İlk buluşma-kıyafet ve yer öneri

Benim kafada mini kot elbise altına spor ayakkabı var ama kot elbisem yok. Zaten kilo aldım hiçbir kıyafet olmuyor.

Lunaparka götür
Bence sinema gereksiz, canlı müzik+yemek olabilir.

İlk buluşma oturup konuşacağınız için güzel bir akşam yemeği yiyin bence sinemaya sonrs gidersiniz daha sonrada bi sahile gidersiniz hava soğuk olmazsa. Ama ilk buluşma akşam yemeği şart. Çok güzel heyecanlar bence

lütfen yanlış anlamayın ama buluşacağınız kişinin yaşı yirmi üçmüş çocuk gibi değil midir onun muhabbeti, acaba sizin gibi olgun mu? merak ettim.

Ben olsam spor giyinirim. (elbise ve uzerine kot ceket mesela) Ama tarzinizi bilemem.
Hala duruyor mu bilmem ama Nakkastepe'de 7Tepe Cafe vardi. Orada tost ve cay ile kahvalti yapip, (hava guzelse disarda oturup) nefis bogaz manzarasini gosterirdim.
Sonra sinema veya neyse yapip oglen yemegini salas bir ayakustu kokorec ile gecistirip, aksam yemegini de ya taksim ya kadikoy'de sarap evlerinden birinde secerdim. Ortakoy de iyidir.
Romantik cok degilimdir, suslu pahali kuralli restoranlar kasar beni. Dogal olabilecegim romantik olmaya zorlanmadan gulumseyebilecegim yerleri daha cok severim.
Guzel baslangiclar ve iyi eglenceler dilerim.

Yanlış anlamayın yazdıklarımı. 33 yaşında insanın biraz daha aklı başında olması gerekir diye düşünüyorum. Minyon göstermenizin ne önemi var ki. O yaştaki çocuk sizinle ciddi düşünmez, aklı fikri cinselliktedir. Yaşınız gereği bu yaşa kadar mutlaka bir şeyler yaşamıştır, kolayca yatağa atarım zihniyeti ile geliyordur yanınıza yüksek ihtimalle. Yaşınıza uygun kişilerle flört etmenizi öneririm.

Zaten öyle düşünüyorsa avucunu Yalar. Niyetini anlayacağız baKaljm.

Beyaz gomlek/bluz, şık bir ceket, kot etek/pantolon ve şık bir ayakkabiyla her ortama uyum saglarsiniz.
Arkadas epey gencmis, kadikoy ve caddede takılın bence, taksim vs trafiğine ve kaosuna hic girmeyin zaten eski tadi da yok oralarin.
Gunun keyfini çıkarın, sonrasini sonra dusunursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…