biraz daha aklı başında olması gerekir diye düşünüyorum. Minyon göstermenizin ne önemi var ki. O yaştaki çocuk sizinle ciddi düşünmez, aklı fikri cinselliktedir. Yaşınız gereği bu yaşa kadar mutlaka bir şeyler yaşamıştır, kolayca yatağa atarım zihniyeti ile geliyordur yanınıza yüksek ihtimalle. Yaşınıza uygun kişilerle flört etmenizi öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?